Ben çok bunaldım ne yapabilirim

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
Iyi akşamlar son 1-2 aydır çok bunalmış durumdayım. Hayattan hiç bi zevk almıyorum. İçim yüreğim daralıyor. Çalışıyorum evden işe işten eve. Eşim sağolsun gezdirme tozdurma bilmez benim zorumla olursa olur. Onun keyfini bekleme diyosunuz; oğlumuda alıp eşim olmadan gittiğimizde olur ama insan ailecek bişeyler yapmakta istiyor. Çok yorucuda bi işim var, oğlum 6 yaşında onunda beni çok yorduģu durumlar oluyor(olsun canı sağolsun) yani rutinim bu şekilde. Uzun süredit okb tedaviside görüyorum. Yani psikiyatr tavsiye ederseniz die dedim. Eşim çok yoruyor beni, işin kendisi, işyerindeki insanlar; uyumak istiyorum devamlı. Hani belki bi tavsiye isteme değilde bi iç dökme belki. Sizde de oluyor mu.

bazen bunalmalar yaşarız bir takım evet ama sürekli devam ediyorsa sorun vardır demektir. Eşinizle isteklerinizi açık şekilde oturup konuşun. Ve bir psikologlada görüşün iyi gelecektir ( maddi durum varsa) Bu arada yoga falan da rahatlatır eger ilginiz varsa

Bende olmuyor..
Hayat dongun bogmus seni..
İş güç,çocuk,koca..
Zaten tedavi de goruyormussun..
Ayrıca hepimiz kosusturuyoruz şu zamanda.
En son şöyle eli yüzü düzgün bir tatil yaptığımızı bile hatırlamıyorum ben.
Şu zaman için durumunuz normal bence.
İş güç yorgunluk,sinir stres,kısıtlı zaman,pahalılık,geçim derdi..
Normal yani.

Iyi akşamlar son 1-2 aydır çok bunalmış durumdayım. Hayattan hiç bi zevk almıyorum. İçim yüreğim daralıyor. Çalışıyorum evden işe işten eve. Eşim sağolsun gezdirme tozdurma bilmez benim zorumla olursa olur. Onun keyfini bekleme diyosunuz; oğlumuda alıp eşim olmadan gittiğimizde olur ama insan ailecek bişeyler yapmakta istiyor. Çok yorucuda bi işim var, oğlum 6 yaşında onunda beni çok yorduģu durumlar oluyor(olsun canı sağolsun) yani rutinim bu şekilde. Uzun süredit okb tedaviside görüyorum. Yani psikiyatr tavsiye ederseniz die dedim. Eşim çok yoruyor beni, işin kendisi, işyerindeki insanlar; uyumak istiyorum devamlı. Hani belki bi tavsiye isteme değilde bi iç dökme belki. Sizde de oluyor mu.
İşi bırakamaz mısınız

Arkadaşlarınız varsa oğlunuzu eşinizle bırakıp çıkabileceğiniz programlar yapın arada.

Malesef, devlet kurumundayım. Maddi durumlar ücretsiz izinde alamam
Zaten destek alıyorsunuz . İnsanlar önemsemiyor ama nefes egzersizleri rahatlamak iÇin çok faydalı youtube dan bi video ile deneyebilirsin. Gaz vermekte doğru değil gibi ama eşin seni mutlu etmiyorsa sen de gel eve yat yapma bir şey

Bir ay tatil yapsan iyi gelir diyeceğim ama ekonomi malum. Allah yardımcın olsun

Şöyle adamlara ayar oluyorum,dert bu eş bence. Insan karisi cocugu ile seve seve zaman geçirip,eğlenmeli..aksi halde niye evleniyorlar !
Aynen öyle oğlunu parka götürmeyi akıl etmez, zorlayarak belki. Ne gezme ne başka bişey. Tv karşısında bi koltuğu var keşke onla evlenseymiş. En mutlu olduğu yer ora. Rüşvet(para)veriyorum, misal diyorum bizi şuraya götür sana 500tl var mı böyle bişey ama böyle. Maddiyatıda yok deil

Aynen öyle oğlunu parka götürmeyi akıl etmez, zorlayarak belki. Ne gezme ne başka bişey. Tv karşısında bi koltuğu var keşke onla evlenseymiş. En mutlu olduğu yer ora. Rüşvet(para)veriyorum, misal diyorum bizi şuraya götür sana 500tl var mı böyle bişey ama böyle. Maddiyatıda yok deil
Ahh kuzum yaa takma kafanı dicem de takılmıycak gibi değil. Kusura bakma istemsizce güldüm rüşvet konusuna.
Odun işte tam odun.
Cocugun da çok küçük biraz daha büyüsün sen de biraz nefes alırsın

Öyle bi arkadaşım vardı tayin oldu gitti, arkadaşım dostumdu iletişimimiz tel le devam edio ama uzağız işte. İşyerimdeki dedikodular o bu şu beni korkutuyor kimse ile yaķın olamıyorum.
İş çevresinden arkadaş edinmeyin diyorum zaten.

Ya siz oğlunuzu şu adama bırakıp çıksanıza bir gün. Tek takılın nolacak, kafanızı dinlersiniz. Nerede yaşıyorsanız elbet vardır yürüyüş yapılacak yerleri. Takın kulaklıkları yürüyün biraz, alın kahvenizi bir parkta oturun için. İnsanları izleyin, gökyüzüne bakın; sokaklara, ağaçlara, hayvanlara çiçeklere bakın. Kendinize biraz zaman ayırın.

Bu şekilde bir arkadaşım var. Eşinin bizimle gezmeye gelmesini çok istiyordu ama adamın dışarı çıkası yoktu. Sonra sonra kız oğlu ile dışarı çıkmaya alıştı. Arada da eşi katılıyor. Bence siz de böyle yapın...

Çocuğunuz çok küçük değil
Eşinizin gezdirmesini beklemeyin.
alın çocuğunuzu avm ye gidin veya parka götürün o oyun oynar siz de onu beklersiniz.
Sonra da birlikte gezersiniz.

Back
X