Ben bügün bebegimi kaybettimm..........

ben de bu yıl içinde 2 defa tüp bebekle hamile kaldım ama ikisine kaybettim ikinci düşüğüm 1 aralıkta idi. çok zor o anları yaşamak ama yapacak bir şey yok bir an önce toparlanmak lazım ALLAH hayırlısını versin tekrar geçmiş olsun
nedenini sorabiliimryim sorun neydi?

bende 3 aylıkken kalbi durdu ve kaybettim o kadar zorlukla gelmiştiki ama gitmesi bir anda oluverdi her ne kadar toparlandım desemde toparlanamadım ve kimse beni anlamıyor....

seni o kadar iyi anlıyorum ki- en son 1 aralık ta 4.kürtajımı oldum yaş 45 bundan sonra neler olacak valla bilmiyorum bildiğim tek şey biyolojik saatim her geçen gün tıkır tıkır geriye sayıyo, seni o kadar iyi anlıyorum ki bugünlerde beni gerçekten hiç kimse anlamıyor çok kötüyüm çok ....istersen önceki mesajlarımdan hikayemi okursun ve hayal kırıklığı ne demek, nasıl anladığımı, nasıl yıkıldığımı, nasıl kalktığımı görürsün bizi bizden başka kimse anlamaz çok iyi anlıyorum seni inan yalnız değilsin bu nasıl garip bişey- hem okuduğunda içine buz gibi ateş düşüyo-ateş ve buz garip bi ifade ama ben aynen öyle hissediyorum hem soğuk hem sıcak , hem de sadece senin yaşadığını zannetiğin duyguları başkalarının da yaşadığını görüp yalnız olmadığın hissi seni biraz hafifletiyor, bizim gel-gitlerimiz, medcezirlerimiz, hayatımız zor tüm yaşayan arkadaşlarıma Allah'tan bu site var ve burada biraz da olsa deşarj oluyoruz işin ilginci hamilelik bebek bizim 30 lu yaşlarımızda ayıptı kariyer ön plandaydı şu anda da medyada heryerde bir hamile kalma tr:nazar:endi var istesen de konudan uzaklaşamıyosun ne yaman ve ne acı bir çelişki zor dostum zor ....

Allah sabır versin. çok zor bir durum ama metanetli olmasın evliliğin için.... İnşallah hayırlı evlatların olur.

Canım aynı şeyi bende yaşadığımda dünyanın sonu geldi sanmıştım....Kürtajdan 2 ay sonra kendiliğnden geldi meleğim...Yazarken gözlerim yaşarıyo ama herşeyde bi hayır vardır....Üzülme demek faydasız biliyorum,hiçte unutukmuyo ama cennetten kendine bi kardeş gönderir inşallah...

1 hafta önce anne olgacaımı duydugum da tek dedigim allahım olmayanlar adaver nasip et bu duyguyu diye dua ettim ama şimdi ben bir evrat acısı çekiyorum adı koymadıgım kenidsini sadece 1 haftalıgına hissetdigi o müthiş duygu artık yok.........canımdan sadece bir parça bügün yok oldu yaşama sımsıkı baglanamadı şimdi ne olur venepacagımı bilmiyorm boşluktayım sadece sizlerle arkadaşlarımla paylaşmak istedim tıpkı 1 hafta önce yazıdgım o mutlu haber giibi şimdi acımı paylaşıyorum içim yanıyor kendisini sadece 1 hafta tanıdııgım bebegim sadece onun için göz yaşı döküyorum annesini ne kadar üzdügünü görsün diye........aglıyorum çünkü çaresizim elimden sadece aglamak giliyor....git ne olur kal benimle diye yalvarıyorum ama o ben gidiyorum annecim diyor....

Çok üzüldüm canım. Geçmiş olsun. Ama sen yeni gelicek bebişler için ayakta durmalısın. Ağlama demiyorum. Ağla tabikide ağlamak insanı bu durumlarda çok rahatlatıyor. Ağla acını at içinden. :43::43: Çünkü kelimeler kıfayetsiz kalıyor bu durumda..

