Ben çok kötü birşey yaptım...

bucu_01 ne kadar güzel dile getirmişsin arkadasım alkisalkisalkis

rica ederim hayatım.. tek canımı sıkan birbirimize karşı tahammülsüzlüğümüz.. bizim gibi düşünmeyenleri hemen dünyayı kirletiyorlar diye infaz ediyoruz ne acı.. aslında burda böyle bir konuyu tartışarak bile erkeklerin bencil dünyasına prim veriyoruz.. halbuki görmüyoruz erkek egemen toplumların kadınlara nasıl adaletsiz davrandiğini.. ben bir kızla ilişkiye girdim şimdi ne olacak diyen hiç bir erkek görmedim ben.. sanki cinsellik sadece erkeklere hizmet eden bir kurum ! ve bizler de onlara kırmızı kurdelayla açılmamış paket olarak sunuluyoruz ne acı ! ben bekaretimi özel bir insanla yaşayıncaya dek koruyacağım diyen bir zihniyete saygım sonsuz.. ama kocama ne derim topluma ne derim erkekler beni ne olarak görür zihniyetiyle korumak.. bilemiyorum neye prim verir ne yönde katkısı vardır.. kadın erkek eşitliği diyoruz.. cinsellik erkeğin olduğu kadar kadının da ihtiyacıdır.. belli bir yaşa gelmiş değerlerini oturtmuş yanlışı doğruyu ayrı kefelere koymuş bir kadın cinselliği yaşadı diye nerdeyse asacağız.. yaşayanlar kirli.. yaşayanlar dünyayı da kirletiyor.. öyle mi ?? bu dünyayı kirleten bi şey varsa o da eşitsizlik ve adaletsizliktir.. erkeklere mübah olan şeylerin kadınlarda utanma sebebi olan şeylerdir toplumu kirleten.. ben özel biriyle özel bir anda olana dek korudum bekaretimi.. ve o özel adamla o özel anda yaşadım.. ben kirlenmedim çünkü değerlerim belli.. pişman olabileceğini düşünüp yaşamak istemeyen bir kıza da saygım sonsuz.. pişman olacağını bile bile bazı değerlerini oturtamamış doğrusunu yanlışını belirleyememiş ne istediğini ve kim olduğunu bilmeden bunu yaşayan bir kıza saygım yok ama.. erkek arkadaşım bana "yastığa kapanıp ağlayacaksan" yapmayalım demişti.. evet doğru.. ben yastiğa kapanıp ağlamadım çünkü doğrum bir yerde yanlışım bi yerde.. kendimi tanıyorum.. dünyayı nasıl algıladiğimi biliyorum kendimi biliyorum.. bu olgunluğa erişmeden yaşamadım evet.. ama o olgunluğa eriştiğim zaman kendim gibi davrandım.. zihniyetler, hayata bakış açısı, hayatı algılayış biçimi bunlar farklı farklıdır.. lütfen hayatı bizim gibi algılamıyorsanız "yapanlaraaaa hücuuum" şeklinde yaklaşmayın... bizim de size " aaa hala bakire misin ne kötü" deme hakkımız yok.. çünkü hayatı farklı algılıyor farklı bakıyoruz.. düşüncelerimiz farklı.. lütfen sizin gibi düşünmeyenleri infaz etmeyelim.. "kendime saygım var ve sevgilim beni seviyoo yapmadık" bu çok çirkin bir ifadedir.. sevgilim beni sevmiyor mu yani.. e biz birbirimizi seviyoruz gidip ahmetle mehmetle ya da ayşeyle sevişecek halimiz yok.. tabi benle sevişecek sevdiği kadın benim.. sevdiği kadının düşünce yapısını biliyor ve ben de istiyorum diye yaşanıyor bazı şeyler.. ben kendime olan saygımdan yaşadım evet.. çünkü ben cinselliğin sadece erkekler için var olmadığını algılayabiliyorum.. ben kendi değerlerimi bu doğrultuda oluşturdum ve kendime olan saygımdan kendi değerlerimi yaşiyorum.. lütfen biraz daha tahammül edelim birbirimize..

