el insaf diyorum ev sahibine ve de misafirlere...
- eşinizle konuşabilirdiniz kalabalık misafir istemiyorum diye. oda arayıp demeliydi anne müsait değiliz şöyle bir işimiz var diye.
- gelen misafirlerde hiiiç bişey yapmayıp öyle oturdularsa yuh diyorum. utanma ne demek bilmiyorlarmış.
ya aslında hep bayramlardada değil..izinlerde kabus oluyo..kayınvaldem kendi kendine planını yapıyo bizimde ona uymamızı istiyo..düşünmüyoki bu kızında bi ailesi akrabaları var..bu yüzden eşimle her yaz boşanmanın eşiğinden dönüyoruz..
Ne demek boşanma eşiğine geliyoruz..?
Ortalık sakinken konuş..otur anlat olayların sıkıştırmasını bekleme.. Şu sıralar konuş mesela..
hadi kendileri geldi çağırdıkları insanlar neden geliyor diye sor.
ben sakin uslu terbiyeli gelin her zaman kazanır durumlarına pek inanmam.
evin için saçlarını atan görümce isterse kraliyet ailesinden olsun yolarım.
sınırlarını çiz. çizmezsen sürekli tepende olacaklar.
eşini devreden çıkar o arada kalıyor bence.
canım herşey kendimizde bitiyo bunu anladım..ben eşime desemde bişey yapamıyo..emirvaki yapıyo kayınvaldem hastalığını kullanıyo.hastalığıda belli değil tanısı konulan bi hastalığı yok işine gelmeyince fenalaşıyo falan...bende nişanlıyım ve benzeri şeylerin başıma gelmesinden çok korkuyorum, sessiz sakin bir hayat geçirdim ben kalabalığa ve uzun yatılı misafirlere hiç gelemem, sakin bir yapım var hayır da diyemem. bende ömrümü anlayışsız insanlarla geçirmekten korkuyorum nişanlımın ailesi çok bencil nişanlımı bile düşünmüyorlar beni mi düşünecekler herşeye onlar karar veriyor ve n,şanlım hastalar diye hiç sesini çıkarmıyor deli oluyorum, herkes şeker hastası tansiyon hastası. çaresizim çok da seviyorum ama ömrümü de o aile ile geçirmek istemiyorum.
evet evlendirirken hiçbişeye karışmayıp evlendikten sonrada evimi hatta hayatımı sahiplenlemeleri çok can sıkıcı(
sankı bu aıleyı bır yerden tanıorum ben
sakın benım kaynanamlar olmasın
aynı dert benımkılerde
ama oglu ve ben fırsat vermıorum
gelır yanında bırını getırır ordauylan gelırler aynı zamnda laf vede surat ederler
bnde kendene hakketıgı gıbı davaranıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?