Ben bunlarla nasıl başedeceğim :(

Ya Allah aşkına bırakın bu misafir perverlikten
eşiniz ailesini senede 1kere ağırlamaktan bahsetmeyi vs.
Uzaktan davulun sesi hoş gelir...

senede 1 kez geldiklerinde bile uzun süre etkisinden
çıkamıyorken sürekli gelseler neoluruz kimbilir.
eşinin sana tebkisizliğini az bulan olmuş.
Kusura bakmayın geliniz diye eş ailesine kul köle olacak değiliz
bizim gösterdiğimiz misafirperverliği onlardanda görsek gam yemiycez.

aynı dertten bende muzdaribim arkadaşım
benim görümcemde evime geldi
ev curcuna kalabalık yetmezmiş gibi
benden habersiz kendi görümcesini eltisini falan evime davet etmiş.

evimin deyim yerindeyse içine etti gittiler olan bana oldu hasta yattım
evi temizleyemedim 2 gün :S
Bunlarla başetmeyöntemi yok,daha bulunamadı
ancakişte geliriz burada konusur konusur gideriz
olan biz gelinlere oluyor

ailesi sonuçta memnundu gayet ama ben kızınca yardım eden hep eşim oldu..arada kaldı sanırım..

ya ara kaynanala güzelce knuş ozaman söyle konu açıldıgında ki bidaha yapmasın..sende pasifsin yavrum maden ortalık iş dolu görümcene deseydin gelip yardım edermisin görümceciğimm bak ben TEKBASIMA yetişemiyorum abinde yapmaya kalkıo yazık o adama deseydin de kalksaydı bari o.eşinde ailesi gelmiş tabiki memnun olacak adam sanada kıyamamış bak..

gerçekten sinir bozucu.
benim eşimin ailesi de pat diye çıkıp gelen tiplerden. 10 saatlik yoldan geliyorlar ama bi kere de evin hanımını arayıp müsait misin demezler. o kadar kızıyorum ki. sonuçta misafiri evin hanımı ağırlıyor. bir kez daha yaparlarsa söyleyeceğim ama hatalarını. öyle oturup hizmet bekleyen tipler değiller ama insan bozuluyor. sende öyle yap bi dahaki seferde. sana yardım etmiyorlarsa yemek işini oyala, bırak gelip yardım etmek zorunda kalsınlar.

biliyorum canım konunu okudum..sende benim farklı bi versiyonum olmuşsun..bize Allah kolaylık versin..

demez olurmuyum..dedim ama tamam dedi sonra yine oturdu kaldı..abiside kızdı hatta..ama sonuç yalandan iki çorba karıştırıp gene oturdu..yemeğini yiyen çekildi kenara..bayramım zehir oldu..yorulduğumla kaldım..

deniycem canım..inş birazda olsa anlarlar beni..hiç sanmıyorum ama :26:

Böyleleri ne surat yapmaktan anlar nede iyilikten iyisimi esin konusacak halledecek senin konusmanin onlarin gözünde bi degeri yok cünki...

Bizde durumlar daha beterdi 7/24 nerdeyse sürekli bendelerdi.bizde tabi ne arkadaslarimizi evimize cagirabiliyoruz ne biz gidebiliyoruz sosyal hayat sifir olmustu.Bide geldiklerinde bizde banyo yapmalar es-dost davet etmeler ben cileden ciktim tabi esim calisiyor o isteyken bunlar sürekli bende iyice bunaldim esimle konustum cekemiyorum artik bak caresine yoksa yine ben kötü olcam sizinkilerle(hos bisey yapmasamda hep kötüyüm ya)..

Sonuc olarak esim annesine dedi biraz mesafe koyalim büyük oglanin huyu suyu degisti bas edemiyoruz (simarttilar oglumu ben ne dersem tersini yap diye diye)okuldan sikayet var böyle olmuyo dedi.iste o günden sonra tarih 12 haziran 2010 rahat ettim artik gelip gitmiyolarda arama sormada kesildi küstüler anliyacagin

lirik güzel;16383079]Kızın annesi gelse kızının etrafında pervane olur,şu işini yapayım,iki kap yemek hazırlayayım derdine düşer.Kız tabiki kendi tarafını kendine daha yakın bulur.Diğerleri genelde eleştirir,açık arar,yan gelir yatar.Etrafıma bakıyorum ya da kk 'daki örneklerde sonuç hep bu.Hırpalamayın kendinizi,kadın tutun,dışardan hazır yemek getirtin.Eşiniz madem kenara çekiliyor!..Kadın hizmetçi sanki.:

kesinlikle katılıyorum

Becerikli gelin değil beceriksiz gelin olacaksın oturup kenarıya çekileceksin Hiç kimse senden ozaman hizmet beklemez tecrübeyle sabittir varsın becerizsiz desinler en azından sinir olmaktan,yorgunluktan iyidir

Becerikli gelin değil beceriksiz gelin olacaksın oturup kenarıya çekileceksin Hiç kimse senden ozaman hizmet beklemez tecrübeyle sabittir varsın becerizsiz desinler en azından sinir olmaktan,yorgunluktan iyidir

iyi fikir..gerçi ben ne yaparsam yapıyım beceriksiz bakışı atıyolar bana..

