seni o kadar iyi anlıyorum ki- en son 1 aralık ta 4.kürtajımı oldum yaş 45 bundan sonra neler olacak valla bilmiyorum bildiğim tek şey biyolojik saatim her geçen gün tıkır tıkır geriye sayıyo, seni o kadar iyi anlıyorum ki bugünlerde beni gerçekten hiç kimse anlamıyor çok kötüyüm çok ....istersen önceki mesajlarımdan hikayemi okursun ve hayal kırıklığı ne demek, nasıl anladığımı, nasıl yıkıldığımı, nasıl kalktığımı görürsün bizi bizden başka kimse anlamaz çok iyi anlıyorum seni inan yalnız değilsin bu nasıl garip bişey- hem okuduğunda içine buz gibi ateş düşüyo-ateş ve buz garip bi ifade ama ben aynen öyle hissediyorum hem soğuk hem sıcak , hem de sadece senin yaşadığını zannetiğin duyguları başkalarının da yaşadığını görüp yalnız olmadığın hissi seni biraz hafifletiyor, bizim gel-gitlerimiz, medcezirlerimiz, hayatımız zor tüm yaşayan arkadaşlarıma Allah'tan bu site var ve burada biraz da olsa deşarj oluyoruz işin ilginci hamilelik bebek bizim 30 lu yaşlarımızda ayıptı kariyer ön plandaydı şu anda da medyada heryerde bir hamile kalma tr

endi var istesen de konudan uzaklaşamıyosun ne yaman ve ne acı bir çelişki zor dostum zor ....