Ben çok kötü birşey yaptım...

evet hazine ve ben orda kimseyi yargılamadım seninde beni yargılamaya hakkın yok yani sonuçta her kesin düşüncesi kendine arkadaşım sana normal gelen herkese normal gelcek die bişi yok yani:olmaz:

arkadaşım yaşamak istemişsin yaşamışsın. hemcinslerime inanamıyorum bazıları çok ağır eleştiriler yapmışlar. yani erkekler evlenmeden istedikleri haltları yiyorlar hatta bazıları evlendikten sonrada devam ediyorlar. biz kadınlar bunu yaptığımız zaman adımız kötüye çıkıyor. ben 30 yaşında evlendim. evlenene kadar kendime söz vermiştim hiç kimseyle cinsellik yaşamadım evlendiğim gece eşim bana senin kızlığını bozmakla uğraşamam dedi ne oldu yani deydimi birkaç damla kan. açık yüreklilikle itiraf edin bakire evlenenler ne oldu? eşiniz size çok teşekkür ederim ilk defa benimlemioldun dedi. eğer bir erkek bir kaç damla kanla ilişkiye yön verecekce veya bana saygı duyacaksa duymasın. arkadaşım sende çok fazla yıpratma kendini sonuçta sevdiğin insanla birlikte olmuşsun her önünle gelenle birlikte olmuyorsunya gayet insani duygular bunlar. kendine saygını yitirme bundan sonrada daha dikkatli ol. herşey gönlünceolsun.

Pardon bu ne demek?akannehir
Yani bi insan evlenene kadar ilişkiye girmediyse bakireyse suç mu oluyo.?kafamçokkarıştı
Hem kızlığını bozmak gibi bir tabir hiç iyi olmamış
Bu durumda bu kelimeleri kullanan kişinin siz değer verdiğini mi sanıyorsunuz.
Tamam isteyen yaşar istemeyen yaşamaz fakat yaşamayanlara da bu şekilde yaklaşım çok saçma..:umursamaz:

kızlar birbirinizi anlamaya çalışmak yerine niye tartışıyorsunuz? konuyu açan arkadaşım belli ki kötü bi durumdaymış ve açıkça kendini rahatlatacak cümleler beklemiş. destek vermeyecek olanlar onu aşağılayıp da neden iyice üstüne gidiyor? güzel memleketimde şu cinsellik tabusu yıkılamadı gitti yahu!!! örneğin ben ders çalışıyorum ama siz çaışmıyorsunuz. sizin çalışmamanızın bana en ufak bi fayda ya da zararı yok. ama ben zoraki ve isteksiz çalışıyorsam sizin çalışmamanız bana dokunur sinir olurum... durum aynen buna benzer....

bi arkadas sormuşya eşiniz tesekkür ettimi diye evet benim eşim tesekkür etti.
şimdıye kadr bu içerikli konualra 1kez bıle cvp yazmadım ama niyeyse buna cvp yazma geregi duydum

arkadaşım yaşamak istemişsin yaşamışsın. hemcinslerime inanamıyorum bazıları çok ağır eleştiriler yapmışlar. yani erkekler evlenmeden istedikleri haltları yiyorlar hatta bazıları evlendikten sonrada devam ediyorlar. biz kadınlar bunu yaptığımız zaman adımız kötüye çıkıyor. ben 30 yaşında evlendim. evlenene kadar kendime söz vermiştim hiç kimseyle cinsellik yaşamadım evlendiğim gece eşim bana senin kızlığını bozmakla uğraşamam dedi ne oldu yani deydimi birkaç damla kan. açık yüreklilikle itiraf edin bakire evlenenler ne oldu? eşiniz size çok teşekkür ederim ilk defa benimlemioldun dedi. eğer bir erkek bir kaç damla kanla ilişkiye yön verecekce veya bana saygı duyacaksa duymasın. arkadaşım sende çok fazla yıpratma kendini sonuçta sevdiğin insanla birlikte olmuşsun her önünle gelenle birlikte olmuyorsunya gayet insani duygular bunlar. kendine saygını yitirme bundan sonrada daha dikkatli ol. herşey gönlünceolsun.

kaydirigubbakcemile3 çilingir çağırayım o zaman o bozsun deseydiniz -tatlicadiarzu-

hakiaten ilginç.

