Ben bugün kötü bir şey yaptım ! :S Boşboğazlık ....

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.682
3.212
448
Kızlar, ben bugün kötü bir şey yaptım galiba :S
Ya köpeğimi gezdirmeye çıkmıştım.
İki tane abla var. Onlar bana Babamın birlikte yaşadığı Ayşe 'yi sordular filan.
Yanında biri var Ayşenin kol kola geziyorlar filan, sorunca "arkadaşım" dedi , dediler filan..
O benim babam dedim ben de.
"eee nasıl yani?" dediler. Bizimle yaşıyor filan dedim.
Kadın da, "ne güzel modernlik" dedi. Ben de, "bana göre değil, babama , erkek arkadaşımla yaşayacağım deseydim, izin verir miydi ? Bir yere kadar modernlik?"
dedim.

Yani hoşuma gitmediğini dile getirdim. Ama sonra anladım ki, onlar biraz dedikoducu. Yarın köpeği, Ayşe çıkaracak. O kadınlar ona kalkıp bir şey der mi sizce ? :S
Ya da ayşe bana gelip, "niye birlikte yaşadığımızı söyledin?" derse ne diyeyim ?
O ablalar ile hep denk gelir, muhabbet ederdik. O yüzden açıkçası zaten doluydum, pııırt diye yorum yapıverdim.

Son düzenleme:
bosver ya ne derseler desinler,
sanki yanlis birseymi soylemissin dogru olani soylemissin

O tip dedikoducu insanların o bir kaç saatte çekiştirmeye bulacak yüzlerce konusu olmuştur merak etme ama ailevi mevzularını da tanımadığın, güvenmediğin insanlara açma bence ne sorarlarsa sorsunlar geçiştir :)

bosver ya ne derseler desinler,
sanki yanlis birseymi soylemissin dogru olani soylemissin

Dimi ama yaaa ? Yanlış bir şey söylemedim, doğruları söyledim. Senin bizle yaşaman , gizli bir şey miydi ? derim.

Evet , doğru söylüyorsun. Ama işte, benim babamla hava atmasına gıcık oluyorum O yüzden herkes onun nasıl biri olduğunu bilsin istedim.

Şöyle bir güldüm

Ben de senin gibiyim.
Yüregimden geçen, her zaman dilimdedir.
Hiç çekinmem de

Bence iyi yapmışsın. :)

Dimi ama yaaa ? Yanlış bir şey söylemedim, doğruları söyledim. Senin bizle yaşaman , gizli bir şey miydi ? derim.

yaniii madem oyle sorun olucaksa milletin sizinle yasadigini duymasi gitsin o zaman yasarken sorun olmuoda soyleyincemi sorun oluyo bosver yaaaa

Şöyle bir güldüm

Ben de senin gibiyim.
Yüregimden geçen, her zaman dilimdedir.
Hiç çekinmem de

Bence iyi yapmışsın. :)

Benimde öyledir ya, bana biri bişey sorsun hani ne bileyim "donun ne renk?" desin. Söylerim yani ne var

Sen çekinilecek bişey yapmamışsın ki
Çekinecek biri varsa babanla Ayşe,yaptıklarının doğru bişey olmadığını sende farkındasın zaten

Sen çekinilecek bişey yapmamışsın ki
Çekinecek biri varsa babanla Ayşe,yaptıklarının doğru bişey olmadığını sende farkındasın zaten

Zaten şuan düşündüm, onun gelip bana bu konuda çemkirmeye hakkı yok ki. O kadar cesaret edebileceğini sanmıyorum ALLAHIN izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…