- 21 Eylül 2014
- 86
- 9
- 13
- 34
- Konu Sahibi merveee0404
-
bu kadar severken seviliyoken bitiyo ya en zoru oahh tatlim merak etme oyle bi alisirsin ki bi zaman sonra sen bile sasirirsin ... hic gecmeyecekmis gibi kalbin yanar ama gececek merak etme ve kendini de cok uzme:)
allah korusunnnBende vefat etti sandim ya.. zaman herseyin ilacidir unutamazsin ama alisirsin
Cnm oyle bi anlatmissin ki cidden aklima gelen ilk sey oydu. Allah korusun tabiki. Ayrilik sebebiniz neydiallah korusunnn
bi daha sesini duyamıcam göremicem ya ondan öyle anlattım sanırımCnm oyle bi anlatmissin ki cidden aklima gelen ilk sey oydu. Allah korusun tabiki. Ayrilik sebebiniz neydi
bi daha sesini duyamıcam göremicem ya ondan öyle anlattım sanırımben ble bilmiyorum ki neden ayrıldık sıkıntılı bi yaşantısı var asker maddi yönden sıkışık aile destek değil hastalığı var bide akciğerde çürüme var daha önce 2 kez ayrıldık 1 ay sonra dayanamayıp barıştık ama dün sevmiyorum seni dedi bitti dedi halbuki ondan önceki gece çok sevdiği için kendine kızıyodu dün sabah izin ayarlayıp görüşme planları yaptık gece ne olduysa sevmiyorum dedi ve bitti...
değildi inanmadım zaten sevmediğine ama destek olmam lazım benim ona nasıl yalnız bırakırım ben onuOnunda hersey ust uste gelmis gibi gorunuyor. Sikintili oldugu icin saglikli dusunemiyir sanirim. Zamana birak herseyi. Gercekten seviyosa ve unutamiyorsa geri döner sana zaten. Bu kadar sikintisi olmasaydi hersey guzelken sevmiyorum deseydi art niyet arardim
değildi inanmadım zaten sevmediğine ama destek olmam lazım benim ona nasıl yalnız bırakırım ben onuçalışıyoduk evlenecektik aileler biliyodu 9 ayımız kalmıştı pat diye olunca ne yapacağımı şaşırdım ama en iyisi bi süre bensiz kalmalı ve sevgisini görmeli...
o gelse de ben dönecekmiyim emin değilim ama yine de anlasın kıymetimi pişman da olsunKesinlikle biraz kendi halina birak kiymetini anlasin
o gelse de ben dönecekmiyim emin değilim ama yine de anlasın kıymetimi pişman da olsun
daha önce ilk ayrılığımızda da dedi hastalığını öğrenmiş unutup nefret edeyim diye dediş daha sonra barıştığımızda dedi. fotoğrafımı asmış dolabına şimdi askeriyeye dönünce ilk gördüğü ben olcam belki yine bakar yada atar ama ilk beni görecek eminim içi acıyacak...Ya aslinda ne olursa olsun aevmiyorum dememesi lazimdi ama insanoglu iste okadar sikintisi varmis saglikli dusunememis diyelim
izinde şu an biz askerdeyken daha mutluyuz zaten eve gidip evdekilerle tartışınca olan oluyo ailesi çok tuhaf anlam veremiyorum bazenAsker psikolojisi , bence barisirsiniz. ..
izinde şu an biz askerdeyken daha mutluyuz zaten eve gidip evdekilerle tartışınca olan oluyo ailesi çok tuhaf anlam veremiyorum bazen
Ailesi yuzunden kafası mi karışıyor acabaizinde şu an biz askerdeyken daha mutluyuz zaten eve gidip evdekilerle tartışınca olan oluyo ailesi çok tuhaf anlam veremiyorum bazen
sanırım öyle çünkü biz dün gece konuşurken babası geldi kızdı neye olduğunu anlamadım daha sonrada bitti sevmiyorum dediAilesi yuzunden kafası mi karışıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?