- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 27
- Konu Sahibi mavihayall
hepinize tekrardan merhabalar buraya daha öncede bir çok konu açtım biliyorum bana güzel önerilerde bulundunuz bir çoğunu uygulamaya çalışıyorum ama bazı yerlerde tıkanıyorum .22 yaşındayım ve yaşadığım şehirde 2 yıllık bölüm okuyorum önceki yaşantım annem bana bakmadı ailesine verdi aileside hep beni ezdi aşağıladı bu şekilde büyüdüm ite kalka üvey anne muamelesi gibi okul hayatım çok sıkıntılı geçti akran zorbalığı yaşadım şiddet uyguladılar lisede toplu linç yedim tüm bunlara rağmen pes etmedim güzel bir üniversite okuyacam gececek dedim o da olmadı okuduğum bölümü bırakıp ailemin yanına gelmek zorunda kaldım şimdi sorunum şu kendini sev dediniz ama ben bunu nasıl yapacam bilemiyorum kendimi sevip özgüvenli olamıyorum 3 yıldır antidepresan kullanıyorum ne yazııkki hem maddi olarak hemde yaşadığım şehirde psikoterapi alma imkanım yok psikologlara da gittim terapi şart dediler biz burda bu hizmeti veremiyoruz dediler.Sizce ben ne yapmalıyım?Sınıfımda bir oğlan var bana iltifatta bulundu gülüşün çok güzel falan konuşmaya başladık wpden iltifat ediyor güzelsin falan ama kilon çok( boy 165 81 kiloyum kullandığım ilaçlar çok aldırdı ) iltifat alsam da kendimi çok çirkin kilolu değersiz hissediyorum sevilmeyecek biri gibi bahsettiğim kişide çok yakışıklı birçok kız ona teklif verdi kabul etmedi .Beni araması konuşması çok tuhaf geliyor sürekli ben kimim ki diyorum ve üzülüyorum keşke karşısına güzel fizikli ve güzel yüzlü o güzel havalı kızlar gibi çıkabilseydim