canım bu kadar ayrıntı nerden öğrendin o mu itiraf etti
çok üzüldüm ama en başta o adama bu fırsatı sen vermişsin... aldatmayan erkek yoktur fırsat bulamayan erkek vardır... yani yakalamışsın ama çocuklarn bile inanmayacağı bahanelerine inanmışsın... neyse zararın neresinden dönsen kardır... bundan sonrası için umarım daha uyanık olursun...
canım Allah yardımcın olsun
adamda en ufak pişmanlık yok
ama ilerde kafasını çok vurur
güçlü olmaya çalış
canımm ben seni diğer konularından da hatırlıyorum hatta bosanmıcam fln demiştin üzüldüm çok hemde adamın yaptıklarına bak ya çevirdiklerine bak tlf bozukmus ha tamire vermiş allahım ya sen yat kalk şükret böyle bir adiden kurtulmussun sıkma canını
evet canım diğer konularım en son yaptıklarının yanında çok hafif kaldı artık
keşke bu kadar üzülmeden bitseydi ama işte nerden bilebilirdim bu kadarını
her yaptıklarından sonra af diledi kendini affettirmek için yapmadığı şaklabanlıklar kalmadı
sevdiğim içinde ufacık bir güzel sözünde yumuşuyordum nerden bilirdim beni hergün yenen pilav olarak gördüğünü gerçekten süper rol yaptı hiç anlamadım benim yerimde başkası olsa gene anlamazdı çünkü telefonuna hergün bakıyordum önceki olaylardan güvenim kalmadığı için internette msnsi felan bendeydi bütün şifrelerini de biliyordum hangi ara çevirdi bunları hiç bilmiyorum inan gözüm körmüş gerçekten sevmesem çekmezdim şimdi kolum kanadım kırık sanki çocuğumu kaybettim birşeyler eksik bende sonu böyle olmamalıydı
mafoldumben
evet canım diğer konularım en son yaptıklarının yanında çok hafif kaldı artık
keşke bu kadar üzülmeden bitseydi ama işte nerden bilebilirdim bu kadarını
her yaptıklarından sonra af diledi kendini affettirmek için yapmadığı şaklabanlıklar kalmadı
sevdiğim içinde ufacık bir güzel sözünde yumuşuyordum nerden bilirdim beni hergün yenen pilav olarak gördüğünü gerçekten süper rol yaptı hiç anlamadım benim yerimde başkası olsa gene anlamazdı çünkü telefonuna hergün bakıyordum önceki olaylardan güvenim kalmadığı için internette msnsi felan bendeydi bütün şifrelerini de biliyordum hangi ara çevirdi bunları hiç bilmiyorum inan gözüm körmüş gerçekten sevmesem çekmezdim şimdi kolum kanadım kırık sanki çocuğumu kaybettim birşeyler eksik bende sonu böyle olmamalıydı
mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?