Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bucu_01 ne kadar güzel dile getirmişsin arkadasım alkisalkisalkis
demekki hemfikiriz hayatım.. ikimiz de aynı şeyi savunuyoruz yani herkesin kendi doğrusunu yaşaması gerektiğini.. ben kendi adıma seni yanlış anlamışım. ben de özür dilerim tatlım..umarım herşey gönlünce olur a.s.kızlar kusura bakmayın kendimi yanlış anlattım ben sanırsam eyvahedigeldismile ben kendi inancım değerlerim öyle olduğu için bekaretimi koruyorum
pişman olabileceğimi düşünüp yaşamak istemeyen birisiyim.. o yuzden "kendime saygım var ve sevgilim beni seviyoo yapmadık" buna yakın bi ifade ettim amacım bekaretini korumayanlara değildi :çok üzgünüm: demek istediğim benim inancım bu ve sevgilim buna saygı duyarak bekliyor idi.. yoksa asla diğer türlü bi tartışmaya girmem ki hani koruyan temiz diğeri kirli çok kötü bi laf!
ben sadece pişman olacağını bile bile bazı değerlerini oturtamamış doğrusunu yanlışını belirleyememiş ne istediğini ve kim olduğunu bilmeden bunu yaşayan bir kız değilim demeye çalıştım istemiyorum yapmıyoruz ama sevdiği kişi ile birlikte olan kişi varsa o erkek sevmiyordur değil demek istediğim.. eğer inandığı için güvendiği için sevdiği için birlikte oluyorsa buna hazır olmalı pişmanlık yaşamamalı demeye çalışmıştım.. yanlış anlaşılıysam kusura bakmayın aklinialirimsmile
çok sinirlendim ya,namusum iki damla kandaysa,banyo yaparken düşüp yanlışlıklada götürebilirim o namusu,ne yani beni duş başlığıyla mı evlendirecekler,
bir tanıdığım var,muhafazakar aileden,boynundan aşağısını görmemiştir bir erkek,ama icraate gelince her halt var,arkadaşlarıyla sohbetleri cinsel içerikli,aynı anda birkaç kişiyle çıkar,sevgilileriyle özel muhabbetler yapar.
diğer tanıdığım,sevgilisiyle beraber oldu,sakin bir hayatı var,herkesle samimi olmaz,yıllardır aynı kişiyle beraber,başka erkeğe yanlış yönde düşünmesi için umudu bırakın fırsat vermez.
hangisi namuslu?
işin dini kısmına girersekte,
'Nur suresi üçüncü ayet-i kerimede "zina yapan erkek, zina yapan kadınla ya da bir müşrik kadınla evlenir. zina yapan kadın da zina yapan bir erkekle ya da müşrik bir erkekle evlenir." buyurulmuştur.'
buyrun burdan yakın.burda milletin namusuna laf uzatacağınıza kendi kocanızın namusuyla ilgilenin,zira bekaretiniz karşılıklı olmalı,dini kurallar gereğiyerimseniben
ben bu siteye yeni katıldım. canım bu aralar çok sıkılıyor çünkü kendimden bile hiç beklemediğim birşey yaptım nolur herkesten istediğim dürüstçe doğru cevaplar yazmaları. ben erkek arkadaşımla öpüşüyorken ileriye gitmeye başladık sürekli yaptığımız birşeydi ama bu kadar ileri hiç gitmemiştik o benim içime girmeye çalıştı canımın acıdığını hissettirmedim.klava: oda daha ileri gidince kızlığım bozuldu olayın şokunu halen atlatamadım canım çok sıkkın sevdiğim insana güveniyorum ondan yana bi sıkıntım yok ama ben kendimden beklemediğim birşeyi yaptığım için çok üzülüyorum hiç kimseye birşey söylemedim utancımdan zaten ailem bilse öldürür beni.
editorler bekaret konularına daha fazla girip yorum yapsın bence..onlar oldu mu herkes saygılı oluyor çünkü..onlar yokken hakaretler hava da uçuyor..keske hep bu sekilde olsa tartışmalar..özür dilemeyi bilsek..saygıyı yitirmesek..karşımızdakini anlamaya çalışsak..soruna odaklansak..seviyeli konuşsak..editörler oldu mu bu saydıklarım gerçekleşiyor..
bu konudaki ilk yorumum,artık yorum yapmiyacagini söylemiştim hatta girgira vuracağımı,ama beceremedim ve kendi düşüncelerimi söyledim..
