ben çirkin miyim?

face te resmini değiştirmiş.görünce heyecanlandım.bu heyecan nedendir o zaman?

Onu önemsediğin içindir , takma , gerçekten sevmek böyle değil ... Başka biriyle karşılaşırsın senin aklını alır onun için de heyecanlanırsın normal bişi bence bu belirti.Akışına bırak hayatını doğru insan seni bulur zaten sen istemesen bile...

çok istiyorum bulmasını..

Ay bunu diyenler çirkin görmemiş
maşallah ya ....tek kusur ki kusur da değil
kaşlarının şekli değişirse yüzün daha güzel ortaya çıkar...

birisi çirkin dedi birisi beğenmedi diye kendini kötü hissetmenin anlamı yok.o diyenlerde nasıllar bunu düşünmen gerek onların istediği bu zaten moralini bozan herkese karşı ezik olucagına dimdik ol aksine kendini herkesten güzel bulmalısın...

evett beğendiğin çocuk sana bakmamış neden çünkü havaya girmiş kendini bi şey sanmış bi kız tarafından beğenilince kendilerini çok yakışıklı sanıyolar sanki bütün kızlar ölüyo onlar için kısacası onu havalandırmışsın

tubıs yavrum kım demısse sana cırkın dıye anlını karıslarım sen bana soyle annem kız tenının rengı gozlerın yeter...

Canım birinin senin hakkında ne düşündüğü önemli mi? Önce sen kendini güzel bulmalısın.. sen kendini güzel hissedersen herşey daha güzel olur.. biraz güzel biraz bakımlı oldum mu tamam. zaten güzellik bakımdan geçiyor.. ünlüleri görüyoruz çok mu güzeller ? hepsi makyaj küpüne boyanıp güzelleşiyor erkeklerde ağzı beş karış açık izliyor ... gerçek güzellik nedir ondan bile bir haberler.. insanın içi güzel olsun.. içinin güzelliği yüzüne yansır derler.. seni dış görünüşün için isteyen biri zaten seni hiç istemesin.. dünyada herşey var .. bir sürü hastalık var. dua et sağlıklısın elin ayağın düzgün. rabbim başka dert vermesin canım dış güzelliğin çokta önemi yok.. Haline şükret her zaman...

canım makyajsız olmana ramen gayet güzelsin....kendine güven takma onu bunu....

nasıl olmalı ki?aldırıyorum aslında.daha ince olursa örtülüyüm ya hoş durmaz bende diye düşünüyorum.
kaşların arası bir tık daha uzak olsa
daha kare ve bir tık daha kavis çok hoş olur
ve yine bir tık incelmeli çok az ...sen zaten doğal ve makyajsızsın..daha güzel bir kaş senin doğal güzelliğini daha da ortaya çıkarır
abartı istesen de olamazsın bu doğal hoşluğunla

Tamam kuaföre gttigimde soyleyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…