• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimden özür diliyorum

Kulubun1uyesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
1.321
703
53
Kendimden özür diliyorum kendime çok acımasız olduğum için.. içimdeki o kız çocuğundan özür dilerim.

Gençlik lise dönemi fotoğraflarıma baktım fotoğraftaki kız çocuğu için üzüldüm ergenken ne kadar mutsuzdum, şuan bambaşka mutsuzluklarım bambaşka dertlerim var ama gençken bile hüzünlü ve mutsuz olduğumu görmek ben daha yaraladı. Yıllara rağmen istediğim bir çok şeyi hala elde edememiş olmak ve yine hüzünlü biri olmak kalbi kırık olmak. Yine o kıza dönüşmek belki. Özür dilerim kız senden.. Yaşadığın hiç bir şeyi haketmedin💔
Senin suçun değildi.. 15 yaşında da olsan 30 yaşında da olsan aynı kız çocuğusun sen ..

Yaşımız gayet genç ama olgun olmalısınız aynı zamanda . Önce bu kurban psikolojisinden çıkın . Hiç mi sizin hatanız yok yaşadığınız şeylerde ?

Ben de dün önceden çekildiğim fotoğraflarıma baktım. O zamanlar yeterince mutlu değildim ama aslında en iyi ve sağlıklı zamanlarımdaymışım yeni anladım. Artık hayatımda pişmanlık yaşamamak için bugünümün kıymetini bilmeliyim. İnsan hangi noktada olduğunu neyin kıymetini bilemediğini geriye dönüp bakınca anlıyor o yüzden içimize sinecek şekilde yaşamalıyız ki yıllar sonra tekrardan pişmanlığımız olmasın

Yaşımız gayet genç ama olgun olmalısınız aynı zamanda . Önce bu kurban psikolojisinden çıkın . Hiç mi sizin hatanız yok yaşadığınız şeylerde ?
Elbette sorumluluk almak gerek tabiki hatamız da vardır ama çocukken doğduğun hayat ekonomik durumun vs doğduğun ev kaderin oluyor bı yerde. onu kasdetmistim.

O konuda haklısınız ama bunda seçim tercihiniz yoktu ki. Elinizden gelmeyen bir durum için kendinizi boşuna yormayın , kabule geçin . Çünkü hayıflanmanız hiçbir şey değiştirmez . Keşke olsaydı ama çok az kişi ağzında gümüş kaşık ile doğdu

Yani her şeye rağmen hayat devam ediyor ve bugün kafamızı taktığımız, üzüldüğümüz çoğu konulara yarın bu muydu diyeceğiz. O yüzden anda kalmak kendimizi üzmemek çok önemli

Bir de o zamanlar yaşımız küçüktü ondan böyle davrandık diye düşününce çok fazla pişmanlık yaşanmıyor ama anda kalamazsak ileride bu sefer çok daha büyük bir pişmanlık yaşarız

Yani her şeye rağmen hayat devam ediyor ve bugün kafamızı taktığımız, üzüldüğümüz çoğu konulara yarın bu muydu diyeceğiz. O yüzden anda kalmak kendimizi üzmemek çok önemli

Bir de o zamanlar yaşımız küçüktü ondan böyle davrandık diye düşününce çok fazla pişmanlık yaşanmıyor ama anda kalamazsak ileride bu sefer çok daha büyük bir pişmanlık yaşarız
Aynen pişmanlık yaşla birlikte büyüyor doğal olarak bilinçli bir tercih oluyor bazı şeyler. Ama baktıkça üzüldüm o fotoğraflara. geldiğim nokta yine o halimden çok daha ileri bir versiyon ama bazı hüzünler sanki yüzüne yerleşir ya insanın değiştirmediğin ama her gece değişeceğini umduğun şeyler, hayal ettiğin vs✨

ama bazı hüzünler sanki yüzüne yerleşir ya insanın değiştirmediğin ama her gece değişeceğini umduğun şeyler, hayal ettiğin vs✨
Hayatımız için kendi imkanlarımız elverdiğince çabalamalıyız gerisini de umarım olur diye beklemekten başka bir çaremiz yok. Ama en azından bu yolda çabaladık uğraştık deriz

Kendimden özür diliyorum kendime çok acımasız olduğum için.. içimdeki o kız çocuğundan özür dilerim.

Gençlik lise dönemi fotoğraflarıma baktım fotoğraftaki kız çocuğu için üzüldüm ergenken ne kadar mutsuzdum, şuan bambaşka mutsuzluklarım bambaşka dertlerim var ama gençken bile hüzünlü ve mutsuz olduğumu görmek ben daha yaraladı. Yıllara rağmen istediğim bir çok şeyi hala elde edememiş olmak ve yine hüzünlü biri olmak kalbi kırık olmak. Yine o kıza dönüşmek belki. Özür dilerim kız senden.. Yaşadığın hiç bir şeyi haketmedin💔
Senin suçun değildi.. 15 yaşında da olsan 30 yaşında da olsan aynı kız çocuğusun sen ..
Ben de 29 yaştan bildiriyorum. İnsanlar büyüdükçe sorumlulukları, dertleri de artıyormuş. Yaşadığın hissi çok iyi anlıyorum çünkü bende de geç kalınmışlık hissi var, elde etmek isteyip henüz elde etmediğim şeyler var. Fakat yaşadığımız sürece hâlâ umut var, kendimiz için pes etmeden çabalamaya devam etmeliyiz. Dün dünde kaldı, biz bugüne bakalım. Pişman olup ahlanıp vahlanmak sana bana, hiç kimseye iyi gelmez.

Ben de 29 yaştan bildiriyorum. İnsanlar büyüdükçe sorumlulukları, dertleri de artıyormuş. Yaşadığın hissi çok iyi anlıyorum çünkü bende de geç kalınmışlık hissi var, elde etmek isteyip henüz elde etmediğim şeyler var. Fakat yaşadığımız sürece hâlâ umut var, kendimiz için pes etmeden çabalamaya devam etmeliyiz. Dün dünde kaldı, biz bugüne bakalım. Pişman olup ahlanıp vahlanmak sana bana, hiç kimseye iyi gelmez.
Evet aynen söylediğin gibi öz sevkatte önemli ben hep kendime hor davrandim insan bunu fark etmiyor ama geriye dönüp fotoğraflara baktığında anliyorsun. Ve evet geç kalmışlık hissi en zoru elimden geleni yapıyorum ama 😊

Evet aynen söylediğin gibi öz sevkatte önemli ben hep kendime hor davrandim insan bunu fark etmiyor ama geriye dönüp fotoğraflara baktığında anliyorsun. Ve evet geç kalmışlık hissi en zoru elimden geleni yapıyorum ama 😊
Ben bir ara çok fazla meditasyon dinliyordum uyku sorunuma da iyi geliyordu. Geçmişle barışma, negatif bağları kesme, kendine şefkat göstermek, değer vermek ile ilgili videolar izliyordum. Bu aralar yine psikolojik videolar izliyorum. Biz önce kendimizi sevip değer verelim gerisi çorap söküğü gibi gelir zaten. ♥️

Back
X