• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bunları haketmiyorum :(

evet kızlar ben geldim dün akşam bu geldi işten ben açım AŞKIM ne yemek yaptın dedi bende ekmek arası peynir zeytin yaptım dedim :roflol: sustu kaldı suçlu olduğunu anladı galiba altına çiş yapmış annesinin kızacağını bilen çocuklar gibi oturdu koltukta:roflol: bende hiç ağlamazdım ne olduysa birden duygu patlaması yaşadım galiba hıçkıra hıçkıra ağladım dayanamadı hemen koştu yanıma ne oldu bitanem neyin var dedi neolsun senin gibi bi kocam var daha ne olsun dedim:dilcikar: şok oldu sen benim kıymetimi bilmiyosun istediğn zaman istediğin gibi davranacağını sanıyosun ama yok artık yeter ben daha fazla kaldıramıyorum hem bebek hem ev işi bunalıyorum ama yine de işlerimden sana olan ilgimden taviz vermiyorum ama benim gördüğüm muameleye bak dedim ben senin için o kadar fedakarlık yaptım bumu karşılığı okulumu bıraktım geleceğimi bi kalemde bıratı herşeyimle sana bağlandım ama ne kadar yazık ettiğimi anladım dedim ve bunları söylerkende böğüre böğüre ağladım o kadar laftan sonra dayanamadı bi baktım adamın gözlerinden yaşlar aktı sonra sarıldık beraber ağladık rahatladık sonrada herşeyi benim istediğim gibi yapmak için elinden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstercem dedi dün gece de bebeğin mamasını o verdi altını o alıp o uyuttu bende bacaklarımı uzattım ve oturdum ... bebek uyudu bu sırnaşıyo hadi bitanem beraber makarna salatası yapalım canım çok çekti dedi tamam dedim...... yaptık yedik herşeyi tatlıya bağladık vee sonuç mutlu soooon.............
aşkım yaaaa çok seviyorum kocişimi:asigim::dance::teytey:

afferin kiz sana tebrik ediyorumalkisalkisalkisah iste bu. ben sana ne dedim kesin ise yarar demedimmi . dun aksam niye girmedin bacim:mymeka:kocayi affettin beni unuttun deilmi. aman canim allah daha buyuk dert vermesin. hep mutlu ol boyle. canim benim Şeniznaniknanik

afferin kiz sana tebrik ediyorumalkisalkisalkisah iste bu. ben sana ne dedim kesin ise yarar demedimmi . dun aksam niye girmedin bacim:mymeka:kocayi affettin beni unuttun deilmi. aman canim allah daha buyuk dert vermesin. hep mutlu ol boyle. canim benim Şeniznaniknanik

canım benimki evdeydi akşam kk ya girmemi yasakladı yaaa ben girmiyorum zaten kk ya:roflol:aklinialirimsmile gece bunuda söyledim bana karışma artık kk ya gircem hiç olmazsa orda kafamı dağıtıyorum iyi geliyo dedim ..
yok artık o kadarda değil dedikaydirigubbakcemile3 girdiğin gibi yine psikolojin bozulacak o yasak hala devam ediyor dedikaydirigubbakcemile3:roflol::icecream:mirmirmirmir

canım benimki evdeydi akşam kk ya girmemi yasakladı yaaa ben girmiyorum zaten kk ya:roflol:aklinialirimsmile gece bunuda söyledim bana karışma artık kk ya gircem hiç olmazsa orda kafamı dağıtıyorum iyi geliyo dedim ..
yok artık o kadarda değil dedikaydirigubbakcemile3 girdiğin gibi yine psikolojin bozulacak o yasak hala devam ediyor dedikaydirigubbakcemile3:roflol::icecream:mirmirmirmir

seni kocana soylicem kk ya giryon lülülülülülüdiye

ayyy bi dünki halime bakıyorum bide bugünkü halime amma değişkenim yaaa dün bi kaşık suda boğasım geliyodu şimdide kıyamıyorum kocişime:utangac::asigim:

barışmana sevindim canım inş. bir daha böyle şeyler yaşamazsınız.... bir kadınlar dayanamıyoruz affediyoruz hemen olsun düzelmiş herşey :nazar:

barışmana sevindim canım inş. bir daha böyle şeyler yaşamazsınız.... bir kadınlar dayanamıyoruz affediyoruz hemen olsun düzelmiş herşey :nazar:

sağol canım evet yaaa helede ben çok yumuşak yürekliyim hiç kıyamıyorum
ama dün nasıl ağladım bi duysanızkaydirigubbakcemile3 hep bu akasia girdi aklıma:roflol:

arkadaşım sonucu tatlıya bağlamanıza sevındım..
bazen oluyor böleşeylerbebek ev iş gerçekten insan çokyoruluyor eşinde neticede anlamış...
kadınlar böleişte en ufak seyde affedıyoruz.inşallah birdaha böle şeyler yaşamazsınız...

arkadaşım sonucu tatlıya bağlamanıza sevındım..
bazen oluyor böleşeylerbebek ev iş gerçekten insan çokyoruluyor eşinde neticede anlamış...
kadınlar böleişte en ufak seyde affedıyoruz.inşallah birdaha böle şeyler yaşamazsınız...

sağol canım evet sonunda tatlıya bağladık umarım bidaha olmaz bizler çooook yumuşak yürakliyiz yaaaaa:sm_confused::teytey:

Bence bir daha ağlamayı kullanma koz olarak bana çok basit bir çözüm gibi geliyor...
Sonuçta erkekler de yetişkin insanlar.
Ağlamakla kandırmak çok güzel bir çözüm değil açıkçası...
Şayet bilerek ağladıysan.
Eşinle problemlerini halletmene ise sevindim mutluluklar.

Bence bir daha ağlamayı kullanma koz olarak bana çok basit bir çözüm gibi geliyor...
Sonuçta erkekler de yetişkin insanlar.
Ağlamakla kandırmak çok güzel bir çözüm değil açıkçası...
Şayet bilerek ağladıysan.
Eşinle problemlerini halletmene ise sevindim mutluluklar.

yok bilerek ağlamadım bi anda bende anlamadım bi anda duygu patlaması oldu tutamadım kendimi

yok bilerek ağlamadım bi anda bende anlamadım bi anda duygu patlaması oldu tutamadım kendimi

Peki canım, ben yanlış anladım sanırım kusura bakma.
Öpüyorum inşallah bundan sonra böyle bir problem yaşamazsınız herşeyi çözeceğim diye kendine yüklenme, bazı şeyleri eşine bırak o yapsın yoksa rahatlığa alışır.
kaydirigubbakcemile3

cocuk gibi iste bence erkekler
sizde haklisiniz tabi ama fazla uzatmayin
belki streslidir is yerinde falan allah yardimciniz olsun

Back
X