- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
kendısı damlatsın ılla brıne gerek yok ben olsam hıc pas vermezdım oyle zart zurt kapımın calınmasından hıc hoslanmam ıyı sabretmısınız...Başlikta da belirttiğim gibi ben buna mecburmuyum.
Konu ya gelick olursam.
Yan komşum 2 hafta önce katarak ameliyati oldu ve saat başi damlatmak üzre goz damlalari var.
Ilk gunlerde saat basi gelip zil caliyordu.
Ewde yetskin kizi olmasina rağmeen.
O yapamazmiş.Ondan beni cagriyornuş.
Neyse son 1 haftadir gunde 1 kere cagriyor ve yarim saatimi aliyor çunku çokda pimpirikli 5 dk ara ile damlattiriyor.
Benim ewim dublex ve genelde ust katta yim. In cik zor oluyor birde 7 aylik gebeyim.
Ve tek katta 3 daireyiz diger dairede babasi ile yaşayan bekar kız var.Onuda cagirabilir yok illaha ben sanki mecburmusum gbi dawraniyor.birde bu aralar bahar temzligine grstim o isin icinde zil caldimi cildiriyorum
Insanlik namina diorum ama bende zorlaniyorum.
Canimi sikan bi dger konuda mecburmusum gbi dawranmasi.
Ki ben 1 yillik komsuyum karsidaki ve ustteki 10 ar yillik ust kattaki evli colugu cocugu isnde gucunde onuda cagirabilir ama yok illahada ben.
Gebe olsam tam diycem de bilemedim ben mi cok kotuyum.
Komsum mu cok fena.
Ki ben gebeligimin 3 ayini yatarak kusarak gcrdim bir kere anca calmstr kapimi nasilsin diye.
Anladım, olay rica minnet meselesi değil, göreviniz gibi daranıyor olması.Ya benzaten iki haftadir hergun yapiorum rahatsz olsamda hadi kantaro Allah rizasi icin diye motive ettim kndimi ama. Bir kaç gundur ben buna mecburmusum gbi dawranmasi sıkıyor canimi arti gebeligi hastalik olarak gormuyorum taş ustunde taş kalmiyacak sekilde dip kose temzlik yapiyorum kimseden yardim almadan dinlenerek. Bunu belirtmeme rağmen ısim de var çok yoruluyorum filan dememe ragmen orali olmamasi sıkiyor canimi vede evde yetşkin kız var. Vede benden daha rahat gelip gdicek alternatif kmsulari var hmde daha eski
+10KAPIYI ACMA BU KADAR BASIT
kadın manyak herhalde tövbe tövbeeeBu sabah açmadim tam 3 kere zil çaldi.
10 dk sonra yine zil çaldi 2 kere onlar diye açmadim sonra bktim eşim ariyor ikinci gelen eşim mış.neyse açtim kapiyi tam iceri gctim baktim bir daha zil.
Bu sefer açtim oğlu .
Kahvalti yapayim gelirim dedim.
Bilerek tam 1 saaat gc gttm .Allh affetsin.
Kapiyi açar açmaz soyleniyor. 3 defa zil çaldim da açmadin sonra açtin.
Damlami damlatamadim gözum agriyor bla bla blaaa.....
Kapiyi acmiyincada rahatsz oluyorum bir kere acmadm butun gun vicdan azabi cktim
Bu sabah açmadim tam 3 kere zil çaldi.
10 dk sonra yine zil çaldi 2 kere onlar diye açmadim sonra bktim eşim ariyor ikinci gelen eşim mış.neyse açtim kapiyi tam iceri gctim baktim bir daha zil.
Bu sefer açtim oğlu .
Kahvalti yapayim gelirim dedim.
Bilerek tam 1 saaat gc gttm .Allh affetsin.
Kapiyi açar açmaz soyleniyor. 3 defa zil çaldim da açmadin sonra açtin.
Damlami damlatamadim gözum agriyor bla bla blaaa.....
mecbur degilsin. kendi gözüne bile damlatabilir.kapıyı acma.Başlikta da belirttiğim gibi ben buna mecburmuyum.
Konu ya gelick olursam.
Yan komşum 2 hafta önce katarak ameliyati oldu ve saat başi damlatmak üzre goz damlalari var.
Ilk gunlerde saat basi gelip zil caliyordu.
Ewde yetskin kizi olmasina rağmeen.
O yapamazmiş.Ondan beni cagriyornuş.
Neyse son 1 haftadir gunde 1 kere cagriyor ve yarim saatimi aliyor çunku çokda pimpirikli 5 dk ara ile damlattiriyor.
Benim ewim dublex ve genelde ust katta yim. In cik zor oluyor birde 7 aylik gebeyim.
Ve tek katta 3 daireyiz diger dairede babasi ile yaşayan bekar kız var.Onuda cagirabilir yok illaha ben sanki mecburmusum gbi dawraniyor.birde bu aralar bahar temzligine grstim o isin icinde zil caldimi cildiriyorum
Insanlik namina diorum ama bende zorlaniyorum.
Canimi sikan bi dger konuda mecburmusum gbi dawranmasi.
Ki ben 1 yillik komsuyum karsidaki ve ustteki 10 ar yillik ust kattaki evli colugu cocugu isnde gucunde onuda cagirabilir ama yok illahada ben.
Gebe olsam tam diycem de bilemedim ben mi cok kotuyum.
Komsum mu cok fena.
Ki ben gebeligimin 3 ayini yatarak kusarak gcrdim bir kere anca calmstr kapimi nasilsin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?