- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
canım bilerek yapmışsın o zaman üzülmene de gerek yokki ilahii
Bence de iyi yapmışsın..Belki de o ablalar biliyorlardır baban olduğunu da senin nabzını yoklamak için sana sormuşlardır...Klasik bir taktik çünkü bu...Böyle şeyler çabuk duyulur...Ayrıca neden bunu söyledin diye çekinesin ki..Ayşe nin de pek umrunda olacağını sanmam...Kendisi bile isteye yaşıyor sizinle değil mi ? Yani silah zoruyla değil..Zaten utanılacak bir durum diye düşünse çocuklu bir adamla nikahsız yaşamaya baştan yanaşmazdı............
Ya Ayşe'den çekinmenize gerek yokki, yani gizli saklı bisey degil ya ayseninde sizle yaşadığı . Yarın birgun illa öğreneceklerdi...
Bunda bisey yokki
Bence de Ayşe sorarsa niye dedin diye yalan söyleyemedim söylemiş bulundum dersin. senden yalan söylemen bekleyecek hali yoktur heralde herşeyi göze almıştır..
Doğru diyorsun Narmik ... Hem şu dediğinde çok doğru. Nabız yoklama ...
O soran kadınlardan biri beni babamla görmüştü yani :s Ne diye şaşırdı ki o kadar ...
Şimdi çözdüm , maksat dedikodu öğrenmek. Laf yetiştirmek değil yani ...
Ortada söylenmiş bir yalan yok, iftira yok, o yüzden müsterih ol ama benden sana abla tavsiyesi hayatta bazı insanlar vardır ki, eski ama her zaman işe yarayan taktiklerle sen daha ne olduğunu anlamadan tüm yaşam öykünü öğrenirler senden ve nedense öğrendiklerini sağa sola anlatmaktan zevk alırlar, misal kırmızı çorap giyilmesi bile onların ağzına dolanır ve bu önemsiz gereksiz bilgiyi yaymaktan mutlu olurlar, sanırsınız hayatın şifresini çözmüşler
Herkese güvenme, herşeyini anlatma.
Bence bundan birşey yok. Ancak orada hoşunuza gitmediğini belirtmek zorunda değildiniz.
Ortada söylenmiş bir yalan yok, iftira yok, o yüzden müsterih ol ama benden sana abla tavsiyesi hayatta bazı insanlar vardır ki, eski ama her zaman işe yarayan taktiklerle sen daha ne olduğunu anlamadan tüm yaşam öykünü öğrenirler senden ve nedense öğrendiklerini sağa sola anlatmaktan zevk alırlar, misal kırmızı çorap giyilmesi bile onların ağzına dolanır ve bu önemsiz gereksiz bilgiyi yaymaktan mutlu olurlar, sanırsınız hayatın şifresini çözmüşler
Herkese güvenme, herşeyini anlatma.
Boşver ne dedikodu yaparlarsa yapsınlar...Senin ayıbın olan bir şey yok ki ortada... Yarası olanlar gocunsun,rahatsız olsun bu durumdan...Yaraları varsa tabi.......
Kötü bir şey yapmamışsın,rahat ol.
O teyzelerden bizim mahallede bolca var.
birlikte yaşadığını saklıcak olan insan çocuklu bi adamla yaşamasaydı o zaman sen mecbur musun o sırra dahil olmaya..he sana deseler söyleme kimseye o zaman amenna ama böyle bişey yokken söyledin diye seni yargılayamaz kimse.hoşlanmadığını belirtmenden de bişey olacağını sanmıyorum söylemesen de olurmuş ama ola ki babanla ayşenin kulağına giderse onlara söylediğinin aynını babana da söylersin ben erkek arkadaşımla yaşasam razı olur muydun diye:)
takma böyle ufak şeyleri kafana tatlım ola ki kulağına giderse o zaman düşünürsün ne diyeceğini spontane gelişir böyle şeyler kafanda kurduğun gibi olmaz hiç bi zaman.aman onlar ne dedikoducu bilmiyo musunuz sadece birlikte yaşadığımızı söyledim bire bin katmışlar der geçersin:)
Sanmıyorum senin bu konudan bahsettiğini söyleyeceklerini o yüzden sıkma canını.Kaldı ki öyle bir şey olursa .
Evet o an biraz boşboğazlık ettim insanlık hali dersin bu kadar.Emin ol bu kadar basit.Kimsenin seni sorgulamasına izin verme canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?