Ben çocukken......... sanardım!

Kizlar cocukken demiyimde 14 yasimdayken falan biraz ayip olcak ama cinsel iliskinin yani o olayin bir kez girip cikmasindan ibaret saniyordum yanlizca bir kez
Hic bisey bilmeden evlendim bu bilgiyleee kucuktu yasim ilk gece sokkkkkk gecirmistimmm bitmek nedir bilmiyooooooo

:9::9::9::9:Allah iyiliğini versin ya kıyamam sana yaaa bitmek nedir bilmiyor:9::9:

Ben 4-5 yaşındayken gelip geçerken yürüdüğüm binaların yüksek katlı olduklarını bilmiyor,gördüğüm kadar sanıyordum:1::1:
Bir gün kafamı yukarı kaldırmamla kapıldığım dehşet anını hatırlar ve gülerim, hiç bakmıyormuşum demek yürürken yukarılara:55:

Son düzenleme:
Kendim de apartmanda oturmadığımdan sanırım, evimiz müstakil göründüğü kadarıyla yetinmişim hep o yaşa kadar:1::1:

Neden cevaplarım yazılan şeyden önce çıkıyor yaa :S

Son düzenleme:
Ben 4-5 yaşındayken gelip geçerken yürüdüğüm binaların yüksek katlı olduklarını bilmiyor,gördüğüm kadar sanıyordum:1::1:
Bir gün kafamı yukarı kaldırmamla kapıldığım dehşet anını hatırlar ve gülerim, hiç bakmıyormuşum demek yürürken yukarılara:55:

hahahaha bu da enteresanmış :9::9:

ben küçükken büyüyünce inek olmak istiyodum, sırf karpuz kabuğu yiyebiliyolar diye :27: nerde gördüysem artık,çok lezzetli bişeydir zannediyodum karpuz kabuğunu. :9:

bende televizyonda gördüğüm sanatçıları hiç tuvalete gitmediğini sanırdım :1: :1: evlerindee şarkı sölerken giydikleri kıyafetlerle nasıl durduklarını düşünürdüm :1: :1: :1:

ben küçükken büyüyünce inek olmak istiyodum, sırf karpuz kabuğu yiyebiliyolar diye :27: nerde gördüysem artık,çok lezzetli bişeydir zannediyodum karpuz kabuğunu. :9:

gece gece hem guldurdun hemde "esegin aklina karpuz kabugunu dusurdun" simdi karpuz olsada yesek:52::3:

ben odamdaki fotoğrafların ben üstümü giyinirken felan benigördüğünü sanırdım.bide oyuncakların canlandığını:27::27::27::27:

küçükkken televizyondakilerinde bizi gördüğünü sanırdım hatta bacak bacak üstüne atıp karşılıklı konuşmaya başlardım ne yazık ki hiç cevap alamazdım:)))

ben küçükken annemle babam gece sevişiyorlarsa neden hiç ertesi gün olduğunda birbirlerine bakıp gülmüyorlar,hiç mi komiklerine gitmiyor diye düşünürdüm.çok garip de mi?:31:

Ben çocukken herkesin çok iyi niyetli olduğunu,kimsenin kimse hakkında kötü şeyler düşünmediğini,Doğan Cüceloğlu kitaplarındaki gibi sevgi dünyasında yaşadığımızı sanırdım...Hala öyle sanıyorum çoğu zaman..Büyüyemedim galiba....:ssz:

radyonun ve şu düğünlerdeki büyük hoparlörlerin içinde sıkışmış küçük insanlar var sanırdım :60:

Back
X