canım elımden bişeyler gelse keşke

kesınlıkle ezik.bitik,görünme tatlım tam tersi olabildigince şıkır,şıkır,çık karşısına neler kaybettigini göster ona işe saçlarından başla tamamen degiştir makyaj stilini degiştir .bunları yaptıkça kendınıde iyi hissediceksin bak gör ,daha güçlü ayaklarınn üstünde durucaksın ,sendeki degişimide görünce içi çıslasın onu binbişman ederim valla .o zalimse sende umursama ne hayır gelirki zalim birinden .böle adamı nasıl seviyorsun dicemde gönül bu demişler:)bence şuan asenınkısı alışkanlık sevgi degıl bana kalırsa sağlıklı ve mantıklı düşünemiyorusn canım .erkek çabuk kabullenir birşeyi biz kadınlar öyle degılız hemen hatayı kendımızde ararız acaba,neyım eksiktiki böle oldu,gözünü başkasındamı bıraktımkı.emin ol sen mükemmelde olsan evlılıgınde içinde ,sevgi ,saygı olmayan adam yapıyo yapcanı içinde (pislik olanlardan bahsediyorum ) ama şimdi kaınlarda öle be canım benım bir arkadaşım vara hergün sevgili degiştirir.sıkılıyorum diyo ama bak aşıkda olmuyorum ,üzülmüyorum diyo .sen onu kafana takma asla böle adamla ömür geçmezdi zaten neleri çıkarki karşına senın ohoooooo ben olsam önümü açtın sağol derdim onun karşısınada şıkır,şıkır çıkar onu bin pişman ederdim kapımda yatardı valla .hiç öle adı dula çıktı diyede düşünme bak burda boşananların topigimi ne vardı ordakı bayanların yazıları okusana .hepsi hayatına yenı birini alıp evlenmiş yada destekçileri var çokta mutlular .artık yok öle bişey dulmuş neymiş eskidendi onlar canım şimdi benım kuzenım evlendı ayrıldı.bekar bir adamla evlendı kuzenımın çocuguda var .kaç tane arkadaşım evlenıp ayrıldı hayatları okadar güzelki keşke daha önce ayrılsaydım dıyolar .yanı şuan ki pisikolojıyle öyle düşünüyosun .biraz zaman geçsinde bak kendındeki degişimlere .bu arada hangi ildesin ?