ben büyüdüm

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
683
kızlar hangi olayın sonunda ben gerçekten şu an büyüdüm dediniz

oyle birsey hiç demedım kendı büyüdüğümü gördüm zaten.oyle bir olayla karşılasmadım..

üniversiteye başlayacağım hafta babamı kaybettiğimde
ve 1 hafta sonra ankarada tek başıma kaldığım gün annemi gözlerim yaşlı otobüse bindirip arkamı döndüğümde

üniversiteye başlayacağım hafta babamı kaybettiğimde
ve 1 hafta sonra ankarada tek başıma kaldığım gün annemi gözlerim yaşlı otobüse bindirip arkamı döndüğümde

başınız sağolsun:çok üzgünüm:

ben galiba daha büyümedim çok şükür beni büyütecek büyük bi sorunum olmadışakkıdı

her acıda büyüyor insan.canın yandıkça canın yalıkdıkça büyüyorsun.ben çok büyüdüm galiba arkadaşım.başın sagolsun kardeşim bende 18imde babamı kaybettigim gün büyüdüm kocaman bir kadın oldum.kolaymı annen var birde dünya tatlısı kardeşin.ünüversiteye gitmek nasip olmuş sana bana o bile kısmet olmadı.o yıl kazandım ama gidemedim bırakıp onları.çünkü bir tek ben vardım onları kollayan.hayatın içine çabuk atıldım anlıcagın.ama şunu anladım hayat acıları verdikçe büyüyor ama hep bir yerde çocuk kalıyor insan hala üzülüyorum bir çocuk baba dediginde.daha neler var sölücegim ama dile gelmiyor.canım yanıyor her anlatışımda.şuan bunları neden yazdıgımıda sorma.kendime bile itiraf edemedigim şeyler bunlar

iş hayatına girdiğim ilk gün ben büyüdüm demiştim:lepi:,
cünkü artık bir işim ve maaşım vardı. Paramı istediğim yere harcayabilirdim kimseye hesap vermeden. Kimseye muhtaç olmadan, kendi ayaklarımın üstünde durmak gerçekten ayrı bir duygu Ve bence bu büyümektir hihoyyyt

evlendim gurbete geldim büyüdüm
bebeğimi kaybettim büyüdüm
çok geçmedi aradan 2 ay sonra annemi kaybettim büyüdüm
şimdide dünya tatlısı bir oğlan doğurdum büyüdüm.
kısacası acısıyla tatlısıyla büyüdüm

sen iyileştin mi bacım hoşgeldin beyadelikafadulden

allah bağışlasın bebğini tatlım

Çok erken büyüdüm
Ama bazen çocukca davrandığımda oluyor
Oda erken büyümekten gelen bişey
Birbirine bağlantılı yani...
-tatlicadiarzu-

hayatımın bi 5 senesi çok sıkıntılydı babam hastalandı büyüdüm
sonra babam öldü dahada büyüdüm çalışmaya başladım attıgım her adımı düşünürken büyüdüğümü farkettim sonra evlendim büyüdüm
şimdi bi oğlum var ve artık büyümek istemiyorum

Babacığımı kaybettiğimde anladım büyüdüğümü:çok üzgünüm:....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…