ben 24 yaşında evlendim bakireydim. eşim çok mutlu oldu. elbette teşekkür ederim deyip boynuma madalya asmadı. ama kirlenen dünyada temiz kalan birşey olduğumu söyledi güldü:)) belki teşekkür etti espiriyle karışık. eşim de 32 yaşındaydı.

kızlık zarı önemlidir. ama bir insanın hayatını karartacak kadar değil. lütfen abartmayalım.
elbette kızlık zarını sevdiğimiz insanla yaşadığımız ilişkide kaybedicez. ama bu bizim bandrolümüz değil. garanti belgemiz değil. herşeyi yaşayıp diktirenler çok mu masum. ama insanı buna mecbur edenler... yazık....

evlenmeyi düşünüyoruzz..sizce yeterli mi bu.
ya evlenmeden erkek arkadasınız ölürse ne olacak....

"Vah vah bakireliğim gitti artık beni alanda olmaz orta da kalcam" diye düşünecek halleri yok herhalde.

Allah korusun bi kişi ilişki yaşadığı ve evleneceği adamı kaybederse oturup bakireliğinin gittiğine üzülecek değil...

Ölüm bu yani, sevgilini kaybetmenin acısından daha mı büyük bi acı bakireliğin gitmiş olması?

Tamam ben evlilik öncesi kendi adıma yaşanması taraftarı değilim ve isteyen yaşar herkes kendi hakkındaki kararı kendisi verecektir fakat bu örnek baya bi ağır olmuş.:sinifsinif:

yalnış anlaşılmaısn bende burda bakirelıgı tartışmıyorum.herkesın kendı hayat felsefesıdır.
herkes herseyı istedıgı gibi yaşayabilr.
arkadasım acısı bi gün olur gecer ee sonra
bi söz vardı tam hatırlayamaıdm ama yarımyamalakta olsa yazayım bianlık zevklerın zevki gider acısı kalırmı neydı...işte ondan

arkadaşın üzerine fazla gidilmemiş mi sizce??? hata veya deil bi şekilde yaşamış panik yapmış kimseyle paylaşamamış burda içini dökmüş, yarın sevgilisi onu terketse hakettin, ii oldu mu diyeceğiz, bu mudur kadın dayanışması???

ne kızlar görüyoruz çok afedersiniz ancak ya anal yapıp bekaretini koruolar ya da ön sevişme ile koruolar, ya da eşlerini aldatan hanımlar; bence bi hata yağıp bir kişiyle beraber olması diğerleri gibi sahtekarlık yapmasından bin kat iidir, en azından dürüst arkadaşımız..

namus kavramı yalnızca bir zardan mı ibaret???

konuyu açan arkadaşa gelince, olan olmuş bu saatten sonra üzülmek gereksiz bence madem erkek arkadaşına güveniorsun o kadar sorun etme, dilerim herşey gönlünce olur;)

Arkadaşlar lütfen abartmayalım...
Hayat kendi hayatı...
Bizim ona göstermemiz gereken artık önüne bakması gerektiği...
O bunu doğru görmüş yaşamış, kimimiz onaylar kimimiz onaylamaz...
Ama ona kendi düşüncemizi kabul ettirme çabasına da girmemeliyiz...
a.s

bu senin hayatın eğer senin için ve yaşadığın çevre için bu bir sorun değilse ne ala. ama pişmansan artık yapacak bir şey yok. hayat devam ediyor.

planladığın istediğin birşeyi yaşasaydın sanırım üzülmezdin... planlamadığın birşeyi yaşamaya nasıl izin verdin onu anlamadım neticede bu olaylar direk yatakta başlamıyor bir giriş gelişme sonuç bölümleri var..
ayrıca birlikte olsam sevdiğimle sanırım gelip "içime girmeye çalıştı" felan yazmazdım.
gönül ilişkisinden başka bişeye benzemiş bu anlatış biçiminiz.

hayat sizin vucud sizin ama yaşadıklarınıza sahip çıkın.. birşeyi yapıyorsanız arkasında durun.
sevmek ayıp değil sevişmek de.. önemli olan hangi hislerle duygularla bunları yaptığınız..

