Ben bunu haketmedim :(

Aklıma takılan neden size ''evdeyim uyuyorum derken '' birden karşınıza çıkıyor.

Anlaşmanıza sevindim.O şekilde gördüğü zaman fıtrati olarak haklı tepki vermiş.

Huzurunuz eksik olmasın. :nazar:

Seni önemseyip sevmese kıskanmasa hemen gözardı edebilirdi.
Ama demekki çok öfkelenmiş,sen adım at gönlünü almaya çalış
ama çok fazla üzerine düşme sonra suçlu olduğun için yaptığını düşünür.

Ben aradım o gün ve barıştık iyikide aramışım diyorum şimdi.

cnm bence sevgilin haklı diye düşünüyorum hangi erkek bunu görse deli olur düşünsene tam tersi sen onu kızlarla görüyorsun sende deli olursun bi anlık sinirle demiş barışmışsınız sevindim sen daha böyle hata yapmassın buda sana ders olsun seni eğer gerçekten sevmeseydi dönmezdi kıymetini bill

Bende ona hak verdim aynı şekilde ben görsem çok tepki gösterirdim.
Bi daha yapmam böyle bi hata daha dikkatli olurum...

Aklıma takılan neden size ''evdeyim uyuyorum derken '' birden karşınıza çıkıyor.

Anlaşmanıza sevindim.O şekilde gördüğü zaman fıtrati olarak haklı tepki vermiş.

Huzurunuz eksik olmasın. :nazar:

Benimde o aklıma takıldı ama barışınca o konuyu bi daha açmak istemedim.
Teşekkür ederim inş...

Barıştık ama konuşurken bişeyler dedi bana.
Güvenmiyorum sana artık tuğçe açıkcası kendimi aptal gibi hissediyorum sadece sevdiğim için geri döndüm dedi.
Bende bi daha eskisi gibi olmuycakmıyız hiç bi zaman dedim.
Oda bilmiyorum demiş.

İçimi anlayamazsın sen duygularımı neler yaşadığımı hissettiğimi demiş.

Son düzenleme:
sevgilin çok kıskançsa ve seni daha önce uyardıysa haklı.
ama iş ayrılığa kadar gelmemeli konuşmalıydı seninle.
sonuçta kızla erkeğin arkadaşlığın sakınca yok ölçülüyse davranışlar.

Bu olay geçeli 1 hafta oldu ama biz bu 1 haftadır tam olarak barışamadık.
Bana güvensizliğini çok fazla dile getiriyor senin bi daha böyle bişey yapmandan beni yine hayal kırıklığına uğratmandan korkuyorum diyor.
Ben müsait olmadığım telefonları açmadığım zamanlarda çok fazla tepki gösteriyor.
Dün uzun uzun konuştuk bi daha olmuycağını söz vermiştim dedim ama anlamıyor kendi kendine bişeyler düşünüyor ve benide bu küçük şeylerle üzüyor üzüldüğümü söylüyorum ama hala aynı.
Şuanda iyi gibiyiz ama tam olarak değil bu sorun devam ediyor ve etcekte gibi.
Sizce nasıl davranmalıyım ona ? Tekrar güveninimi kazanmalıyım ?
Ben kendimi biraz geri çekiyim diye düşünüyorum.

sakın arama sakın... özür meraklısı yaparsın onu... herşeyde özür bekler...bakımını bi güzelyap hiç birşeyolmamış gibi mutluol.. ama ona hiç bakma... bakbakalım seninle konuşmanın yollarını nasılarıyor...

ne kadar katısınız eger bir kişi hatalıysa özür dilemesini bilecek katılmıyorum size

Bu olay geçeli 1 hafta oldu ama biz bu 1 haftadır tam olarak barışamadık.
Bana güvensizliğini çok fazla dile getiriyor senin bi daha böyle bişey yapmandan beni yine hayal kırıklığına uğratmandan korkuyorum diyor.
Ben müsait olmadığım telefonları açmadığım zamanlarda çok fazla tepki gösteriyor.
Dün uzun uzun konuştuk bi daha olmuycağını söz vermiştim dedim ama anlamıyor kendi kendine bişeyler düşünüyor ve benide bu küçük şeylerle üzüyor üzüldüğümü söylüyorum ama hala aynı.
Şuanda iyi gibiyiz ama tam olarak değil bu sorun devam ediyor ve etcekte gibi.
Sizce nasıl davranmalıyım ona ? Tekrar güveninimi kazanmalıyım ?
Ben kendimi biraz geri çekiyim diye düşünüyorum.
güvenini kaybedeek bişi yapmamışsınki geri kazanasın. erkek arkadaşının sorunu yok bi yerden sorun üretmeye çalışıyor gibi geldi bana. duyanda onu aldatmışın sanır, ne bu böyle haya kırıklığına uğrattın lafları. insan sosyal bir varlıktır arkadaşları olacaktır hem hemcins hem de karşı cins sen erkek arkadaşlarınla gülüp sohpet ederken içinde en ufak bir his varmıydı onlara karşı yanı sevgilini aldatmaya meyilli miydin? sanmıyorum. okulda dersanede olan biteni konuşup gülüşmüşsünüzdür. sevgilisiniz diye birbirnizin sosyal hayatını bu kadar daraltmanız doğru değil. cevrene güvenemiyorsa ki bu da senin için geçerli yani sende onun çevresine güvenemiyorsan onun arkadaşlarıylada arkadaş olursun o da senin çevrendeki erkeklerle arkadaş olur hem çevreniz genişler hem de abuk subuk sebeplerle ilişkinizi zedelememiş olursunuz. bence dik dur onun karşısında hata yapmadıını vurgula özür dilenecek bişi yapmadığını da ekle. sen kendini geri çekersen sessiz kalırsan üstüne üstüne gidecektir. istemiyorsa kendisi bilir. hem bu şimdiden böyle yaparsa kısmet olur evlenirseniz kimbilir ne abuk subuk kıskanclıklar yapacaktır.
son bi soru daha sen diyemedin mi bana uyuyorum demiştin sokağın köşesinden zank diye çıktın senin yaptığın ayıp değilmi bana nie yalan söyledin diye.
böyle saçma konularla birbirinizin üzerine gitmeyin derim önünüzde geçmeniz gereken çook engel olacak onlara hazırlanın bence.