burcu_01 aynen katılıyorum. kimsenin ne yaptığı, kimsenin derdi değildir olamaz da. onun doğrusu odur, senin doğrun budur. kimse kimsenin yargıcı değil. herkes insanların kendi gibi düşünmek zorunda olmadığını kabullenmeli. Ve bunun neticesinde saygı duymayı bilmeli, imalı cümlelerle laf sokmak yerine...

beni böyle bir siteden banlayacaklarını asla sanmıyorum.. zira forum yöneticilerimiz son derece açıktır her türlü görüşe "saygı çerçevesinde olduğu sürece".. saygı ve tahammül her yerde olduğu gibi burda da olmalı.. o zaman burası gerçek bir paylaşım forumu olur.. birbirinden farklı kadınlar bu sitede toplanıp dertleşiyoruz.. birbirimize tahammül edebildikten sonra herkes düşüncesini savunsun.. bu demek değildir ki kendi düşüncemizi savunurken zıt fikirleri aşağilayım.. burası kadınlar kulübüyse bizler de bi kadın olarak cinselliğin sadece erkeklere hizmet eden bir kurum olmadiği görüşünü dile getirmeliyiz.. burası kadınların kulübü.. ama bazen öyle yorumlar okuyorum ki bir kadın böyle diyemez kadınlığı bu kadar yerlere düşüremez erkek egemenliğine bu kadar prim veremez diyorum.. neyse arkadaslar.. her görüşe saygımız sonsuzdur.. umarım birbirimize tahammül edebileceğimiz paylaşımlarımız olur

burcu01
ya süpersin arkadaşım.
tek kelimeyle süper.
seni bu harika yorumların için alkışlıyorum.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

konu bakirelik, cinsellik olunca neden hep bu sekle donusuyor? Kadinlar kavgaya neden bu kadar merakli?? Erkeklerin baska konularda yazistiklari forumlari da okuyorum, sadece soruna odaklaniyorlar, olayin cozmune yonelik mesaj atip laf kalabaligi etmiyorlar ayrica konuyu kisilesstirmiyorlar, bence erkeklerden ogreneceginiz cok sey var bu konuda. Mahalle kavgasi gibi olmus yine

Burası mahalle kavgaları mekanı değil,
Burası zıt görüşlerin kinle harmanlandığı arena değil,
Empati kurmaktan yoksunuz hepimiz.
Hepimiz çok kötü bir şey yaptık bu konuda, bir insanın derdini unuttuk, kişisel hırslarımıza kavgalarımıza döndürdük olayı.
Ben olsaydım diyorum ben olsaydım...
Ben evlilik öncesi bekareti savunan biriyim evet, zaaflarıma yenilmediğim sürece de böyle düşünürüm.
Eğer bir gün yenilirsem böyle bir şey yaparsam, burdan sizlerden yanımda olmanızı beklersem böyle kavgaya mı düşeceksiniz.
Bize yakışan nedir ?
Arkadaşım evet hata veya değil önemli olan bundan sonrasıdır demek değil mi ?
Eğer hataysa herkes hata yapabilir, eğer değilse zaten bu şekilde bir konu açılmazdı.
Şimdi herkes şapkasını önüne alıp düşünsün ve konunun özüne dönsün.

Hakaret içeren mesajlar da gerektiği gibi incelenecek...

Merhaba,

Bu tarz konulardaki yaklaşımlarınız kabak tadı verdi.
Konudan 1-2 cümle başı ve sonu alıntı yapmak istiyorum.

Bu tarz düşüncelere ....
Bu insanlara ....
........... tahammül edemiyorum

..... mı demek istediniz...
Ne yani o zaman biz ......

Arkadaşlar tahammül edemediğiniz konlara yorum yazmak zorunda değilsiniz. Yazıyorsanız da saygı çerçevesini aşmamanız gerekiyor.

birde bun mu demek istediniz, şunu mu demek istediniz. Herkez düşüncesini yazıyor siz onlardan daha iyi mi bileceksiniz şunu demek bunu demek istediğini de biliyorsunuz.

