Ben bügün bebegimi kaybettimm..........

MadamCocosh

iki küçük dut.......
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
3.221
55
358
1 hafta önce anne olgacaımı duydugum da tek dedigim allahım olmayanlar adaver nasip et bu duyguyu diye dua ettim ama şimdi ben bir evrat acısı çekiyorum adı koymadıgım kenidsini sadece 1 haftalıgına hissetdigi o müthiş duygu artık yok.........canımdan sadece bir parça bügün yok oldu yaşama sımsıkı baglanamadı şimdi ne olur venepacagımı bilmiyorm boşluktayım sadece sizlerle arkadaşlarımla paylaşmak istedim tıpkı 1 hafta önce yazıdgım o mutlu haber giibi şimdi acımı paylaşıyorum içim yanıyor kendisini sadece 1 hafta tanıdııgım bebegim sadece onun için göz yaşı döküyorum annesini ne kadar üzdügünü görsün diye........aglıyorum çünkü çaresizim elimden sadece aglamak giliyor....git ne olur kal benimle diye yalvarıyorum ama o ben gidiyorum annecim diyor....

gçmiş olsun cnm allah yardımcın olsun çok zor bi durum ama kendin ve eşin için ayakta kalmalısın üzülme diyemem bende 2 kere yaşadım aynı durumu acını yaşa içine atma ama fazla yıpratma kendini kabulenmek çok zor ama allaha sığın başka çare yok ne yazıkki

canim benim uzulme her iste bir hayir vardir rabbim hakkinda her zaman hayirlisini versin yine olur insallah umudunu kaybetme
umudunu kaybedersen bitersin zaten rabbim hayirlisiyla saglikli bir evlat verir sana yine insallah dualarim seninle uzulme.beterin beteri vardir diye dusun.

çok üzüldüm..inşallah bebeğin tedavisiz gelir annesine..

ah o nasıl bir duygu fırtınası çok iyi biliyorum.hıçkıra hıçkıra ağlayıp yas tutmuştum.çünkü onu çok istemiştim.şimdi hala acaba nasıl bir bebek olacaktı diye düşünüyorum.canım benim çok üzüldüm hemde çok.inşallah RABBİM sana en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder.ay kötü oldum ya.herşeyin hayırlısı de tevekkül et ALLAH hayırlı olanı daha iyi bilir şüphesiz.

çok geçmiş olsun canım zor bi durum seni iyi anlayanlardanım geçen yıl bu acıyı bende yaşadım ama Rabbim büyük zaman herşeyin ilacı... şimdi sabretme zamanın Rabbim inşallah tez zamanda tekrar nasip eder....

Rabbim yardımcın olsun en kısa zamanda acını hafifletip sana bebeğini gönderir umarım...

Acını içine atma, ağla ağlayabildiğin kadar, çünkü bu gün üzüntülü bir gün... teselli sözleri pek işe yaramıyor... ama isyan etme... yarın hayat kaldığı yerden devam edecek ve unutma bebeğin seni cennet kapısında bekliyor... bu dünyada olmasa bile birgün buluşacaksınız...

30 kasımda kalp durması sebebiyle 2 aylık bebeğimi kaybettim. çok üzüldüm. seni çok iyi anlıyorum. kendimi teselli ettiğim şeyleri sana yazdım...

Allah sabır versin ve tez zamanda bebeğine kavuştursun...

cnm cok uzuldum ben de gecen sene mayıs ayinda kaybettim bebegimi.Acini paylasiyorum yasamayan bilemez Ama rabbim sabrimizi siniyor.Ona siginmaktan baska elimizden bi sey gelmiyor....Sabir lutfen...

Allah sana sabır versin, lütfen kendini çok fazla üzme neolur bende geçen hafta 3. tüp negatifi aldım çok üzüldüm sürekli ağladım biliyorum seninki daha fazla bir acıdır herhalde önce o mutluluğu ulaşıp sonrada onu kaybetmek.Rabbim en kısa zamanda mücizelerimizi bize nasip etsin

Canım çok geçmiş olsun bebeğin ne kadarlıktı? Rabbim bi daha yaşatmasın yaşadığın ilk ve son kaybın olsun. Bende bu duyguyu yaşadım maalesefi hemde 6 kez. Senin duygularını çok iyi anlıyorum ama sakın isyan etme RAbbim hayrlısını versin...