güvenini kaybedeek bişi yapmamışsınki geri kazanasın. erkek arkadaşının sorunu yok bi yerden sorun üretmeye çalışıyor gibi geldi bana. duyanda onu aldatmışın sanır, ne bu böyle haya kırıklığına uğrattın lafları. insan sosyal bir varlıktır arkadaşları olacaktır hem hemcins hem de karşı cins sen erkek arkadaşlarınla gülüp sohpet ederken içinde en ufak bir his varmıydı onlara karşı yanı sevgilini aldatmaya meyilli miydin? sanmıyorum. okulda dersanede olan biteni konuşup gülüşmüşsünüzdür. sevgilisiniz diye birbirnizin sosyal hayatını bu kadar daraltmanız doğru değil. cevrene güvenemiyorsa ki bu da senin için geçerli yani sende onun çevresine güvenemiyorsan onun arkadaşlarıylada arkadaş olursun o da senin çevrendeki erkeklerle arkadaş olur hem çevreniz genişler hem de abuk subuk sebeplerle ilişkinizi zedelememiş olursunuz. bence dik dur onun karşısında hata yapmadıını vurgula özür dilenecek bişi yapmadığını da ekle. sen kendini geri çekersen sessiz kalırsan üstüne üstüne gidecektir. istemiyorsa kendisi bilir. hem bu şimdiden böyle yaparsa kısmet olur evlenirseniz kimbilir ne abuk subuk kıskanclıklar yapacaktır.
son bi soru daha sen diyemedin mi bana uyuyorum demiştin sokağın köşesinden zank diye çıktın senin yaptığın ayıp değilmi bana nie yalan söyledin diye.
böyle saçma konularla birbirinizin üzerine gitmeyin derim önünüzde geçmeniz gereken çook engel olacak onlara hazırlanın bence.

Benim onu aldatmıycağımı bilmesi gerekiyor zaten gerçekten öyle bi niyetim bile yoktu.
Bende bi kızla konuşurken görsem kıskanıyorum anlayışla karşılayamıyorum maalesef bu konuda onu anlayabiliyorum.
Ama hala neden bu kadar uzatıyor.
Ben üzülüyorum dediğim halde fazla umursamıyor bile.
Hiç böyle yapmazdı her konuda her şeyde yanımda olurdu ve böyle yapması gerçekten üzüyor konuştum dün ama umarım anlamıştır o yüzden kendimi geri çekiyim diye düşündüm çok büyük bişey yapmışım gibi onunla ilgilenip konuşuyorum oda şımardı belkide.

O gün söylemiştim neden uyuyorum diyip karşıma çıktın bi anda diye ama konu unutulup gitmişti.
Bana karşı bi güvensizliği var ama anlayamıyorum.

Bence bu güvensizlik yaşın getirdiği bi durum.
Ben de aynı şeyleri yaşıyorum sevgilimle.Aşırı kıskançlık,güvensizlik,bi açık yakalama çabası...
Zamanla düzelir diye bekliyorum ama bi ilişkinin olmazsa olmazı kesinlikle güven.
Yoksa bi yerde tıkanıyo ve hayat iki tarafa da zindan oluyo:26:

Bence bu güvensizlik yaşın getirdiği bi durum.
Ben de aynı şeyleri yaşıyorum sevgilimle.Aşırı kıskançlık,güvensizlik,bi açık yakalama çabası...
Zamanla düzelir diye bekliyorum ama bi ilişkinin olmazsa olmazı kesinlikle güven.
Yoksa bi yerde tıkanıyo ve hayat iki tarafa da zindan oluyo:26:

Aynen bendede öyle oluyor ama güven çok önemli ve bu aramızda şu 1 haftadır öyle büyük bi sorun olduki.
İkimizde oluruna bıraksak belkide düzelcek ama ondan önce ben bırakamıyorum o yüzden sürekli kavga halindeyiz.

Back
X