Ben çizgi görüyorum ama hayal mi görüyorum :)

Ruida

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
119
51
48
34
Kızlar selam reglime 9 gün var bu sabah içimden bir ses test yap dedi ama ilk idrarımla yapmadım sonra silik bir çizgi gördüm gibi kuruma falandır diye umursamamaya çalıştım ama dayanamayıp sonra tekrar yaptım yine bir çizgi görüyorum bu arada ilk beş dakika da gördüm çizgiyi ya da hayal gördüm bilmiyorum :) sizce de var mı ?

Eklentiler

• BBE54F0B-CBCB-42F6-A099-4524BACD5232.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 460
  • 8E614EE2-390B-4B8C-A338-3EC6E2AB4869.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 446
Özellikle ilk fotoğrafta belli oluyor, var bence de. Hayırlısı olsun gönlünüzce :)

Evt cnm çift çizgi görünüyor kan ver bence

Bence de var.Ama bu forumda şunu anlamiorum.Hemen kan ver ne Allah aşkına.Adeti bı geçsin yani.Adete 9 gün varken kan verip ne yapsın.Yani ben doktor olsam gülerdim.Daha adet geçmemiş koşa koşa kan mı verilir.Ben adetim geçtikten 10 gün sonra gitmiştim.Kan hiç vermedim.Keseyi gördük,kalp atışı aldık eve döndük.Allah doktorlara da yardım etsin ya.Hayirlisi olsun konu sahibi.İlk fotoğrafta gördüm.Ama ikincide göremedim ben.İnsallah pozitiftir.

Çok teşekkür ederim ikinci fotoğrafta da görebiliyor musunuz ilkini çünkü bir süre sonra görebildim. Hemen kan vermeyi düşünüyorum daha önce bir tane boş gebeliğim var adet günümü bekleyeceğim kan vermek için

İkinci fotoğrafı şimdi yakinlastirip baktım ve onda da gördüm.Adete 9 kala icin baya belirgin çizgi

Hayırlı olsun canım inşallah doğrudur bende aynıyım senin gibi bugün gene test alcaktım ama eczaneler kapalı şansıma dün yaptım bakın sizde 6 gün varken adetime ilk foto hemen cektım 15 dkka falandı ikincide kuruduktan sonra evet gördüğüm yer dediğim

Eklentiler

• 17AA3CA9-D4F7-428C-94A7-6E59AE9A16D1.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 383
  • 66AEDAA0-CCDE-454A-98A9-A34D9D67199D.webp
    81,9 KB · Görüntüleme: 299
Evet sizde de net olarak görüyorum ben ikinci çizgiyi inşallah vardır ikimizde de

Benim göğüslerim en belirti olarak ve belimden başlayan ağrı bacaklarıma kadar durmadan yaşadıgım agrı berbat şekilde hemde
Ben sabah testi pozitif gibi görünce kendimi bile dinledim belirtim var mı acaba diye ama yok :) ilk kez hamile olduğum da bende de bu şekilde belirtiler vardı

Ben sabah testi pozitif gibi görünce kendimi bile dinledim belirtim var mı acaba diye ama yok :) ilk kez hamile olduğum da bende de bu şekilde belirtiler vardı
Bana hala şaka gibi geliyo pkoluyum asla diyodum kesin seneler alcak hamile kalmam çünkü oğlum 2 bucuk sene sonra oldu

Bana hala şaka gibi geliyo pkoluyum asla diyodum kesin seneler alcak hamile kalmam çünkü oğlum 2 bucuk sene sonra oldu
Valla ben de kendim için öyle düşünüyorum ama olacak olan bir şekilde oluyor Allah sağlıkla tamamına erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…