Ben çocukken......... sanardım!

evet yaşlıların öldüğünü sanmak bende de vardı..
hatta o yaşlı kişilerin de bir zamanlar çocukluk geçirmiş olduğunu bilmezdim ve onların dünyaya o şekilde gelip ezelden beri öyle olduklarını sanırdım :1:

Sanırım bende öyle düşünüyordum okuyunca anımsar gibi oldum da :16:

bi de ben küçükken babaların hiç kaka yapmadığını sanırdım((: çünkü erken çıktığından hiç tuvalete girdiğini görmezdim.

Ben cocukken tvdekılerın bıızı gercekten gorduklerını sanardım ve o yuzden tv karsısında annemın uzerımı degıstırmesını ıstemezdımmm:9::9:

Bende ögretmenımın eve geldiğimde beni izlediğini sanardım ve bütün ödevlerimi hemen yapardım :)ne akılsa :)

ben çocukken biraz süt biraz su koyar rakı yaptım sanar onu içer bi sağa bi sola yürür sarhoş olduğumu sanardım :9::9:

Ayyy ben de küçükken steteskopu çorba kaşığının tersi sanırdım!

ben küçükken şekerparenin adının şeker fare olduğunu, yonca evcimik'in şarkısının ah bir baksa, kuzuları yaksa şeklinde olduğunu sanardım =)

bir de dua etmeye mismillah diye başlardım =)

ben çocukken bebekler doğduğunda kızmı erkekmi olduğunu nasıl anlıyolar acaba diye düşünüyodum cinsiyetin sonradan oluştuğunu sanıyodum heralde :60:
bi komşumuz doğum yapmıştı 7 aylık doğmuş diye konuşuyolar ben çok şaşırmıştım 7 aylık deyince hani doğmuş büyümüş 7 aylık görünümünde bi bebek oldu sanmıştım o kadar büyük bebek nasıl doğmuş acaba demiştim :9::9: ama kimse bana bi açıklama yapmamıştı

ben küçükken annemle babam gece sevişiyorlarsa neden hiç ertesi gün olduğunda birbirlerine bakıp gülmüyorlar,hiç mi komiklerine gitmiyor diye düşünürdüm.çok garip de mi?:31:

Bende ertesi gün birbirlerinin yüzüne nasıl bakıyorlar hiç mi utanmıyorlar diye düşünürdüm :60::60::60::60::60:

Ben kucukken evlenen ciftin annenin karnina sesli halde bebek hadi gel deyib bebegin oyle gekdigini sanardim.:9::9::9:

Bende ertesi gün birbirlerinin yüzüne nasıl bakıyorlar hiç mi utanmıyorlar diye düşünürdüm :60::60::60::60::60:
:1::1::1:bende çocukken dudaktan öpüşünce:17::17: hemen hamile kalınıyo sanardım :27::27:

Ben kucukken evlenen ciftin annenin karnina sesli halde bebek hadi gel deyib bebegin oyle gekdigini sanardim.:9::9::9:
keşke öyle dediğin gibi olsaydı ne güzel kimsenin hamile kalamadım diye bi derdi olmazdı.....

ben kucukken korkunc sinemalara bakinca mutlaka ruyamda gorup korkardim :30::30::30::30::30:
bide kucukken ablamla hep tartisirdik:4: hatda bir keresinde ablami yere yikib dovmusdum parmagini kirmistim canim ya sonra ne kadar uzulmustum :43:ay sonra o gunlerimize ne kadar gulmustuk :9::9::9:

Back
X