hatalısın fakat burdaki hatan sadece kendin hazır olmadan böyle birşey yaşamış olman.
hazır değilsen dur demeyi bileceksin hatta duur diyeceğini düşündüğün noktaya hiç gelmeyeceksin.
önemli olan buarada karşındakine güvenmen değil senin kendine güvenmen,hayat bu herşey olabilir karşındaki çok iyidir ama ecel gelir gider o zaman ne olacak...
sen kendine güvenmeden,hazır olmadan ben kendi başıma bunu kaldırabilirim demeden bu ilişkiyi yaşarsan hep sen üzülürsün,herkes birşeyler söyler her söylenene yine üzülürsün...

ben tarafların her ikisi de hazır olduğunda ve sonuçlarını göze aldığında cinsellik yaşamalarına karşı değilim fakat yaşadıktan sonra,bu şekilde vahlanmalarına ve suçlu gibi ortalıkta ağlamalarına karşıyım.
yazdıklarım sizi üzmek için değil,kendim duruma üzüldüğüm için...
kızlık zarınız olmayabilir ama siz kendinizi hala hazır hissetmiyorsanız tekrar yaşamayın bu olayı,zar olsun olmasın kendinizi suçlamaya devam edersiniz ve bu sevişmek olmaz.

cnm olan olmuış yapacak tek şey var oda lütfen çok çok dikkatli ol ki ,daha kötü şeylere mahal verme.hamile kalma ihtimalin çok yüksek gereken önlemleri almanı önerim.

bakirelik=temizlik demek mi kızlar allah askına...Ne alakası var ya, huyu kotudur, herturlu cirkin haraketi vardir ama bakiredir, melek mi simdi bu insan?

Zaten ben size bisi diyim mi bakireligi artik erkekler bile sizin kadar onemsemiyorlar bence, cok var etrafimda bakire olmayan kizla evlenen erkek...Tasrada koylerde doguda falan hala onemli ama okumus, kulturlu insanlar icin bu bir temizlik gostergesi degil artik...Cunku erkekler sunun farkinda bakire olup ta olmayanlardan cok daha fazla sey yasayanlar var...

Bir de bu konuda suna cok guldum; bakire olmayanlar bunu savunup hiddetli tartismalara girerken, bakire olarak evlenenler allahıma binlerce sukur bakire evlendim diyor...Yani bence kimsenin kendi ozel meselesini burda aciklamasina gerek yok, bu kisiye ozel bisey, erkekleri dahi ilgilendirmez bana kalırsa, bir insan kendi vucuduyla ilgili baska bir insana degil sadece Yaradan'a hesap verecek

Son düzenleme:
yaa Allahım konu nerelere gelmiş inanamıyorum.. şimdi ben de bişeyler dicem aklinialirimsmile

öncelikler topic sahibine sesleniyorum bu hemen yapılacak bi hata değil ki hani o aşamaya gelene kadar kıyafetler çıkar sonra öncesi olur bildiğim kadarıyla nasıl bişey anlamazsınız o radde gelinceye kadar.. yapmayın Allaşkına yaa.. benimde var 5 yıllık bir beraberliğim ailem benimde kabul etmez evet ve o yuzden aslaa ileriye gitmedik benden önce o gitmedi çünkü beni SEVİYOR! zor durumda kalmamı istemiyor.. yani anlattıkların bana hiç de pişmanmışsın hissi uyandırmadı..

ikincisi bakire kaldığım için mutluyum ama bu asla bakire olmayanları eleştirme hakkı vermez bana.. herkesin kendi hayatı bura söylenen laflar ne kadar ayıp yaa.. herkes fikrini yazıyor neden onlara tuhaf bakılıyor ki hayat onların hayatı neden böyle büyük tepki anlamış değilim..

kimse eğer tecavüze uğramadıysa zor kullanılmadıysa kendisi istemiştir.. sonradan pişman olsada bu değişmez böyledir.. ve Allah bize akıl irade vermiş sonucuna katlanamayacağımız bişeyi yapmamalıyız bence!

esimle tam 4 yil ciktik 6 yildirda evliyiz elbette biseyler yasadik ama ileri gitmeden durmasini bilerek evlendigimiz gece ne kadr dogru yaptigimiz o kadr iyi anladikki o anin buyusu bambaska esinin seni beklemesi sabirsizlanmasi ama hersey onceden yasanirsa evlendigin gununde o kadr degeri olmuyo bence

Site kurallarını bilmeyenler var mı hala aramızda,
tartışma yaratmak,tartışmak,seviyesiz kelimeler kullanmak vs..vs... yasak arkadaşlar ve cezası var...
neden hala birbirinize birşeyleri kabul ettirme çabasına giriyorsunuz hala anlamış değilim yani,
konuya dönün lütfen,konuyla ilgili yorumunu yapar çıkarsın ya da takip edersin ama
tartışma boyutuna taşındığı zaman olmuyor,lütfen seviyeli paylaşımlarda bulunun...