Yapabilirsen al anneni, kardeşlerini hatta arkadaşlarını kaç kişi toplayabilirsen önümüzdeki bayram sen kayınvalidene git canım. Sen annemleri gezdireceğim der hergün evden çıkarsın, bırak hizmeti onlar yapsın. Bir de sizinkiler iyice bir dağıtsınlar evlerini, emin ol bundan sonra bir kere bile sana gelmezler

onlar alışkın canım bu duruma..kalabalığa..ama düşünmüyorum değil yapabilirim

keşke insanlar biraz ince düşünebilse
erkek aileleri oğullarının evini kendi evleri gibi görmese
biraz gelininde fikrine değer verilse böyle sorunlar olmaz ama kaç tane böyle aile var ki
yerinde bende olsam sinirlenirdim.bir daha böyle birşey yaptıklarında rahatsızlığını bir şekilde belli et.hizmet etme arkalarını toplama çocuğunla ilgilen yüzünü pek güldürme işi onlara bırak
böyle yaparsan belki bir daha evine sizden habersiz misafir çağırmazlar

valla ben evime yemeğe çağırdığımda kayınvalidemi o da eltimi çağırmış ki ben onları sonra ağırlamak istiyordum delirmiştim resmen sinirden ki yatıya çağırsa ne yapardım bilmiyorum bi de ben benim çağırmam gerekirdi ben bilerek çağırmadım beni zor durumda bıraktınız diyince seni beni mi var dediydi görgüsüz şey var tabi o evin hanımı benim

ne mi yaptım mecburen eltimi çağırdım ama o gelmedi o gün zaten doğumgünüymüş çünkü :)) ben de bir daha kayınvalideyi çağırmadım bir daha da çağırırsam başkasını benden habersiz eve davet etmeye kalkmayın diye tembihleyeceğim

bu arada biz yeni onların alt katına taşındık eşim aramış birşey sormuş ona lazımdı bize uğramadan kaçar gib kızına gitmiş yemeğe ki bizi çağırması gerekmesin elin kızı hizmetçi her şekilde misafir ağırlar ama kendi kızı bir tabak fazla koymasın masaya

Nedense bu tip insanlar "oooğlumun evi""diyerekten gelip kaykılmaya bayılırlar. kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama baştan tavrını koyacan, yoksa nasıl başlarsan öyle gider arkadaş:95:

Nedense bu tip insanlar "oooğlumun evi""diyerekten gelip kaykılmaya bayılırlar. kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama baştan tavrını koyacan, yoksa nasıl başlarsan öyle gider arkadaş:95:

4sene falan oldu canım..bilmiyorum bunlar tavırdanda anlamıyo..onuda yaptım gerektiği yerlerde

aynen kendi kızı yatarken prenses edasıyla ben orda dört dönüyorum..kızını kendileri gibi bi aileye verirlerse anlarlar heralde..yoksa bencillik diz boyu..

aynen kendi kızı yatarken prenses edasıyla ben orda dört dönüyorum..kızını kendileri gibi bi aileye verirlerse anlarlar heralde..yoksa bencillik diz boyu..

bizimkilerde öyle canım..
ben malatyada onlar adanada oturuyor.
kaynım malatyadan kız buldu.
düğünde burda oldu.
düğün evini bilirsiniz.
mecbur benim eve geldi hepsi...
1 tanesi çıkıpda yardım etmedi.
bebeğimlde var.çocuk rezil oldu.
gecenin bi yarısı iş yapıyorum.
iş bitiyor geliyor bakıyorum herkes bi tarafa yatmış.
yataklarını sermeye bile tenezzül etmemişler.
hepsini benden beklıyorlar.
bende onlara gittiğimde yapmıyorum,yatıyorum.
artık bu böyle.
nasıl davranırlarsa aynen karşılığını alırlar.

evet..herşeyin senden beklenmesi çok yorucu ve kötü..

hadi kendileri geldiler oğullarının evi dediler...ama üstüne misafir çağırmaları büyükkkkk kabalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…