E
eflim
Ziyaretçi
- Konu Sahibi eflim
evet ben biraz özgürlükçü bir insanım ama biz eşimle 2 yıllık bir ilişki sonunda evlendik beni tanıyordu evlilikten beklentilerimi biliyordu değişmek aslında çok değiştim o zamanlardaki ben yok evet artık eşimi düşünen bir insan değilim içimden gelmiyor çünkü insan kendisine bunları yapan bir insanın hislerini düşüncelerini nasıl düşünebilir ki vaktinde ailesinden daha çok düşündüm şu var hiçbir zmanda ikiyüzlü olamıyorum taktik üreten uygulayan bir insan olamıyorum evet belki böyle olsam şu anda avucumun içinde olurdu ama yapı işte değişmiyor çok kararlar aldım alttan aldığım zamanlar da oldu mutlu edeyim diye ama insanın önce kendisinin mutlu olması gerekiyor eşimle aramızda yetiştiriliş farkı çok fazla ben özgür yetiştim annemle babamla arkadaş gibiydim herşeyi konuşabilrim onlarla çevremde bu şekilde ama eşim öyle değildayak yiyerek büyümüş bir insan babadan hala korkan tek söz söyleyemeyen bir insan erkek baskın bir ev hayatı isteyen ailesinin gölgesinde yaşamak isteyen (sayemde bunu bir türlü gerçekleştiremedi) ancak benim ailemle görüşmeme sınır koyma hakkını kendinde gören bir insan (sınırlayamadı) çok fazla alttan almak benliğimden ödün vermek olurdu