• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben çok hata yapıyorum değil mi?

rosens86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
445
0
26
Ankara
kızlar bi atasözü vardır.''Eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak'' diye..tabi nişanlımı tenzih ederek söylüyorum bunu amaaa.ben sürekli böyle yapıyorum sürekliiiii.nişanlanmadan önce bir kaç güven problemim olmuştu.neyse sonuç olarak aştık ve nişanlandık.amaaa ben ne zamannn bir kavga olsaa çok alakasız bir şey üzerinden kavga ediyoruz diyelim kavga hararetlenince ben onu hemen kadın kız anlamında suçluyorum.sürekliiiii ona güvenmiyo görünüyorum..sürekli tetikte gibi görünüyorum.halbuki öle bir durumum yok amaaa diyorumya bi kavga anında kendimi tutamıyorum..saydırıyorumda saydırıyorum.belkide üste çıkma psikolojisiyle yapıyorum bilmiyorum ama ben napmalıyım.acaba ben böle yapıp onun aklına iyicemi sokuyorum bilmiyorum ki?

Son düzenleme:
Yapma canım. Önceki ilişkimde ben de böleydim ve o karpuz kabuğu hakikaten düşüyor o eşşeğin aklına.. Bunu denedim gördüm. Şimdiki ilişkimde 1 ya da 2 kere böle bi mevzu geçti. Bırak o düşsün böle konularda üstüne.. Mesela benim erkek arkadaşım daha çok düşer benim üstüme bu konularda... Baktın böyle bir şey söyleyeceksin hemen aklına başka bir şey getir emi?

haklısın canım ama çok kıskançlıktan mı yoksa üste çıkma çabasımı bilmiyorum ama hep yapıyorum.ve çok zarar veriyo

doğru haklısın canım.. Ama bu şekilde daha çok kaybedersin onu bir de şu var.. Çok söylenen şeye karşı kulak aşınır.. Anladın mı tatlım. Rahatsız olduğun durumda özellikle sus ve gözlerinin içine bak. Bi tepkini değiştir. Bak örnek veriyim sana. Biz kavga ettikten sonra hiç konuşmazdık en az 4 gn küs kalırdık. Birgün gene çok kavga ettik ve ertesi sabah hiç bişşey olmamış gibi aşkımmm gnaydın bitanem die mesaj attım. Resmen soğuk duş etkisi yarattı onda bu davranışım. Şimdi diyo bu halin çok hoşuma gidyo sürekli kendini yeniliyosun die. Anladınmı tatlım?

Sureklı baskası var dıye sucluyormusun yanı adamı ?
E bı sure sonra nasıl olsa benden suphelenıyor yapayım gercekten dıyeblır tabı

Sureklı baskası var dıye sucluyormusun yanı adamı ?
E bı sure sonra nasıl olsa benden suphelenıyor yapayım gercekten dıyeblır tabı

sürekli başkası var diye değil ama bi kavga anında hemen şüphelendiğimi söylüyorum o hata yapınca hemen altında bu tip şeyler arıyorum falannn:(((

Back
X