- 29 Mart 2016
- 514
- 170
- 103
İnşallah :) sağolun içim çok rahatladıBnde de ara ara kaşık ağrısı oluyo cnm normal bncede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah :) sağolun içim çok rahatladıBnde de ara ara kaşık ağrısı oluyo cnm normal bncede
Adetimi 1 hafta geçti idrar testlerim negatif çıktı. Göğüs hassasiyetim var sol kasık Ağrı'm var. Kan testi yapmaya çok korkuyorum o da ne hatip çıkarsa
Can'ım bende kist yok 4 gün önce muayene oldum alttan. Kist falan yok sesi doktor. Başka bir şeyden gecikmiş olabilir mi acabaCnm geçen ay banada aynısı oldu idrarda ckmadi kanda çıkar diye gittim hastaneye kist varms o gecikme yapmış snra sogn kuru yaptm adetm kendiliğinden geldi
Can'ım bende kist yok 4 gün önce muayene oldum alttan. Kist falan yok sesi doktor. Başka bir şeyden gecikmiş olabilir mi acaba
Can'ım belirtilerin nelerBenim 4 gun geçti sonra idrar da çıktı ister bi kanda baktir garanti olsun
Bu kadar sıkıntı yapma biliyorum çok zor oluyor beklemek sabretmek bende çok bekledim ama bu kadar kafaya takmak iyi değil ben olacağına bıraktım bi baktım hamileyim bu işin en büyük çaresi stres yapmamakKizlar hayirli ugurlu olsun Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasib etsin insallah. Ben catlamak uzereyim meraktan ama bat 23 ekim daha coooook var bu ay 3 ay oluyo deniyoruz ama bu ay cok sıkı calistim ovulasyon testi, sogan suyu esime keciboynuzu pekmezi fln aklima ne geldiyse yaptim ve sonucu cok merak ediyorum sabrim yetmiyor resmen 13 gun daha beklemeye bi yandanda korkuyorum bu kadar zorluyorum Allahin zoruna gidecek beni sabrimla sinayacak diye offf karmakarisigim resmen.
Aynen onu biliyorum sirf dusunmemek icin kendimi el isine ve ev islerine verdim 1 aydir ama ister istemez kafa oraya gidiyor hep.Bu kadar sıkıntı yapma biliyorum çok zor oluyor beklemek sabretmek bende çok bekledim ama bu kadar kafaya takmak iyi değil ben olacağına bıraktım bi baktım hamileyim bu işin en büyük çaresi stres yapmamak
Tabi ki öyle insan ister istemez öyle yapıyorAynen onu biliyorum sirf dusunmemek icin kendimi el isine ve ev islerine verdim 1 aydir ama ister istemez kafa oraya gidiyor hep.
Kizlar hayirli ugurlu olsun Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasib etsin insallah. Ben catlamak uzereyim meraktan ama bat 23 ekim daha coooook var bu ay 3 ay oluyo deniyoruz ama bu ay cok sıkı calistim ovulasyon testi, sogan suyu esime keciboynuzu pekmezi fln aklima ne geldiyse yaptim ve sonucu cok merak ediyorum sabrim yetmiyor resmen 13 gun daha beklemeye bi yandanda korkuyorum bu kadar zorluyorum Allahin zoruna gidecek beni sabrimla sinayacak diye offf karmakarisigim resmen.