bu tarz konularda konu sahibine ve diğer kisilere açık ve net kendimden ornek verdim,bunu yapmamin sebebi özel hayatını anlatmak vs değil,veya fantezilerimi anlatmak gibi saçma bir girişimde de bulunmadım hiç bir zaman..ben sadece bakire olmayanlarında hayatlarına mutlu bir sekilde devam ettiklerini,alınlarının ak olduklarını,asla eksik vs olmadıklarını,herkes gibi güçlü olduklarını.....vs vs gibi seyleri anlatmak amacıyla hep kendi koydum ortaya..bir erkeğe muhtaç olmadıklarını anlatmakti amacım..destek olmaktı..ama farklı yönlere çekilmeye çalışıldı..kiminle ne yaptigini mı anlatiyosun a kadar geldi mevzu..sanki ben kiminle ne yaşadığımı anlattım ayrıntılı bir sekilde..cinsellik yasamış birine bosver demek bile kötü ornek olarak algılandı,normal gösterme denildi..
bu yüzden anlaşılan o ki,bu sitede bekaret konularında yorum yapmak bana yasak..kötü ornek oluyorum ve fantezilerimi anlatıyorum diye..
ne zaman insanlar zıt görüşlere açık olur,insanların özel hayatlarına saygı duyarlar o zaman bu konular konuşulur diye düşünüyorum..bir kere bile bakire olmayan biri cikipta bakireler hakkında kirli,namus,ar...gibi yorumlarda bulunmamistir..bu tarz sözlere maruz kalan bakire olmayanlar olmuştur,hep..
neyse bir arkadasın da dediği gibi zaten çirkin bir mahalle kavgasına dondü olay yeteri kadar..keske donmeseydi ama dilin kemiği yok derler..olan oldu..bundan sonra ben bu tarz konulara yorumda bulunmazsam seviyenizi ve saygınlığınızı korursunuz umarım..seviyeyi ve saygınlığı ben bozuyormusum ya..
editörlerden de rica ediyorum,bu tarz konularda daha çok kendinizi gösterin,siz varken herkes saygılı oluyor cunku..
bu konuda benden bu kadar..size iyi forumlar..
editorler bekaret konularına daha fazla girip yorum yapsın bence..onlar oldu mu herkes saygılı oluyor çünkü..onlar yokken hakaretler hava da uçuyor..keske hep bu sekilde olsa tartışmalar..özür dilemeyi bilsek..saygıyı yitirmesek..karşımızdakini anlamaya çalışsak..soruna odaklansak..seviyeli konuşsak..editörler oldu mu bu saydıklarım gerçekleşiyor..
bu konudaki ilk yorumum,artık yorum yapmiyacagini söylemiştim hatta girgira vuracağımı,ama beceremedim ve kendi düşüncelerimi söyledim..
bu tarz konularda konu sahibine ve diğer kisilere açık ve net kendimden ornek verdim,bunu yapmamin sebebi özel hayatını anlatmak vs değil,veya fantezilerimi anlatmak gibi saçma bir girişimde de bulunmadım hiç bir zaman..ben sadece bakire olmayanlarında hayatlarına mutlu bir sekilde devam ettiklerini,alınlarının ak olduklarını,asla eksik vs olmadıklarını,herkes gibi güçlü olduklarını.....vs vs gibi seyleri anlatmak amacıyla hep kendi koydum ortaya..bir erkeğe muhtaç olmadıklarını anlatmakti amacım..destek olmaktı..ama farklı yönlere çekilmeye çalışıldı..kiminle ne yaptigini mı anlatiyosun a kadar geldi mevzu..sanki ben kiminle ne yaşadığımı anlattım ayrıntılı bir sekilde..cinsellik yasamış birine bosver demek bile kötü ornek olarak algılandı,normal gösterme denildi..
bu yüzden anlaşılan o ki,bu sitede bekaret konularında yorum yapmak bana yasak..kötü ornek oluyorum ve fantezilerimi anlatıyorum diye..
ne zaman insanlar zıt görüşlere açık olur,insanların özel hayatlarına saygı duyarlar o zaman bu konular konuşulur diye düşünüyorum..bir kere bile bakire olmayan biri cikipta bakireler hakkında kirli,namus,ar...gibi yorumlarda bulunmamistir..bu tarz sözlere maruz kalan bakire olmayanlar olmuştur,hep..
neyse bir arkadasın da dediği gibi zaten çirkin bir mahalle kavgasına dondü olay yeteri kadar..keske donmeseydi ama dilin kemiği yok derler..olan oldu..bundan sonra ben bu tarz konulara yorumda bulunmazsam seviyenizi ve saygınlığınızı korursunuz umarım..seviyeyi ve saygınlığı ben bozuyormusum ya..
editörlerden de rica ediyorum,bu tarz konularda daha çok kendinizi gösterin,siz varken herkes saygılı oluyor cunku..
bu konuda benden bu kadar..size iyi forumlar..