Son düzenleme:
yooook ben gidip öldürecem kendimi.. kızlar yapmayın yaa lütfen... sevdiği adamla sevişti diye kimse kirlenmez... kimse ahlaksız olmaz.. kimse namussuz olmaz.. yapmayın ama.. cidden bu tabirleri kullanmayın.. sonuna kadar savunduğunuz değerlerinizi koruyun... eğer hazır değilseniz erkek arkadasınızla evlenene kadar beraberlik yaşamayınn ama değerlerinizi "yapanlar kirli" mantiğiyla yazmayın.. zaten siz değerlerinizi o doğrultuda oluşturduysanız tabi koruyun bekaretinizi sonsuz saygı duyarım.. ama ben bekaretimi evlenene kadar korudum veya koruyacağım çünkü kendime saygım var veya çünkü sevgilim beni seviyor diye savunursanız o zaman bizler de çıkıp ne yani biz kirli miyiz ne yani bizi sevgilimiz sevmiyo mu ne yani bizim kendimize saygımız yok muuuu diye görüşlemizi söyleriz.. lütfen kendi değerlerinizi savunurken nedenlerinizi daha nazikçe ifade edin arkadaslar.. sizin gibi düşünmeyen kadınlar da var bunu unutmayın ve buna saygı duyun.. benim bakire arkadaslarım var ve bu konuda ben onları asla " aaa neden koruyosun " diyemem demem de.. tam tersi bazı değerlerini oturt öyle karar ver pişman olmayacaksan yap bazı şeyleri demişimdir.. ben geçen seneye kadar bekarete önem veren biriydim.. ve bazı değerlerimi kafamda oturtmadan nişanlımla bile birlikte olmadım.. çünkü olsaydım değerlerime ters düşecektim.. ha şuan farklı bir bakış açısına sahibim.. daha farklı düşünüyorum.. sevgilimle tereddüt etmeden kendi irademle birlikte oldum.. pişman da olmadım neden çünkü inandiğim şeyler değişmişti.. değişmeseydi yaşamazdım.. ama şuan yaşiyor olmam beni kirletmez.. ya da sevgilimin benle birlikte olması beni sevmediği anlamına gelmez.. ya da bakire değilim diye sevgilim benimle evlenmek zorunda değil.. hayatıma giren bir erkek de bana neden bakire değilsin diye hesap soramaz.. bekaretini korumak gerektiğini düşünen kızlara da kendi inancı değerleri öyle olduğu için koruyosa saygım vardır ama erkekler için koruyosa o erkeklere prim vermektir.. kirlenmiş dünyayı bakıre olmayan kızlar da kirletmez.. ya da bakireler temiz tutmaz.. böyle bişey yok.. bunu söyleyemezsiniz.. bu bakıre olmayan ve bekarete önem vermeyen bizlere büyük saygısızlıktır.. sevdiğim adamla değerlerim doğrultusunda her şeyi yaşamam dünyayı kirletmem anlamına gelmiyor.. ya da bi çok kızımızın erkeklerin megolamanliği yüzünden bekaretini koruması dünyayı akça pakça yapmıyor.. görmüyor musunuz aslında evleneceği kızın zarına takmış erkeklerimiz ve sırf bu erkekler yüzünden cinselliği yasak ve yanlış olarak gören zihniyetler dünyayı kirletiyor.. haa kendi değerleriniz farklıdır özel olmasını istiyorum dersiniz saygım sonsuzdur ama yapanlar dünyayı kirletiyor yapanlar namussuz ahlaksız gibi ithamlarda bulunursanız emin olun çoook kırıcı ve çirkin oluyorsunuz.. lütfen daha fazla anlayış ve saygı gösterelim birbirimize.. bakire olanları kimse taşlamaz asla.. kendi doğrusu odur tabi arkasında dursun ama kendi gibi düşünmeyenleri kirli olmakla suçlayamaz hiç kimse..

Son düzenleme:
Back
X