Merhaba yıldızımmmmm senin acını çok iyi anlıyorum bende daha dün kürtaj oldum bebeğimin kalbi bir türlü atmadı 9 haftalığa kadar bekledik ama olmadı bebeğim bizimle kalmadı çok üzgünüm.Bizim 2. tüp bebek denememizdi keseyi gördüğümüzde dünyalar sanki bizimdi,nedeni bilinmeyen bi sebeple atmadı dr. herşeyden olabilir diyo.Genetik test yaptıralım mı dedik gerek yok dedi ne yapacağımızı gerçekten bilmiyorum...:14::14::14::14:

merhaba yıldızımmmmm senin acını çok iyi anlıyorum bende daha dün kürtaj oldum bebeğimin kalbi bir türlü atmadı 9 haftalığa kadar bekledik ama olmadı bebeğim bizimle kalmadı çok üzgünüm.bizim 2. Tüp bebek denememizdi keseyi gördüğümüzde dünyalar sanki bizimdi,nedeni bilinmeyen bi sebeple atmadı dr. Herşeyden olabilir diyo.genetik test yaptıralım mı dedik gerek yok dedi ne yapacağımızı gerçekten bilmiyorum...:14::14::14::14:

merhabalar ben bundan 7 sene önce tüp bebek tedavisi oldum ilkinde ikiz kese gördü doktor dünyalar bizim oldu ikinci kontrole gittiğimizde kese büyümüstü ama bebekler küçük kalmıştı ve kalp atışları yoktu o an dünya başıma yıkıldı sanki kürtajla almalıyız dedi doktorum kürtajla hemen aldıdım zaten 6 ay tedavi görmedim yasaktı 6 ay sonra tekrar tedavi oldum 2. Tüp bebek tedavisi tuttu yıne ikizdi ama sevinemedim açıkçası çünkü aynı şeyin başıma gelmesinden korktum çok şükür bir şey olmadı ama inanın 9 ay her doktora gidişimizde eşimle beraber acaba yaşıyorlar mı?diye düşünümekten kendimizi alamıyorduk inanın 9 doğurdum 9 ay hep korkuyla yaşadım hamdolsun 1 kız 1 oğlum oldu şimdi 6 yaşındalar tabi çok da yaramazlar neyse canları sağolsun onlar benim hazinem,her şeyim rabbim herkese nasip etsin sadece biraz sabır lazım bu işlerde

Üzülme elbet yerine yeni bir melek doldurur Rabbim senden daha zor durumda olanları dusunupde haline şükret beterin beterivardir bende 21 haftalikken melegimi kaybettim normal digumla hem dogur hem kaybet geride kalan hamilelikte yasadigim zorluklar evlat acisi ve mezar tasi sonra Rabbim yenisini gönderdi çok şükür düşünsene gunünde dogum yapipta meleğini kaybedenleri Allah beterinden korusun hepimizi

Teşekkür ederim kızlar sızın yenıden bebek sahıbı olmanız bana umut verdı.Fehıye bebekte gelişme olmayınca yeni denemeden önce dr.sizden tahliller istedi mi?

canım allah sabırlar versin hepimize.ben geçen pazar 4.5 aylık bebeğimi amniyosentez sonucu kaybettim.ve amniyosentez sonucu temiz çıktı c.tesi haber verdiler.içimdeki acıyı tarif edemiyorum.pişmanlık,üzgünlük ve acı.bebeğim tam bir mucizeydi benim için hiç tedavisiz süpriz gelmişti yavrumu düşündükçe içim acıyor.dr.ların kurbanı oldum.yaş 40 mutlaka amniyosentez dediler 3 dr.gittim hepsi aynı şeyi söylediler ve sonuç bu.yaş 40 bir sürü hast.var bende yumurtalığın teki yok ,endimetrium var,haşimato var düşün canım benim şansım artık hiç yok gibi.onun için çok üzülme ne olur allah tekrar verir.hastanede yattığım sırada doğup ölen bebekleri annleri görmüştüm onların acısı eminim çok daha büyük böyle düşünüp teselli olmaya çalışıyorum.

bukı40 cok uzuldum Allah sabır versin,hamile kalmıssın demekkı yenıden kalabılırsın,doktorlar tekrara deneyemez mısın dedı.Bızler bır hefesle cocuk ozlemıyle bekledıgımız ıcın ayrıca sureklı tedavılere maruz kaldıgımız ıcın bebek tutunca o ankı mutllugu anlatmanın tarıfı olmuyo tabı,oyuzden kaybedınce boyle cok uzuluyoruz ama bu umudumuzun bıttıgını gostermıyo tekrar denıcez tabı.Allah dıleyen ve ısteyen herkese saglıklı sıhhatlı ve hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah.....