Varsa fikriniz yazın. Başkalarının fikri üzerinden polemik yaratmayın lütfen.

Ayrıca lütfen oyunlara gelmeyin. Birisi konuyu ateşliyor ve ortadan kayboluyor siz bir birinize düşüyorsunuz. Bunu fark edemiyor musunuz. Hepiniz aynı fikirde olacaksınız diye birşey yok. Ama saygı gösterin karşı tarafa lütfen.

Yoksa KK bir ilke imza atacak ve siyaset ve din konularından sonra bakirelik konusada yasaklanacak...

Saygılar

kızlar kusura bakmayın kendimi yanlış anlattım ben sanırsam eyvahedigeldismile ben kendi inancım değerlerim öyle olduğu için bekaretimi koruyorum
pişman olabileceğimi düşünüp yaşamak istemeyen birisiyim.. o yuzden "kendime saygım var ve sevgilim beni seviyoo yapmadık" buna yakın bi ifade ettim amacım bekaretini korumayanlara değildi :çok üzgünüm: demek istediğim benim inancım bu ve sevgilim buna saygı duyarak bekliyor idi.. yoksa asla diğer türlü bi tartışmaya girmem ki hani koruyan temiz diğeri kirli çok kötü bi laf!
ben sadece pişman olacağını bile bile bazı değerlerini oturtamamış doğrusunu yanlışını belirleyememiş ne istediğini ve kim olduğunu bilmeden bunu yaşayan bir kız değilim demeye çalıştım istemiyorum yapmıyoruz ama sevdiği kişi ile birlikte olan kişi varsa o erkek sevmiyordur değil demek istediğim.. eğer inandığı için güvendiği için sevdiği için birlikte oluyorsa buna hazır olmalı pişmanlık yaşamamalı demeye çalışmıştım.. yanlış anlaşılıysam kusura bakmayın aklinialirimsmile

kızlar kusura bakmayın kendimi yanlış anlattım ben sanırsam eyvahedigeldismile ben kendi inancım değerlerim öyle olduğu için bekaretimi koruyorum
pişman olabileceğimi düşünüp yaşamak istemeyen birisiyim.. o yuzden "kendime saygım var ve sevgilim beni seviyoo yapmadık" buna yakın bi ifade ettim amacım bekaretini korumayanlara değildi :çok üzgünüm: demek istediğim benim inancım bu ve sevgilim buna saygı duyarak bekliyor idi.. yoksa asla diğer türlü bi tartışmaya girmem ki hani koruyan temiz diğeri kirli çok kötü bi laf!
ben sadece pişman olacağını bile bile bazı değerlerini oturtamamış doğrusunu yanlışını belirleyememiş ne istediğini ve kim olduğunu bilmeden bunu yaşayan bir kız değilim demeye çalıştım istemiyorum yapmıyoruz ama sevdiği kişi ile birlikte olan kişi varsa o erkek sevmiyordur değil demek istediğim.. eğer inandığı için güvendiği için sevdiği için birlikte oluyorsa buna hazır olmalı pişmanlık yaşamamalı demeye çalışmıştım.. yanlış anlaşılıysam kusura bakmayın aklinialirimsmile
demekki hemfikiriz hayatım.. ikimiz de aynı şeyi savunuyoruz yani herkesin kendi doğrusunu yaşaması gerektiğini.. ben kendi adıma seni yanlış anlamışım. ben de özür dilerim tatlım..umarım herşey gönlünce olur a.s.

