Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Batım yarn ama ben nerdeyse meraktan olcem boyle bekleyen varmı belırtılerınz neler canlar sakınleselım beraber![]()
Benim de aynı canım ama test negatifBenim 3 gün geçti adet filan yok kasiklarim da şiddetli ağrım var ve göğsümden hassalik
Benimde bat bugundü.Ama adet olmadimBatım yarn ama ben nerdeyse meraktan olcem boyle bekleyen varmı belırtılerınz neler canlar sakınleselım beraber![]()
Ben cok sık tuvalete cıkıyorm bıde kasık agrım var hafıften baskada bı belırtım yok he bıde azcık mıde bulantısı gece ve sabah erken saatlerınde oluyo ama psıkolojık oldugunu dusunuyorm allahm hayrlısını versın ınsallaashBenimde bat yarin pek umitli degilim ama senin belirtilerin var mi canim?
Aman pes etme calısmalara devam ınsallah sonuc alırız hepımızzzzBenim yumurtlama Günlerim çalışmalara devambide gribim ahahaa
![]()
Benmde sadece kasık agrım var ama normalde goguslerde hassasıyetım ve bel agrım olurdu bu ay olmadı kafam karısık ınsallah hamılelık belırtısı olan kasık agrısıdr buuuu canmmBnm 3 gun var sifir belirti sadece kasik agrm var bide ayaklarim buz gibi buda adet habercisidir tahminimce)
Ayy test yapsaydınyaaa mutlu haberını beklıyorz canmm bence bıran once test yappBenim 3 gün geçti adet filan yok kasiklarim da şiddetli ağrım var ve göğsümden hassalik
Sonucta kasık agrısı hamılelık belırtısıde sayılıyorrr ay ınsallah oyledırr dua edelımm canmBenimde 5-6 gundur sol kasik agrisi batmasi ve bel agrisi var. Ama suan da agriyor yarin gunum ama sanirim hastalanicam. adet doneminde agrisi olup hamile olan var mi acaba ??
Ama belkı testı erken yapmıssındr ondan negatıf cıkmıstır neden bı test daha yapmıyosn kıBenim de aynı canım ama test negatif![]()
Birazdan yapacağım canımAma belkı testı erken yapmıssındr ondan negatıf cıkmıstır neden bı test daha yapmıyosn kı![]()
Sonucta kasık agrısı hamılelık belırtısıde sayılıyorrr ay ınsallah oyledırr dua edelımm canm[/QUOTE
Insallah canim hakkimizda hayirlisi olsun .![]()
Test yap canım idrar testi?Bat 9 ekimdi gelmedi ama 8 inden beri adet sancım ve bel ağrım var gelecekmiş gibi hayırlısı olsun