Merhaba yıldızımmmmm senin acını çok iyi anlıyorum bende daha dün kürtaj oldum bebeğimin kalbi bir türlü atmadı 9 haftalığa kadar bekledik ama olmadı bebeğim bizimle kalmadı çok üzgünüm.Bizim 2. tüp bebek denememizdi keseyi gördüğümüzde dünyalar sanki bizimdi,nedeni bilinmeyen bi sebeple atmadı dr. herşeyden olabilir diyo.Genetik test yaptıralım mı dedik gerek yok dedi ne yapacağımızı gerçekten bilmiyorum...:14::14::14::14:

merhaba yazdıklarını okuyunca sanki benim yaşadıklarımı anlatıyormuşsun.....ben ilk tedavimde ikizlere hamile kaldım aynı dediğin gibi bebeklerimin kalbi hiç atmadı ve krtaj oldum doktorum bendde genetik test istemedi ama ben dururmuyum yeni bir tedaviye başlamadan önce baya araştırdım ve kendi başıma bir iki doktora daha gidip üniversite hastanesinde genetik test yaptım sonuç kan pıhtılaşması çıktı iyiki kimseyi dinlemedim hemen testi yaptım diyorum yoksa tekrar aynı şeyleri yaşayacaktım....sana tavsiyem iyice araştırmadan tekrar tedaviye başlama .....vanda genetik test hemen yapılmıyor üniversite hastanesine özel bir doktor aracılığıyla gitmiştim öyle yapmışlardı inşallah yardımcı olmuşumdur....YILDIZIMMMMM rabbim sana sabır versin gerçektende çok zor bi durum ama geçiyor,ben herhalde hiç bir zaman o kürtaj masasını unutmam diyordum ama Rabbim öyle bir güç veriyorki bi defa oldu tekrar olur diyor insan bebeğim için güçlü olmam gerek diyorsun inşallah meleğin tekrar gelecek ve seni hiç bırakmayacak

1 hafta önce anne olgacaımı duydugum da tek dedigim allahım olmayanlar adaver nasip et bu duyguyu diye dua ettim ama şimdi ben bir evrat acısı çekiyorum adı koymadıgım kenidsini sadece 1 haftalıgına hissetdigi o müthiş duygu artık yok.........canımdan sadece bir parça bügün yok oldu yaşama sımsıkı baglanamadı şimdi ne olur venepacagımı bilmiyorm boşluktayım sadece sizlerle arkadaşlarımla paylaşmak istedim tıpkı 1 hafta önce yazıdgım o mutlu haber giibi şimdi acımı paylaşıyorum içim yanıyor kendisini sadece 1 hafta tanıdııgım bebegim sadece onun için göz yaşı döküyorum annesini ne kadar üzdügünü görsün diye........aglıyorum çünkü çaresizim elimden sadece aglamak giliyor....git ne olur kal benimle diye yalvarıyorum ama o ben gidiyorum annecim diyor....

canım böyle bir durumda ne denirki ama seni çok iyi anlıyorum çünkü aynısıını daha önce bende yaşadımm o duygunun bir teifiide bir teselliissde yok malsef ağla atma içine zaten zmanla azalıcak acın tabiki rabbim en kısa zamanda bebeğine senide kavuşturuur inşallahh her zman dua et ve hiçbirzaman isyan etme canm

seni o kadar iyi anlıyorum ki- en son 1 aralık ta 4.kürtajımı oldum yaş 45 bundan sonra neler olacak valla bilmiyorum bildiğim tek şey biyolojik saatim her geçen gün tıkır tıkır geriye sayıyo, seni o kadar iyi anlıyorum ki bugünlerde beni gerçekten hiç kimse anlamıyor çok kötüyüm çok ....istersen önceki mesajlarımdan hikayemi okursun ve hayal kırıklığı ne demek, nasıl anladığımı, nasıl yıkıldığımı, nasıl kalktığımı görürsün bizi bizden başka kimse anlamaz çok iyi anlıyorum seni inan yalnız değilsin bu nasıl garip bişey- hem okuduğunda içine buz gibi ateş düşüyo-ateş ve buz garip bi ifade ama ben aynen öyle hissediyorum hem soğuk hem sıcak , hem de sadece senin yaşadığını zannetiğin duyguları başkalarının da yaşadığını görüp yalnız olmadığın hissi seni biraz hafifletiyor, bizim gel-gitlerimiz, medcezirlerimiz, hayatımız zor tüm yaşayan arkadaşlarıma Allah'tan bu site var ve burada biraz da olsa deşarj oluyoruz işin ilginci hamilelik bebek bizim 30 lu yaşlarımızda ayıptı kariyer ön plandaydı şu anda da medyada heryerde bir hamile kalma tr:nazar:endi var istesen de konudan uzaklaşamıyosun ne yaman ve ne acı bir çelişki zor dostum zor ....
rabbim inş yüzünüzü güldürsün acısı zor ama dua etmekten başka çaremiz yok........

