E
eflim
Ziyaretçi
- Konu Sahibi eflim
artık bu adamla evli olduğum için kendimden utanıyorum kızıyorum bu kötülüğü kendime nasıl yaptım diye eşimle sürekli sorun yaşıyorum ve bu sorunlar bitmek bilmiyor hakarete küfüre ve şiddete maruz kalıyorum evliliğimizle birlikte başladı sorunlar çocuk yapmak istemedim bu yüzden sonra karar aldık bir sene ilişkimizi düzeltmek için kısmen başarılı olduk ve bir bebeğimiz oldu ve tekrar başladı herşey hakaretin küfürün biri bin para en son dün çok şiddetli bir dayak yedim utanıyorum söylemeye ama malesef öyle artık nefret ediyorum çok severek evlendiğim adamdan tiksiniyorum ayrılmak istiyorum ama bebeğim ona kıyamıyorum maddi özgürlüğüm var ama bebeğim babasından uzak büyüsün istemiyorum aslında biliyorum ki bu şiddet dolu ortam bebeğim için çok zararlı onun sağlığı ve psikolojisi için çok zararlı zannedersem bebğim için en hayırlısı bu ayrılmak o herşeyden önce aslında yine o iğrenç insan bebğim için katlanıyorum ama bıçak kemiğe dayandı artık kendime ve bebğime bunu yapmak istemiyorum onun için anne ve babyla mutsuz bir ortamda büyümesi sadece annesiyle daha huzurlu bir ortamda büyümesi daha hayırlı sadece eşim olsa aileside var bu büyük sorunların arasında daha önce açmıştım konusunu kısacası her yönden kuşatıldım bu kadar sabırlı olmak anneliğin verdiği bişey sanırım yoksa asla katlanmazdım ama daha fazla katlanamayacağımıda biliyorum
fikirlerinize ihtiyacım var paylaşırsanız sevinirim
fikirlerinize ihtiyacım var paylaşırsanız sevinirim