Ben buna mecburmuyum kizlarrr

Haklisiniz sanirim

kendi yapamıyomu zor bişey değil ki

Yapar da rahata alismis.Rahat bi tip cevresndeki herkesi magdur edicek ya benimde cevremde katarak olanlar oldu iki gnde nirmal hayatlarina dönduler.Ama diorum ya yatak döşek yatiyor iki haftadir

Sen bunu yapmazsan vicdan azabı çekeceksin belli. Böyle bir yapın var. En iyisi bitene kadar ilgilenmen. Hayır duası alırsın en fazla

Yapar da rahata alismis.Rahat bi tip cevresndeki herkesi magdur edicek ya benimde cevremde katarak olanlar oldu iki gnde nirmal hayatlarina dönduler.Ama diorum ya yatak döşek yatiyor iki haftadir
o zaman rahatını bozmak senin elinde. ama yapamam dersin

Bir tek ben sizi haksız buldum galiba.
Hamilesiniz, hasta değilsiniz.
Tabi riskli bir durum, zorunlu istirahatten bahsetmiyorsak hareket etmeniz, hergün yürüyüş yapmanız lazım zaten.
Ben de yaşadım hamilelik, şuan kucağımda bebekle de hamileyim.
Yeri geliyor çocukla 6-7 kat çıkıyorum, 20 kilo taşıyorum.
Diğer hamileliğimde de böyleydim, hayatımı kısıtlamadan, sakınmadan devam ettim.
Bu durum benim lehime oldu, doğumum çok kolay geçti ve hamilelik hayatımı hiçbir şekilde engellemedi.
Sonuçta siz de evinizin merdiveninden bahsediyorsunuz, 5 kat çıkmıyorsunuz yukarı.
Emrivakilerden hoşlanmasam da, zorda kalan birine yardım etmek gerekir diye düşünüyorum.
Elinize de yapışmayacağına göre, bir süre devam edin.
Doğumdan sonra o komşunuzdan yardım istersiniz, en azından hakkınız ve yüzünüz olur.

Sen bunu yapmazsan vicdan azabı çekeceksin belli. Böyle bir yapın var. En iyisi bitene kadar ilgilenmen. Hayır duası alırsın en fazla

Orasi ole gibi ama ya bitene kadar ilgileneyim de en az bir iki haftayi bulur bunlarin bitmesi. Diger gozden de olunca ettimi bir ay .
Gozum korktu. Gebe olmasam tm ama

Ya benzaten iki haftadir hergun yapiorum rahatsz olsamda hadi kantaro Allah rizasi icin diye motive ettim kndimi ama. Bir kaç gundur ben buna mecburmusum gbi dawranmasi sıkıyor canimi arti gebeligi hastalik olarak gormuyorum taş ustunde taş kalmiyacak sekilde dip kose temzlik yapiyorum kimseden yardim almadan dinlenerek. Bunu belirtmeme rağmen ısim de var çok yoruluyorum filan dememe ragmen orali olmamasi sıkiyor canimi vede evde yetşkin kız var. Vede benden daha rahat gelip gdicek alternatif kmsulari var hmde daha eski

Hiç de mecbur değilsin
Yalnız yaşayan biri olsa hadi anlarım da,tek de değilmiş
Hiç kendini kasmadan,hamile oldugun için bu durumun seni zorladığını soyle güzel bir dille...
Bebeğin doğunca başka şeyler için de zırt pırt calmasin kapını

Anneannem geçenlerde oldu katarakt ameliyatı ve bende kaldı bu süre içinde. O saat başı damlaların süresi bir hafta. İkinci hafta günde 5 kez, 3. Hafta günde 3 kez, 4. Haftada günde bir kereye düşüyor.

İki haftadır her saat başı damlatıyorsanız bir yanlışlık olabilir. Tekrar doktoruna danışsın.

Kapiyi acmiyincada rahatsz oluyorum bir kere acmadm butun gun vicdan azabi cktim
neden bicdan azabı duyuyorsun insanların her istediğini yapmak zorundamısın ne yi yanlıs işliyorsun sebeplerin var ve onunda alternatifleri var
sen bir yıllıksın ama karsısndakini kırmayacım diye o 10 yıllıklara bedel oluyorsun

Bilmiyorum dr u öyle kullanmasini soylemiş ama

bence o saatler sularında evde olma zaten yuruyus yapman gerekıyor cık yuruyuslere falan gercı direk derim bende hassas donemdeyım lutfen baska bırınden yardım al dıye ıster alınsın ıster gucensın.

Vicdan azabi cekiyorsaniz, kapiyi acip iyiliginizi yapip geri donun. Yok ben vicdanen takilmayacagim diyorsaniz yapamam deyin ve yapmayin, asla mecbur degilsiniz.

Bu arada cooook cok polyanna bir yorum yapacagim: belki o kadin cok iyi niyetli ve dusunceli bir kadin. Sizin aileniz yaninizda degilse, bebek dogunca kendisine rahat rahat cekinmeden soru sorabilesiniz, yardim alabilesiniz diye bu damla muhabbetini sizinle yapiyor. Olamaz mi? Olabilir. Tabi bu kadar ince dusunecek biriyse...

Velhasili ben olsam, acardim kapiyi gelemem cok yorgunum kusura bakmayin derdim.

Hic birseyden emin olmuyabilirim ama bundan eminim polyana olmadiğina dair
Kesinlikle hmde.

Hic birseyden emin olmuyabilirim ama bundan eminim polyana olmadiğina dair
Kesinlikle hmde.
O zaman sakin kapiyi acmamazlik etmeyin, ben hayatta kasamam kendimi kapida mi hala gitti mi vs diye dusunerek? Ustelik daha sonra sizi evden falan cikarken gormesi daha ayip. Sonucta komsusunuz yuzyuze bakiyorsunuz. Teyzecim sen her kapiyi caldiginda ben merdiven inip cikiyorum (bunu farketmemis ya da bilmiyor olabilir), hamile halimle cok zorlaniyorum o yuzden bu isi baskasi yapsin bundan sonra de, diretirse eeeeh yeter be babanin usagi mi var bile diyebilirsin ahahaha

Eşini bahane edebilirsin. Yoruluyorum diye istemiyor falan de.
İçinden gelmiyorsa yapma. Yani bide kıymet bilinmemesi çok ilginç.

Bu ne rahatlik!
Teyzeee, kadin karninda 3 kilo can tasiyor. Nspiyorsun sen. Hamile psikolojisi de cabasi. Git, kizin yapsin canim. Tamam komsu komsunun kulune muhtac da, yemisim boyle komsuyu

Senin bebegin daha önemli. Yorgunluktan sana bir şey olmasa komşu kaç gün üzülecek ki. Doktorum kendimi yormamam gerektigini söyledi bebeğimi tehlikeye atamam abla kızın yapsın ya da başkası yapsın derdim ben olsaydım. İyi niyetlisin ama bazen insanlar iyi niyeti suistimal yapıyorlar. Ve bu tarz insanlardan nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…