çok sinirlendim ya,namusum iki damla kandaysa,banyo yaparken düşüp yanlışlıklada götürebilirim o namusu,ne yani beni duş başlığıyla mı evlendirecekler,

bir tanıdığım var,muhafazakar aileden,boynundan aşağısını görmemiştir bir erkek,ama icraate gelince her halt var,arkadaşlarıyla sohbetleri cinsel içerikli,aynı anda birkaç kişiyle çıkar,sevgilileriyle özel muhabbetler yapar.

diğer tanıdığım,sevgilisiyle beraber oldu,sakin bir hayatı var,herkesle samimi olmaz,yıllardır aynı kişiyle beraber,başka erkeğe yanlış yönde düşünmesi için umudu bırakın fırsat vermez.

hangisi namuslu?

işin dini kısmına girersekte,

'Nur suresi üçüncü ayet-i kerimede "zina yapan erkek, zina yapan kadınla ya da bir müşrik kadınla evlenir. zina yapan kadın da zina yapan bir erkekle ya da müşrik bir erkekle evlenir." buyurulmuştur.'

buyrun burdan yakın.burda milletin namusuna laf uzatacağınıza kendi kocanızın namusuyla ilgilenin,zira bekaretiniz karşılıklı olmalı,dini kurallar gereğiyerimseniben

Seni tebrik ediyorum cok dogru yazdıkların ..:1closedeyes:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Kadının hazinesiymiisss .. Neden sadece kadının bende bu mantıgı anlayamıyorum. Kadının hazinesi amaaaann evlenmeden olmazzz!!! Ama evlendigin adam da böyle birsey düsünüyormu acaba ? Erkegim ben diyor hemen .. Hani sen namussun ya sadece benim olacaksınn der erkek .. Erkegin neden elinden bir sürü insan geciyor hic anlayamıyorum .Yada neden erkekte yapamaz namus denmiyor .. Kızlık zarı olmadıgından mı ??

Hep diyorum ben bisey yasamadıysam,karsımdaki insanında yasamamasını isterim .. Öyle daldan dala gezecekkk birde beni gecmiste yasadıklarım yüzünden elestirecek namussuz ilan edecekk .. Baska bir istegi daha varmıymıs sormak lazım ..alsanaalsanasmile

bu konu gerçekten baymış kabak tadı vermiş. herkes kendi doğrusu yaşar olay bu kadar basit.. bana göre yaşayışıma inancıma dinime göre ve de aile yapıma göre bekaret önemlidir ama bazılarının ya inanç ve doğruları ters yöndedir. bunu kimse bişey diyemez ama kalkıpda yok banyodayken düştüm kaybettim bekareti ozaman namussuz mu olucam diyip alay eden insanlara tahammul edemem. kaza farklı bi olaydır bilerek isteyerek yaşamk farklı..... ayrımı yapamıyorsanız o sizin kusurunuzdur...

ben bu siteye yeni katıldım. canım bu aralar çok sıkılıyor çünkü kendimden bile hiç beklemediğim birşey yaptım nolur herkesten istediğim dürüstçe doğru cevaplar yazmaları. ben erkek arkadaşımla öpüşüyorken ileriye gitmeye başladık sürekli yaptığımız birşeydi ama bu kadar ileri hiç gitmemiştik o benim içime girmeye çalıştı canımın acıdığını hissettirmedim.:oklava: oda daha ileri gidince kızlığım bozuldu olayın şokunu halen atlatamadım canım çok sıkkın sevdiğim insana güveniyorum ondan yana bi sıkıntım yok ama ben kendimden beklemediğim birşeyi yaptığım için çok üzülüyorum hiç kimseye birşey söylemedim utancımdan zaten ailem bilse öldürür beni.

iyi güzel de peki sonunusun ne olacagını biliyormusunuz
ya seninle vakit geçiriyorsa ya evlenmeyi düşünmüyorsa
evlenmeyi düşündüğünüz için mi yaptınız bunu
ya derse benimle böyle yaptıgına göre oooooooooo derse
şimdi ne yapacan canım pişmansın değilmi peki
ailene bunu nasıl yapabildin gerçi senin hayatın özelin bize pek karışmak düşmez ama sanada nasıl yardım ederiz bilemiyorum
ya ailen duyduğunda beni öldürürler diyorsun iyi güzel de
o kişi ne diyor bu konuda seni almayı düşünüyormu

