Ben bu safligima tüküreyim

Daha önce lütfen bana sövmeyin diye bir Baslik acmistim. Busefer sövebilirsiniz Arkadaslar. Konu isyerindeki Adam yine. Ben onu istemedigimi söyledigimden beri pesimden kosuyordu. Sürekli yaziyor, sürekli in seni göreyim diyordu. Gördügü yerde etrafindakileri unutup askla bakiyordu, seni kaybetmek istemiyorum diyordu. Neyse neredeyse samimiyetine tekrar inanacaktim.

Maalesef Corona hastaligina yakalandim dolayisiyla karantinaya girdim. Cok zor geciyor ama o ayri konu. Adam bana yazdi nasilsin diye. Dedim iyi degilim hastayim. Senden birsey isteyebilirmiyim? Tabii dedi. Bana Cola Zero alirmisin kapinin önüne biraksan yeterli dedim. Bende Cola zero aliskanligi var. Hergün icmesem ariyorum. Bukadar nazim gecer herhalde isteyebilirim dedim.

Yok böyle birsey arkadaslar, yedi yabancidan istesem yapardi ama kendisi cevap bile vermedi. Bir Insan nasil bukadar kötü olabilir? Hic degilse yalanciktan bir mazaret belirt degil mi?

Ama suc bende dedigim gibi bana sövmesi serbest ve inanin bende kendime sövüyorum suan.
iCmeyince noluyor?
Yani komik gelmistir adama.

Siz hastayken alıp kapınıza istediğiniz bir şeyi bırakmasını geçtim cevap bile vermemiş. Hadi getirmesi zor geldi ya da sizi nazlı ve şımarık buldu insan en azından usulen de olsa bir bahane bulma zahmetine katlanır.

hastayken insanın canı saçma sapan şeyler de çekebiliyor.mesele kola değil ki burada, canı istemiş, alması imkansız, bu kadar peşinde koşuyorsan bir isteğini de getir ne olacak. getirmezsen de sebebini soyle de cevapsız bırakma. demek ki adam yalancının teki.

bu arada her korona olanda tat koku kaybı olmuyor. zibilyon tane varyanti çıktı pis virüsün. kafasina göre takılıyor herkeste.

hastayken insanın canı saçma sapan şeyler de çekebiliyor.mesele kola değil ki burada, canı istemiş, alması imkansız, bu kadar peşinde koşuyorsan bir isteğini de getir ne olacak. getirmezsen de sebebini soyle de cevapsız bırakma. demek ki adam yalancının teki.

bu arada her korona olanda tat koku kaybı olmuyor. zibilyon tane varyanti çıktı pis virüsün. kafasina göre takılıyor herkeste.
Bakalim simdi nasil geri konusmaya baslayacak. Okadar sacma biyerde biraktiki konusmayi tekrar yazacak yüzü nasil bulupta yazacak merakla bekliyorum. Gerci daha önce sebebsizce haftalarca iletisime gecmedigi gibi yine aynisini yapmak icin harika bir firsat

Bakalim simdi nasil geri konusmaya baslayacak. Okadar sacma biyerde biraktiki konusmayi tekrar yazacak yüzü nasil bulupta yazacak merakla bekliyorum. Gerci daha önce sebebsizce haftalarca iletisime gecmedigi gibi yine aynisini yapmak icin harika bir firsat
Sana kamyonla küfür etsek boş.
O sebeble sen kendine bizim yerimize sövmeye devam et.
Hala ne diyor ya :)

Adamın sende gönlü yok.
Gönlü yok adamın sende.
Adamın gönlü sende yok.
Yok gönlü adamın sende.
Yok adamın sende gönlü.
Yok sende adamın gönlü.
Gönlü adamın sende yok.

Şu işlere harcadığın zamanı çocuklarına harcasan allame-i cihan olmuşlardı.

Adamın sende gönlü yok.
Gönlü yok adamın sende.
Adamın gönlü sende yok.
Yok gönlü adamın sende.
Yok adamın sende gönlü.
Yok sende adamın gönlü.
Gönlü adamın sende yok.

Şu işlere harcadığın zamanı çocuklarına harcasan allame-i cihan olmuşlardı.

Ben gülben misali oturup hayal kurup kendi kendime gelin güvey olmuyorumki kendisi söylüyor gönlüm var diye pesimden kosuyor dil döküyor. Sanki ben birtarafimdan Uyduruyorum.

şu adama yüz vermeseniz, zerre haketmiyor.
yine değersiz hissettiğinizle kaldınız

Bana biri bunu dese kafasından zortlamış herhalde derdim. Komik yani hastayken hani meyve olsa tamam da coca cola zero bu yaa çok istiyosan sipariş verseydin teknoloji çağındayız

Ben gülben misali oturup hayal kurup kendi kendime gelin güvey olmuyorumki kendisi söylüyor gönlüm var diye pesimden kosuyor dil döküyor. Sanki ben birtarafimdan Uyduruyorum.

Adam o kadar koşmuş ki, seni aşmış. Usain Bolt bile şaşkın bu işe sevgili Antep fıstığı.

Bu görüştüğünüz kişi daha 1 hafta önce peşinizden koştuğu için süründürdüğünüz, oyaladığınız, dalga geçtiğiniz hatta unut diye mesaj attığınız kişi değil mi? Ne istiyosunuz etrafınızda pervane olsun her dediğinizi yapsın sürekli peşinizde koşsun öyle mi? Sizin bu kişiden tam olarak istediğiniz ne önce onu düşünün bence kola falan bahane çünkü.:işsiz:

Back
X