evet kızlar ben geldim dün akşam bu geldi işten ben açım AŞKIM ne yemek yaptın dedi bende ekmek arası peynir zeytin yaptım dedim :roflol: sustu kaldı suçlu olduğunu anladı galiba altına çiş yapmış annesinin kızacağını bilen çocuklar gibi oturdu koltukta:roflol: bende hiç ağlamazdım ne olduysa birden duygu patlaması yaşadım galiba hıçkıra hıçkıra ağladım dayanamadı hemen koştu yanıma ne oldu bitanem neyin var dedi neolsun senin gibi bi kocam var daha ne olsun dedim:dilcikar: şok oldu sen benim kıymetimi bilmiyosun istediğn zaman istediğin gibi davranacağını sanıyosun ama yok artık yeter ben daha fazla kaldıramıyorum hem bebek hem ev işi bunalıyorum ama yine de işlerimden sana olan ilgimden taviz vermiyorum ama benim gördüğüm muameleye bak dedim ben senin için o kadar fedakarlık yaptım bumu karşılığı okulumu bıraktım geleceğimi bi kalemde bıratı herşeyimle sana bağlandım ama ne kadar yazık ettiğimi anladım dedim ve bunları söylerkende böğüre böğüre ağladım o kadar laftan sonra dayanamadı bi baktım adamın gözlerinden yaşlar aktı sonra sarıldık beraber ağladık rahatladık sonrada herşeyi benim istediğim gibi yapmak için elinden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstercem dedi dün gece de bebeğin mamasını o verdi altını o alıp o uyuttu bende bacaklarımı uzattım ve oturdum ... bebek uyudu bu sırnaşıyo hadi bitanem beraber makarna salatası yapalım canım çok çekti dedi tamam dedim...... yaptık yedik herşeyi tatlıya bağladık vee sonuç mutlu soooon.............
aşkım yaaaa çok seviyorum kocişimi:asigim::dance::teytey:
afferin kiz sana tebrik ediyorumalkisalkisalkisah iste bu. ben sana ne dedim kesin ise yarar demedimmi . dun aksam niye girmedin bacim:mymeka:kocayi affettin beni unuttun deilmi. aman canim allah daha buyuk dert vermesin. hep mutlu ol boyle. canim benim Şeniznaniknanik