• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben çok kötü biriyim

Su ilk askin sana boyle hissettirmis sanirim kendini. Onune gelenle birlikte olan ama sutten cikma ak kasik arayan sonra kafasına yatmayinca karşısındakini ezikleyen psikolojisine oynayan insan bozuntusu ile birlikte olman senin hatan degil. Gecmisimi ogrenmis demissin mutlaka sana agir konuşmuştur o yaratik.
Üzme kendini herkes pisman oldugu seyler yapmıştır sayet suan gercekten pismansan ama o adam icin vicdan yapıp kendi kendini sucluyorsan da silkelen kendine gel tatlım bu hayat senin kimseye hesap vermek zorunda degilsin. Karsisindakinin yaşantısini elestiren adamin da bir zahmet cehenneme kadar yolu var.

Seviştiniz, uyuşturucu kullandınız. Bu sizi iğrenç yapmaz. En fazla yanlış kararlar vermiş biri yapar.

Zamanı geri alamazsınız. Yaptıklarınızdan pişmansanız tekrarlamazsınız. Kendinizi affedin.

merhaba arkadaşlar ben simdi cok kötü hayatımı anlatıcam
Cok kötü bi olay yasadım sonra 6-7 aylık bi sürec basladı igrenc bi kız oldum bakireligimi kaybettim kötü kötü seyler kullandım igrenc bir insan oldum simdi bana burda biseyler yazıcak birileri yazıklar olsun falan diycek umrumda değil zaten ben de nefret ediyorum kendimden ilk askım vardı onunla yne beraber olduk sonra geçmişimi ögrendi beni bıraktı dünyanın en igrenc insanıyım kendimden nefret ediyorum nasıl sevicem kendimi
Zararın neresinden dönersen kardır. Evet olmaması gereken şeyler yapmışsınız ama tövbe edin, pişmansınız sonuçta

Giris gelisme sonuc gormek istiyorum lutfen duzgunce anlat ... madem konu actin neden tedirgin oluyorsun elestirirler die ... dok icini rahatla ama duzgun yaz kurban olayim...
Sence tek sorun bu mu kardeş

Pardon hanimefendi konu sahibi belli ki hayatının en kötü dönemlerinden birini yaşıyor. Bu durumda dort dortluk bir turkceyle kompozisyon yazmasini mi beklemeliyiz ? Siz yumuşacık yataginizda tamamen can sıkıntısından yorum yapin diye acilmiyor bu konular. Siz keyfiyetten yorum yapıyorsunuz ama birilerinin canı yanıyor. Lütfen biraz duyarlı olun.
Tesekkür ederim gerçekten yazarken ağlıyordum

Her şeyi yoluna koymak senin elinde!
Geçmişten sadece ders çıkarttıklarını koy cebine, öğendiklerinle yoluna devam et. Hepimiz hatalar yapıyoruz. Benimde kendimce bir dolu hatam var. Ama sürekli bunlara odaklanıp, üzerinde düşünerek yaşanmıyor. Çünkü geçmişe müdahale edemezsin. Sadece yıpranırsın.
Bundan sonrasını sen şekillendireceksin.
Ve bu hatalar yüzünden de -hata olarak nitelendirdiğin için hata diyorum- asla iğrenç, kötü bir insan değilsin. Sen çok kıymetlisin!

Hepinize cevap vermek cok zor olucak hepiniz de cok güzel yazmışsınız gerçekten çok teşekkür ederim.Zor olduğu için böyle yazacağım.Dünyada hala sizin gibi güzel insanların olması beni kısa sürede ayağa kaldırdı dostlarımda yanımda oldu.Kötü seyler yaşadım ve dediğiniz gibi bunlar olgunlaştırdı beni.Teşekkür ederim hepinize hepinizin yolu açık olsun.Artık ayaktayım teşekkürler

kimsenin seni yargilamasina izin verme. birisi sana yaziklar olsun diyor veya seni kotuluyorsa bu insanlarin laflari altinda asla ezilme cevabini ver o insanlari hayatindan cikar. sen kendine kiymet verirsen insanlar da sana kiymet verir. etli tepki meselesi. siyril bu dusuncelerden be kimsenin senin üzerine gelmesine izin verme. senin vicdani ve ahlaki sorumluluğun sadece ama sadece kendine!
ikinci olarak da evet beraberlik yaşamış olabilirsin. yanlış insan yanlış zaman. evet olmamaliydi belki haklisin ama hiçbir sey senden kıymetli değil. inancli biriysen samimi bi sekilde tovbe et veya lütfen tek bir yanlisindan dolayi kendi kendini etiketleme. sen sadece kandin ve bu insanice bişey.
madde kullandıysan lütfen tedavi ol ve bedeli ne olursa olsun cevreni arkadaslarini değiştir.
son olarak da kendini sevmemek için hiçbir nedenin yok. bu hayatta herşey olur. Allah daha neler gösterir canini sıkma. bu hayat can sikmak icin uzuntu için keder icin o kadar kisa ki. hiçbir sey icin degmez. ornek de vereyim sana. bi arkadasim uni boyunca bi erkekle beraberdi ama bu kizi maddi manevi kullandi bu adam beraber de oldular evleneceğiz diye mezuniyetten sonra bile kac yıl bekletti kiz en son hamile kaldı erkek arkadasi hala yanasmadi evlilige ve ondan sonra arkadasim o adamdan vazgeçti. aradan iki yil geçti su an arkadaşım baska bir adamla evli. cok mutlu. adam asla gecmisini dert etmiyor. etmemeli de zaten. cok anlatilmasi gereken bisey degil ama lutfen yasadiklarini tek sen yasiyorsun gibi dusunme. kendini sevmemen icin bir sebebin yok.