yazını görür görmez yaşadıklarım aklıma geldi.3.tüp bebek tedavimde yıllar sonra mutlu haberi almıştım ve 10.gün değerim 140 çıkmıştı.bir haftada o kadar çok hayal kurduk ve o kadar çok mutluyduk ki eşimle sanki rüyaydı hepsi.1 hafta sonra tesadüfen ilaç yazdırmak için sağlık ocağına gittik ve doktor idrar testi istedi gebeliğimi kaydecekmiş.ama idrarda çıkmadı ben çok önemsemedim kan verelim dedim içim içimi yedi sonuç gelene kadar ve 2 saat sonra değerim 1 di.inanılmazdı şaka gibiydi.
ben hala bebeğim benimle diye üzülmek bile istemedim şoktaydım resmen.
hemen doktoruma gittim olabileciğini söyledi bana.neden dedim genetik bişey mi araştıralım istedim sanki bebeğimi kurtarmak istercesine.sağlıklı olmayan bebek tutunamazmış öyle dedi doktorum.ve artık herşeyi bir kenara bırakmamı hayatıma farklı bir yön vermem gerektiğini söyledi.
yaklaşık 2-3 ay kendime gelemedim ve baktım olmuyor kurslara yazıldım spora başladım eşimle kaplıcalara gittik.kendimi mutlu etme yolları bulmuştum.ve işte işe yaradı rabbimin mucizesi 7 ay sonra geldi :)
bunları sana moral olsun diye yazdım arkadaşım hep diyolardı inanmıyodum herşeyin bir zamanı varmış gerçektende.inş.bende sağlıklıca alırım bebeğimi kucağıma.dualarım sen ve senin gibi mücadele eden tüm arkadaşlarım için.

yaşadıgım bu acı unutamıyorum aklımdan silemiyorum en kötüsüde ne biliyormusunuz EŞİM BÜTÜN ŞUÇLARI BANA YÜKLÜYOR çok agır atlatıyorum sabır diyorum ama güçüm yok dayanacak be zaten içimde fırtınalar koparken birde herkezle mücadele ediyorum sabır diyorum sabır diyorum elimden hiç bir şey gelmiyo çünkü

Sabır arkadaşım sabır.Başka çaremiz yooook bol bol dua ve rahatlamak için kendine ne iyi geliyorsa onu yap.Eşinde anlıycak hatasını sen onun artık kusuruna bakmıycaksın; çünkü erkekler psikolojisi daha farklı canm onlarda çok üzülüyorlar malesef bazen istemeden de olsa kırıcı oluyorlar.Atlatıcaksınız inşlh.Rabbim hepimize kolaylıklar versin.

ben doğumuma bir ay kala kaybettim bebeğimi,oğlumu...dik durmak zorundasın.benim oğlumunda elinde değildi ,benimde .rabbim öyle uygun gördü..bence ağlayarak bebeğini cezalandırma..dua et...allahtan gelene çare yok.sen herkes bebeğini okşarken ,mezardaki tahtaları okşamanın ne demek olduğunu bilemezsin..keşke olsaydı ama allah sanada bunu uygun görmüş.normal doğumla cansız bebek doğurdum ben...allah kimseye yaşatmasınn

şu an hiç bir söz seni rahatlatmaz biliyorum 2 düşük ve 1 erken doğum yaşamış biriyim söleyecek sözün kalmadığı anlar bunlar rabbim acını dindirsin en kısa zamanda müjdeyle sevindirsin cnm çok geçmiş olsun

bende 3 aylıkken kalbi durdu ve kaybettim o kadar zorlukla gelmiştiki ama gitmesi bir anda oluverdi her ne kadar toparlandım desemde toparlanamadım ve kimse beni anlamıyor....

çok ama çok üzüldüm rabbim bunu unutturacak başka şeyler vermesin üzülme bizleri annesini ve babasını cennet kapısında bekleyecek allah yine yeniden anneliği tattırsın allah yaımdrcın olsun

ben de bu yıl içinde 2 defa tüp bebekle hamile kaldım ama ikisine kaybettim ikinci düşüğüm 1 aralıkta idi. çok zor o anları yaşamak ama yapacak bir şey yok bir an önce toparlanmak lazım ALLAH hayırlısını versin tekrar geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…