Canım aynı şeyi bende yaşadığımda dünyanın sonu geldi sanmıştım....Kürtajdan 2 ay sonra kendiliğnden geldi meleğim...Yazarken gözlerim yaşarıyo ama herşeyde bi hayır vardır....Üzülme demek faydasız biliyorum,hiçte unutukmuyo ama cennetten kendine bi kardeş gönderir inşallah...
allah hiç birimize hiç kimseye yaşatmasın o duyguları bir daha .........:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:herkeze versin tatdırsın EN GÜZEL ANNELİK DUYGUSUNU.....AMİNNN

Burada benimle duygularını paylaşan ve bana destek veren hepinize teşekkür ederim...........hepimize rabbim evlatlarımızı nasip etsinnn inşallh :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::54::54::54::54::54::54::54::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

canım böyle bir durumda ne denirki ama seni çok iyi anlıyorum çünkü aynısıını daha önce bende yaşadımm o duygunun bir teifiide bir teselliissde yok malsef ağla atma içine zaten zmanla azalıcak acın tabiki rabbim en kısa zamanda bebeğine senide kavuşturuur inşallahh her zman dua et ve hiçbirzaman isyan etme canm[/Q]EVET TARİFİ YOK BU ACININ ANLATILMAZ O DUYGU TAM BULDUM DERKEN BİRDEN YOK OLDU SANA ELVEDA DEDİ AMA ARTIK ÜZÜLMÜYORUM ÇÜNKÜ İNŞ AHİRETTE YANIMDA OLACAK İNŞ.........ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN HEPİMİZİN:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

bukı40 cok uzuldum Allah sabır versin,hamile kalmıssın demekkı yenıden kalabılırsın,doktorlar tekrara deneyemez mısın dedı.Bızler bır hefesle cocuk ozlemıyle bekledıgımız ıcın ayrıca sureklı tedavılere maruz kaldıgımız ıcın bebek tutunca o ankı mutllugu anlatmanın tarıfı olmuyo tabı,oyuzden kaybedınce boyle cok uzuluyoruz ama bu umudumuzun bıttıgını gostermıyo tekrar denıcez tabı.Allah dıleyen ve ısteyen herkese saglıklı sıhhatlı ve hayırlı evlatlar nasıp etsın ınsallah.....

canım ben artık cesaret edebilirmiyim bilmiyorum..ama sizin yaşlarınız daha müsait bence yılmadan deneyin ve stres yapmayın.ben artık gebe kalmam deyip boşverdiğim bir zamanda gelmişti bebeğim.ama nasip değilmiş kucağıma almak.
kadın doğ.dr. hemşiresi bir arkadşıma doktor tavsiye etmiş, ilişkiyi cocuk için değil istediğiniz için yapın o sizi bulacak demiş.siz tedavileri uygulayın rahat olun inşallah olacaktır.allah isteyen herkese nasip etsin..

merhaba yazdıklarını okuyunca sanki benim yaşadıklarımı anlatıyormuşsun.....ben ilk tedavimde ikizlere hamile kaldım aynı dediğin gibi bebeklerimin kalbi hiç atmadı ve krtaj oldum doktorum bendde genetik test istemedi ama ben dururmuyum yeni bir tedaviye başlamadan önce baya araştırdım ve kendi başıma bir iki doktora daha gidip üniversite hastanesinde genetik test yaptım sonuç kan pıhtılaşması çıktı iyiki kimseyi dinlemedim hemen testi yaptım diyorum yoksa tekrar aynı şeyleri yaşayacaktım....sana tavsiyem iyice araştırmadan tekrar tedaviye başlama .....vanda genetik test hemen yapılmıyor üniversite hastanesine özel bir doktor aracılığıyla gitmiştim öyle yapmışlardı inşallah yardımcı olmuşumdur....YILDIZIMMMMM rabbim sana sabır versin gerçektende çok zor bi durum ama geçiyor,ben herhalde hiç bir zaman o kürtaj masasını unutmam diyordum ama Rabbim öyle bir güç veriyorki bi defa oldu tekrar olur diyor insan bebeğim için güçlü olmam gerek diyorsun inşallah meleğin tekrar gelecek ve seni hiç bırakmayacak

Mrh kardelen86 cevap yazdığın için teşekkür ederim.Senin yazdıklarından sonra genetik test yaptırmam gerektiğine kesin karar verdim.Aynı durumu tekrar yaşamayı asla istemem,eşimle birbirimizi çok seviyoruz istiyoruz ki yuvamız bi çocuk sesiyle daha da şenlensin,Allah ım inşallah bize ve bizim gibi çocuk isteyen herkese nasip etsin....

Back
X