Ben çocukken......... sanardım!

Ben çoçukken televizyonun içinde insanlar var sanıyordum Televizyonu kırsam içinden fırlayacaklarmış gibi gelirdi:)))

Son düzenleme:
Ben çocukken minübüslerdeki maaşallah yazısını şöförlerin maaşlı bir iş istedikleriiçin asltıklarını sanırdım.. :)

Not:Nette gördüğüm bir alıntıdır...

Ben çocukken öpüşünce hamile kalınır sanıyordum. :27:

şirinleri gerçekten görebilceğimi sanırdım köye gittimiğizde çalılıkların arkalarına bakardım görmeyince de üzülürdüm :1::1:

bende camileri Allah sanadım. Hani Allah heryer de derler ya. :30: Allahtan çarpılmamışım bugüne kadar :53::18:

ENT]ırdı atları ınek ıneklerı:1::1::1::1: at dıye bı turlu tuturamadım:1::1::1:

ben minnakken ; annem çok yemek yiyeceğinde karnı şişecek ve kardeşim olacak sanırdım.
birde evimiz havalimanına yakındı, gece uyumadığım zaman uçaklar geçerken bir el çıkıp beni kaçıracak sanar,korkardım.
birde 1 gece boyunca uyumayan insan ölür sanırdım.
birde annem ve babam maaşlarını nerden alır birtürlü anlayamazdım,birgün annemin işyerinde daktilo görmüştüm,paranın daktilodan çıktığını sanırdım o günden sonra :1: ...taaa ki büyüyene kadar :):16:

Arabaların arkasındaki trafik canavarı resimlerini gerçek sanar çok korkardım:52:

Trafik canavarını bende gerçek sanıyordum. :1: Birde Edison'u Ediz Hun sanıyordum. :1::1::1:

Back
X