editorler bekaret konularına daha fazla girip yorum yapsın bence..onlar oldu mu herkes saygılı oluyor çünkü..onlar yokken hakaretler hava da uçuyor..keske hep bu sekilde olsa tartışmalar..özür dilemeyi bilsek..saygıyı yitirmesek..karşımızdakini anlamaya çalışsak..soruna odaklansak..seviyeli konuşsak..editörler oldu mu bu saydıklarım gerçekleşiyor..
bu konudaki ilk yorumum,artık yorum yapmiyacagini söylemiştim hatta girgira vuracağımı,ama beceremedim ve kendi düşüncelerimi söyledim..
bu tarz konularda konu sahibine ve diğer kisilere açık ve net kendimden ornek verdim,bunu yapmamin sebebi özel hayatını anlatmak vs değil,veya fantezilerimi anlatmak gibi saçma bir girişimde de bulunmadım hiç bir zaman..ben sadece bakire olmayanlarında hayatlarına mutlu bir sekilde devam ettiklerini,alınlarının ak olduklarını,asla eksik vs olmadıklarını,herkes gibi güçlü olduklarını.....vs vs gibi seyleri anlatmak amacıyla hep kendi koydum ortaya..bir erkeğe muhtaç olmadıklarını anlatmakti amacım..destek olmaktı..ama farklı yönlere çekilmeye çalışıldı..kiminle ne yaptigini mı anlatiyosun a kadar geldi mevzu..sanki ben kiminle ne yaşadığımı anlattım ayrıntılı bir sekilde..cinsellik yasamış birine bosver demek bile kötü ornek olarak algılandı,normal gösterme denildi..
bu yüzden anlaşılan o ki,bu sitede bekaret konularında yorum yapmak bana yasak..kötü ornek oluyorum ve fantezilerimi anlatıyorum diye..
ne zaman insanlar zıt görüşlere açık olur,insanların özel hayatlarına saygı duyarlar o zaman bu konular konuşulur diye düşünüyorum..bir kere bile bakire olmayan biri cikipta bakireler hakkında kirli,namus,ar...gibi yorumlarda bulunmamistir..bu tarz sözlere maruz kalan bakire olmayanlar olmuştur,hep..
neyse bir arkadasın da dediği gibi zaten çirkin bir mahalle kavgasına dondü olay yeteri kadar..keske donmeseydi ama dilin kemiği yok derler..olan oldu..bundan sonra ben bu tarz konulara yorumda bulunmazsam seviyenizi ve saygınlığınızı korursunuz umarım..seviyeyi ve saygınlığı ben bozuyormusum ya..
editörlerden de rica ediyorum,bu tarz konularda daha çok kendinizi gösterin,siz varken herkes saygılı oluyor cunku..
bu konuda benden bu kadar..size iyi forumlar..

editorler bekaret konularına daha fazla girip yorum yapsın bence..onlar oldu mu herkes saygılı oluyor çünkü..onlar yokken hakaretler hava da uçuyor..keske hep bu sekilde olsa tartışmalar..özür dilemeyi bilsek..saygıyı yitirmesek..karşımızdakini anlamaya çalışsak..soruna odaklansak..seviyeli konuşsak..editörler oldu mu bu saydıklarım gerçekleşiyor..
bu konudaki ilk yorumum,artık yorum yapmiyacagini söylemiştim hatta girgira vuracağımı,ama beceremedim ve kendi düşüncelerimi söyledim..
bu tarz konularda konu sahibine ve diğer kisilere açık ve net kendimden ornek verdim,bunu yapmamin sebebi özel hayatını anlatmak vs değil,veya fantezilerimi anlatmak gibi saçma bir girişimde de bulunmadım hiç bir zaman..ben sadece bakire olmayanlarında hayatlarına mutlu bir sekilde devam ettiklerini,alınlarının ak olduklarını,asla eksik vs olmadıklarını,herkes gibi güçlü olduklarını.....vs vs gibi seyleri anlatmak amacıyla hep kendi koydum ortaya..bir erkeğe muhtaç olmadıklarını anlatmakti amacım..destek olmaktı..ama farklı yönlere çekilmeye çalışıldı..kiminle ne yaptigini mı anlatiyosun a kadar geldi mevzu..sanki ben kiminle ne yaşadığımı anlattım ayrıntılı bir sekilde..cinsellik yasamış birine bosver demek bile kötü ornek olarak algılandı,normal gösterme denildi..
bu yüzden anlaşılan o ki,bu sitede bekaret konularında yorum yapmak bana yasak..kötü ornek oluyorum ve fantezilerimi anlatıyorum diye..
ne zaman insanlar zıt görüşlere açık olur,insanların özel hayatlarına saygı duyarlar o zaman bu konular konuşulur diye düşünüyorum..bir kere bile bakire olmayan biri cikipta bakireler hakkında kirli,namus,ar...gibi yorumlarda bulunmamistir..bu tarz sözlere maruz kalan bakire olmayanlar olmuştur,hep..
neyse bir arkadasın da dediği gibi zaten çirkin bir mahalle kavgasına dondü olay yeteri kadar..keske donmeseydi ama dilin kemiği yok derler..olan oldu..bundan sonra ben bu tarz konulara yorumda bulunmazsam seviyenizi ve saygınlığınızı korursunuz umarım..seviyeyi ve saygınlığı ben bozuyormusum ya..
editörlerden de rica ediyorum,bu tarz konularda daha çok kendinizi gösterin,siz varken herkes saygılı oluyor cunku..

