KAPIYI ACMA BU KADAR BASIT
Kırmadan uyarın yada ikinci bi fikir çok rahatsızim bugün gelemem diye geri çevirin bi iki defa
Kapiyi acmiyincada rahatsz oluyorum bir kere acmadm butun gun vicdan azabi cktim
O
Onuda yapicak yuzum yokki offf
Iyi niyetli olduğun ve yumuşak yüzlü olduğun için geliyor belliki hamilesin bide o seni anlasa senin onu anladigin kadar bende 8 aylık hamileyim ne kadar zor olduğunu biliyorum resmen insanın solunum yollari degisiyo bide merdiven inip çıkmak pek senin hayrina degil
Ewet kesinlikle ondan biliorum ama napicam onu bilmiorum. Birde onumuzdeki gunlerde diger gzunden de olcakmis ameliyat çozum bulamasam yandimmm
Hamileliğini one sürüp kendimi geri cekiceksin biraz halinden şikayet et ve artık gidemeyecegini söyle yoksa kuruluşun yok
o zaman şikayet etme.Kapiyi acmiyincada rahatsz oluyorum bir kere acmadm butun gun vicdan azabi cktim
Sen kendini dusunmessen baskalari hic dusunmez. Acma kapiyi kendi damlatamiuor mu damlalari gozune?? Kizi yapsin. Sira sana gelmeden once bir suru insan var
Deki teyzeciğim kusura bakma doğum yaklaştı in çık merdiven zorlanıyorum sana damla damlatırken kucağına doğuracam bir gün . daha fazla gelip gidemicem . Yok anlamazsa Zorunda mıyım ? Diye sorun yok yine anlamadıysa kapıyı açmayın !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?