kurban bayramında eşimin izni olmadığı için memleketimize gidememe gibi bir durum oldu vee kayınvaldemde siz gelemiyosanız biz gelelim dedi ve davet edilmeden evimize kendini buyur etti..arife günü öğlen saatlerinde bizdeydiler..görümcemle aram iyi değil hoş diğerleriylede öle..suratlar eşimi ve bebeğimi görünce güldü onları bi güzel kucaklayıp öptüler bana gelince resmi şekilde hoşgeldin hoşbulduk...görümcemi nedense buraya her geldiğinde hava çarpar baygın şekilde kanepeye direk uzandı (bayram sonuna kadar böyleydi)..bayramın birinci günü evime kayınvaldemin kızkardeşi ve ailesinin gelceğinide öğrendim (ailecek onlar 6kişiydi) kayınvaldemlerde 3 kişi ettimi bana 9 kişilik yatılı misafir..sinirden ağlıcaktım duyduğumda..6aylık bebeğimlemi ilgileneyim misafiremi hizmet edeyim bilemedim
kimse yardım etmedi en sonunda çıldırdım eşime patladım odada o yardım etti mecburen.. gece oldu yatak derdi,kızlar banyo yapar saçlarını evin her köşesinde tarar
heryer saç olur..mutfağım desen korku filmi gibi
bayramın sonunda gittiler temizliğimi 3günde zor yaptım..
ne yapıcam ben bu aileyle?bunlar her zaman böleler..bana sormadan evime misafir davet ettikleri yetmiyomuş gibi suratlarınıda çekmek zorunda kaldım..buna nasıl dur dicem bilmiyorum...fizanamı taşınsam acaba..orayada gelirlermiki

ne yapıcam ben bu aileyle?bunlar her zaman böleler..bana sormadan evime misafir davet ettikleri yetmiyomuş gibi suratlarınıda çekmek zorunda kaldım..buna nasıl dur dicem bilmiyorum...fizanamı taşınsam acaba..orayada gelirlermiki