Cekhu bence burda olmalısın .. Herkesin dogru bildigi kendine seni yasadıkların icin yargılayanlar utanmalı bence .. Amac sadece istekli yapmak tek suc bu .. Evlendigimiz adam bizi bırakınca baba evine dönerken kızlık yerine gelmiyor .. O zaman da yanalım o zaman halimize ..

Belkide bir daha hic evlenemeyizz .. Yada bizim sevdiklerimiz evlenip ayrılmıs bayanları hos görmez kabugumuza cekilelim o zaman kızlık yok cünkü .. Haa pardon ama siz nikahlanmıstınız o yüzden sorun yok bu o cok deger bictiginiz kızlıgı geri getiremez mesela ..Kusura bakmayın ama evlenmeden önce birseyler yasamıs insanın bakire olan insanlardan bir eksigi olmuyor .. Zaten kızlık zarının orda bulunmasının farkı bir amacı da var .. Sadece düsündgünüz amacla bulunmuyor orada ..

Ya ölürse ne olacak eyvahh benim bekaretim gitti .. Zaten böyle düsünen bir insan karsısındakini sevemez ki bekareti düsünüyor .. koyun can derdinde kasap et derdinde misali .. :olmaz:

cekhucum editörler olunca saygılı olunuyor demişsin de umarım bana söylenmemiştir o laf.. çünkü ben söylemek istediğimi tam dile getiremediğimi söylerek eklemeler yaptım ve dile getirmeye çalıştırm.. hani öyle bişeyse gerçekten üzülürüm eyvahedigeldismile

Tatlım kafana takma artık olay yaşanmış bitmiş.Kendini yeyip bitirme ahlamaların vahlamarın faydası yok kimsenin sana birşey demeye de hakkı yok 89luysan artık 20 yasına gelmişsin.Kendi kararlarını kendin alabilirsin.13 yasında evlendirilen küçücük kızlara normal diye bakan bazı iğrenç zihniyetler varken evlilik öncesi cinsel yaşamın neden bu denli tükaka ilan edildiğini anlayamıyorum.

evlilikten onceki cinsellik sadece kisileri baglar bu konuda haklisin sonucta her koyun kendi bacagindan asilir herkes yaptiklarindan mesuldur o zaman arkadasta ben ne yaptim deyip baslik acmayacak o zaman herkes fikirlerini tabiki yazar sonradan olacaklari goze alamiyorsan pismanlik duyacaksan hic yasamamis olmak en mantiklisidir. olduysada olan olmus zaten buraya yazip herkesi birbirine dusurmeyecek bu konuda kimimiz cok kati kimimiz ilimliyiz ama toplumun en cok tartistigi meselelerden biri

Back
X