İşi bırakamaz mısınızIyi akşamlar son 1-2 aydır çok bunalmış durumdayım. Hayattan hiç bi zevk almıyorum. İçim yüreğim daralıyor. Çalışıyorum evden işe işten eve. Eşim sağolsun gezdirme tozdurma bilmez benim zorumla olursa olur. Onun keyfini bekleme diyosunuz; oğlumuda alıp eşim olmadan gittiğimizde olur ama insan ailecek bişeyler yapmakta istiyor. Çok yorucuda bi işim var, oğlum 6 yaşında onunda beni çok yorduģu durumlar oluyor(olsun canı sağolsun) yani rutinim bu şekilde. Uzun süredit okb tedaviside görüyorum. Yani psikiyatr tavsiye ederseniz die dedim. Eşim çok yoruyor beni, işin kendisi, işyerindeki insanlar; uyumak istiyorum devamlı. Hani belki bi tavsiye isteme değilde bi iç dökme belki. Sizde de oluyor mu.
Malesef, devlet kurumundayım. Maddi durumlar ücretsiz izinde alamamİşi bırakamaz mısınız
Arkadaşlarınız varsa oğlunuzu eşinizle bırakıp çıkabileceğiniz programlar yapın arada.Iyi akşamlar son 1-2 aydır çok bunalmış durumdayım. Hayattan hiç bi zevk almıyorum. İçim yüreğim daralıyor. Çalışıyorum evden işe işten eve. Eşim sağolsun gezdirme tozdurma bilmez benim zorumla olursa olur. Onun keyfini bekleme diyosunuz; oğlumuda alıp eşim olmadan gittiğimizde olur ama insan ailecek bişeyler yapmakta istiyor. Çok yorucuda bi işim var, oğlum 6 yaşında onunda beni çok yorduģu durumlar oluyor(olsun canı sağolsun) yani rutinim bu şekilde. Uzun süredit okb tedaviside görüyorum. Yani psikiyatr tavsiye ederseniz die dedim. Eşim çok yoruyor beni, işin kendisi, işyerindeki insanlar; uyumak istiyorum devamlı. Hani belki bi tavsiye isteme değilde bi iç dökme belki. Sizde de oluyor mu.
Malesef öyle bi arkadaş çevremde yok. Işyerinde görüştügüm insanlarda var ama dedim ya insanlarda yoruyo.Arkadaşlarınız varsa oğlunuzu eşinizle bırakıp çıkabileceğiniz programlar yapın arada.
Zaten destek alıyorsunuz . İnsanlar önemsemiyor ama nefes egzersizleri rahatlamak iÇin çok faydalı youtube dan bi video ile deneyebilirsin. Gaz vermekte doğru değil gibi ama eşin seni mutlu etmiyorsa sen de gel eve yat yapma bir şeyMalesef, devlet kurumundayım. Maddi durumlar ücretsiz izinde alamam
Arkadaş edinseniz iyi olur ama iş çevresinden olmasın. Kafa denginiz tek bir arkadaş bile olsa yeter.Malesef öyle bi arkadaş çevremde yok. Işyerinde görüştügüm insanlarda var ama dedim ya insanlarda yoruyo.
Aynen öyle oğlunu parka götürmeyi akıl etmez, zorlayarak belki. Ne gezme ne başka bişey. Tv karşısında bi koltuğu var keşke onla evlenseymiş. En mutlu olduğu yer ora. Rüşvet(para)veriyorum, misal diyorum bizi şuraya götür sana 500tl var mı böyle bişey ama böyle. Maddiyatıda yok deilŞöyle adamlara ayar oluyorum,dert bu eş bence. Insan karisi cocugu ile seve seve zaman geçirip,eğlenmeli..aksi halde niye evleniyorlar !
Öyle bi arkadaşım vardı tayin oldu gitti, arkadaşım dostumdu iletişimimiz tel le devam edio ama uzağız işte. İşyerimdeki dedikodular o bu şu beni korkutuyor kimse ile yaķın olamıyorum.Arkadaş edinseniz iyi olur ama iş çevresinden olmasın. Kafa denginiz tek bir arkadaş bile olsa yeter.
Ahh kuzum yaa takma kafanı dicem de takılmıycak gibi değil. Kusura bakma istemsizce güldüm rüşvet konusuna.Aynen öyle oğlunu parka götürmeyi akıl etmez, zorlayarak belki. Ne gezme ne başka bişey. Tv karşısında bi koltuğu var keşke onla evlenseymiş. En mutlu olduğu yer ora. Rüşvet(para)veriyorum, misal diyorum bizi şuraya götür sana 500tl var mı böyle bişey ama böyle. Maddiyatıda yok deil
İş çevresinden arkadaş edinmeyin diyorum zaten.Öyle bi arkadaşım vardı tayin oldu gitti, arkadaşım dostumdu iletişimimiz tel le devam edio ama uzağız işte. İşyerimdeki dedikodular o bu şu beni korkutuyor kimse ile yaķın olamıyorum.
Ya siz oğlunuzu şu adama bırakıp çıksanıza bir gün. Tek takılın nolacak, kafanızı dinlersiniz. Nerede yaşıyorsanız elbet vardır yürüyüş yapılacak yerleri. Takın kulaklıkları yürüyün biraz, alın kahvenizi bir parkta oturun için. İnsanları izleyin, gökyüzüne bakın; sokaklara, ağaçlara, hayvanlara çiçeklere bakın. Kendinize biraz zaman ayırın.Aynen öyle oğlunu parka götürmeyi akıl etmez, zorlayarak belki. Ne gezme ne başka bişey. Tv karşısında bi koltuğu var keşke onla evlenseymiş. En mutlu olduğu yer ora. Rüşvet(para)veriyorum, misal diyorum bizi şuraya götür sana 500tl var mı böyle bişey ama böyle. Maddiyatıda yok deil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?