Adam mı öldürdün, birine kötülük mü yaptın? Neden kötü insan oluyorsun?
Kötü değil sadece kendisini önemsemeyen kendine değer vermeyen birisin. Sadece ben bunlara layık değilim desen yetecek. Sen kendi değerini bilmedikten sonra kimse bilmez. Önce kendine değer ver. Kendine iyiyi güzeli layık gör.

yeni bi başlangıç yapabilrsin. seni yaşadıklarnla ölçüp sewecek insan hiç sewmesin daha iyi..

Canım kendine öyle deme. Hic kimse masum degil. Herkesin sakladığı seyler vardır. Yanlıs seyler yapmıs olabilirsin ama dünyanın sonu degil. Pişmansan bir daha yapmazsın. Evlenirsen esinle konuşursun bir cok kisi evleniyor böyle. Moralini yüksek tut. Ve bence kimseye anlatma senden istifade etmek isteyen kötü niyetli kişiler olabilir.

Bekaretini kaybetmiş olmanın inan hiçbir önemi yok. Önemli olan yanlış insanlarla birlikte olmamak. Seni geçmişinle yargılayacak insanlardan uzak durursan çok daha mutlu olursun. Kendinle barışık ol. Hatalarını bile sev sana tecrübe ve akıl kattıkları için. Çünkü geçmiş geçmiştir, artık müdahale edemezsin. Olmuş bitmiş. Kabul edeceksin, ders çıkaracaksın ve önüne bakacaksın.

Bekaret onemli degil de gecen gun bi yerde okudum Bir erkegin agzindan. "Ben istedigim icin, bakire bir kizi istemedigi seyleri yapmaya zorluyordum. Sayemde kadin oldu. Ben onu kadin yaptim " ve daha yazilamayacak bi suru sey ...

Yani zaten erkeklerin bu pis zihniyetinden dolayi isler buralara geliyor.

Konu sahibi senin icin de bu rezil zihniyetlerin onemi olmasin. Her insan hayati boyunca dusebilir , kalkabilir ama ve bu dusus ve kalkislarin siniri yoktur. Onemli olan devam etmek ve kendine deger vermek cunku bunu yapmadigin surece kimse sana deger vermez.

Bu ne ya evlilik disi cinsellik nakadar yayginlasti kk ya acilan konularin cogu sevgilimle beraber olduk oluyor...kizlar kendinize gelin lutfen hayatiniza gercekten sizi seven guvendiginiz birini alin ve evlilik yoluna girin..sacma sapan kisilerle allahin bizlere bahsettigi birseyi onunuze gelenle kaybetmeyin..sanada yazik olmus konu sahibi....yeni sevgiliyle ayni seyi yasamissin ustelik 2si tarafindan da terkedilmissin...umarim karsina seni osekilde kabul edecek biri cikar ki muhakkak cikar ama ben cesaretinize sasip kaliyorum

Bekaretini kaybetmiş olman seni dünyanın en kötü insanı yapmaz ama senden istifade edip sonra geçmişinle olmaz diyen ilk aşkını erkeklerin yüz karası yapar.Olan oldu biten bitti.Bir erkek için de harap olmaya değmez.

Bence de hele de senle birlikte olup sonrada eski hayatindan dolayi senden ayriliyorsa zaten hic degmez onun icin uzulmene.adam saniyorsa kendini evlenmeden senle iliski yasamazdi haaa yasadiusa da senin eskilerini ortaya dokmeye hiccc hakki yok.arkadasin dedigine katiliyorum sonuna kadar

Rabbine sığın tövbe et. Gecmiste yaptıgın hataları yapma artık. Gecmisindeki insanları hayatından cıkar. Temiz bir sayfa ac. Bir dahaki hayatına alacagın insanada gecmisini anlatma.

Ozgurluk evet ozgurluk...cici hanfendiler yine ogut veriyolsr.nedense bekaretini kaybeden hic bir kiz burays gelip ohhh iyiki yaptim demedi.hep kendini igrenc hussetnit..niye niye kendine deger veriyosan bir erkege teslim olmassin eger o sana deger veriyosa adamsa sana el surmez.ahh su erkekler herturlu namussuzluk yapip namuslu kiz ararlar bu kisir dongu hic bitmicek...genc kizlar sozum size erkeklerin oyuncagi olmayin yazik size sadece size yazikkkk..

merhaba arkadaşlar ben simdi cok kötü hayatımı anlatıcam
Cok kötü bi olay yasadım sonra 6-7 aylık bi sürec basladı igrenc bi kız oldum bakireligimi kaybettim kötü kötü seyler kullandım igrenc bir insan oldum simdi bana burda biseyler yazıcak birileri yazıklar olsun falan diycek umrumda değil zaten ben de nefret ediyorum kendimden ilk askım vardı onunla yne beraber olduk sonra geçmişimi ögrendi beni bıraktı dünyanın en igrenc insanıyım kendimden nefret ediyorum nasıl sevicem kendimi
"kotu olay yasadim" yerine "dunyanin nasil bir yer oldugunu ogrendim" demenizi
"Bakireligimi kaybettim" yerine "tecrube kazanarak yetiskin oldum" demenizi
"Kotu seyler kullandim" yerine "madde istismarindan kurtuldum " demenizi
"kendimden nefret ediyorum" yerine "etrafim sevgi dolu ve ben bunun merkezindeyim!" demenizi
beklerdim.

Back
X