Ben buna mecburmuyum kizlarrr

Son kez gidin,damlayı damlatacakken kızınıda çağırın"ben artık ağırlaştım,doğumuma az kaldı,evdede işlerim var,arada uyku bastırıyor dinleniyorum,artık gelemem yani,sende bak nasıl damlattığıma artık siz halledin"deyin kızına.
Bir daha gelirlerse kapıyı açmayın,sorarsa geldim acmadın vs diye,söylemiştim size ben deyin geçin.
Hani kimsesi olmaz amenna,ama kızı varmış yapıversin.

Bence; Sabredin, Yüce Allah onun gönlüne sizi düşürmüş, sizin kucuk bir imtihanınız bu da! Colugununuz çocuğunuzun sadakası olsun. Yanlış anlamayın ama laf etmeyin iyilikleriniz ziyan olmasın. Sizi cok iyi anladım haklısınız ama bence Sabır dedıgım gibi.. Hasta iken Yuce Allahın misafiri olur İnsanlar onlara yardımda yadsınamaz bence... Bu da bu taraftan bakın stres yapmayın. Onun size bir Dua' sı Yavrunuzu korusun sizi korusun inşaallah.

kendısı damlatsın ılla brıne gerek yok ben olsam hıc pas vermezdım oyle zart zurt kapımın calınmasından hıc hoslanmam ıyı sabretmısınız...
bır daha calarsa acmayın kapıyı sorarsa da ısım vardı kusura bakma deyın gecın..

bence sende yardım iste

abla ben hamilemiyim zorlanıyorum bir yardım edenim olsa vs.. deseniz
sonra bir çay koy de

birdaha kapına uğramaz
çünkü bencil anladığım kadarıyla

tamamda iletişim denen şeyi kuramıyosanız komşu nerden bilsin.
komşu iyi niyetli mi değil mi bilemeyiz ama buraya yazdığınız gibi anlatın. zorlarsa sizde zorla/direterek anlatırsınız.
hamileyim ve kendimce işlerim var evde. in çık zorlanıyorum. kusura bakma komşu ben yapmicam. başkasından rica et lütfen.
bu kadar basit

Anladım, olay rica minnet meselesi değil, göreviniz gibi daranıyor olması.
Dediğim gibi emrivakilerden zaten hiç haz etmem, size de alası yapılıyor.
Bir şekilde durumu ya açıklayacaksınız güzel fikirler verilmiş burada, ya da susup devam edeceksiniz.
Başka çare yok gibi.

Kızına yapmayı öğretin, canım ben temizlikteyim, devamlı çıkamıyorum. Gel benim yanımda damlat deyin. Bakın nasıl yapıyorlar. Bu tip insanlar siz dur demeden durmazlar. Benim bir komşum da misafiri geldi mi benden bir çeşit isterdi. Tatlıları tutturamadığını söylerdi. Önce bir ik götürdüm, baktım sonra kızına ders çalıştırmamı istiyor, kucağımda çocukla gidiyorum, bakıyorum çalışma filan değil, kızın ödevini yaptırmaya çağırmış işimi bıraktırıp. Ondan sonra hep Hayır dedim her istediğinde, istemeyi bıraktı. Sizi rahatsız eden biraz da zorunluluk hissi galiba. Her çağırdğında allah razı olsun, kendim yapamıyorum deseydi bu kadar sorun olmazdı.

Bu sabah açmadim tam 3 kere zil çaldi.
10 dk sonra yine zil çaldi 2 kere onlar diye açmadim sonra bktim eşim ariyor ikinci gelen eşim mış.neyse açtim kapiyi tam iceri gctim baktim bir daha zil.
Bu sefer açtim oğlu .
Kahvalti yapayim gelirim dedim.
Bilerek tam 1 saaat gc gttm .Allh affetsin.
Kapiyi açar açmaz soyleniyor. 3 defa zil çaldim da açmadin sonra açtin.
Damlami damlatamadim gözum agriyor bla bla blaaa.....

kadın manyak herhalde tövbe tövbeee

Kapiyi acmiyincada rahatsz oluyorum bir kere acmadm butun gun vicdan azabi cktim

bu kadar dertleneceğine düzgünce söyle inip çıkamıyorum hamileyim bundan sonra benden rica etmezsem memnun olurum diye.
dertlenmeyi, iletişim kurmaya yeğ tutuyorsunuz gerek yok.

@Kantaro açıkça konuşun komşunuzla. O da size güvenmeyi bıraksın. Sizin rahatsızlığınızı anlamamış kadın demek ki. Söylemezseniz malum mu olacak kadına?

kapıyı açma diyene vicdan azabı çekiyorum diyosan ne diyelim. gidip biz mi damlatalım. çözüm basit. evde yetişkin kızı varmış başka komşusu varmış 7 aylık hamile katını üst kattan indirmeye çekinmeyen kadına neden vicdan yapıyosun anlamadım.

açma kapıyı çaldığında. ara komşunu de ki doktor yatak istirahati verdi kalkıp kapı açamıyorum kusura bakma. bir daha gelmez

Mecbur değilsin

İki haftadır ilaçlar bitmedi mi
En azından azalmıştır

Bu kadın kaç yaşında

Oğlu kızı kaç yaşında

Neden damlatamasınlar ki

Kendi de damlatır aç damlat bu kadar yani

Bu ayy ben yapamam tarzındaki insanlara yaparsın demelisiniz pekala damlatır

Erken doğursam ne yapacaksın damlat kendin deyin

Ama in çık yoruluyorum vs olmaz bahane temizlik yapan bir merdiven mi inemeyecek der tadınız iyice kaçar

Suç sizde bu sefer ama
Kapıyı açmamak bir iletişim yolu değil

"Abla, ben ağırlaştım, artık gelemem damla damlatmaya, kime istiyorsan ona göstereyim, bundan sonra o yapsın" deseniz sorun olmayacak.

Hem geç gittim diyorsunuz, hem de bilerek diyorsunuz, bir de üstüne Allah affetsin demişsiniz, bilerek yaptığınız bir kötülüğü niye affetsin Allah? Bilmeden olsa neyse, iyi niyetle başlamış olsanız ama kötü sonuçlansa neyse.

Ben anlayamadım yarım saatte 5 dk arayla neden damlattırıyor da yarım saatinizi alıyor ne kadar pimpirikli olursa olsun insan doktor ne dediyse o kadar damlatır. Siz damlatınca damlattım fazlası zarar olur deyin inin aşağıya bana abartıyorsunuz gibi geldi alt tarafı günde 1 ya da 2 yani işiniz kalacak kadar bir süre değil. Yarım saatte damlatmak da pek mantıklı değil.

mecbur degilsin. kendi gözüne bile damlatabilir.kapıyı acma.
ve mumkunse sende 2 katta degil artık 1. katta yaşa. başın dönerse kötü olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…