Ben çok kötü birşey yaptım...

evlenmeden böyle birsey yaptigin icin utanmalisin bride utannmadan burda itiraf ediyorsun...nasil milletin yüzüne bakcaksan artik...igrenc.

Bu nasıl bir yorum Allah aşkına. Bunun hesabını verilecekse millete değil Allah a verilir.
Milletin yüzüne nasıl bakacakmış. O millet değil mi erkeğe gelince bakirliği utanç sayan milli olmayanı yerin dibine sokan. Bu milletten mi utanacak bunu yaşayan bir kız.

Son düzenleme:
ya inanmıyorum ya.tabi ki yaptıgın dogru bisey degil ama olan olmuş bence pek takma.burdaki yorumlara inanamıyorum ben .

Herkes hakaret etmediği sürece düşüncesini yazabilir,
Kimse kimsenin yazmasına gerek olup olmadığına karar verecek merci değil.
Nasıl ki yaptığında yanlış görmeyen varsa doğru bulmayan da olabilir.
Sen yazma deme yetkisine buradaki kimse sahip değil.
Çok rahatsız olduğunuz bir hakaret, küfür gördüğünüzde kötü içeriği kullanırsınız, gerçekten bir saygısızlık varsa ilgili kişilerce değelendirilir.

bence geregi yok diye yazdim dusuncemi dile getirdim onada karisamazsiniz ya.. bence dedim bence.. Ama balea utanmiyormusun kendinden utan utanmadna buraya itiraf ettin diye yaziyo konu sahibesine ona tepki verin bana degil

güzel ve aklı başında yorumların için teşekkür ederim arkadaşım,bravo umarım tüm kadınlar mal olmadığımız ve kimseye mecbur olmadığımız kısacası bir birey olduğumuz bilincine varırlar..

başka zaman olsa konu saibinin isteği doğrultusunda konu yoruma kapatılıyor yada kaldırılıyor. neden bu istek göz ardı ediliyor. neden yetkililer hala buna el atmadı ne bekleniyor ben anlamdım doğrusu. arkadaş doğru yada yanlış bi derdini paylaştı şimdi o konu hakkında daha fazla yorum duymak istemiyor olabilir !!! lütfen

Konu sahibi bizlerden konusunun kapanmasını isterse
konuyu kapatırız,üyelerin isteğine göre konu kapatmıyoruz arkadaşım...
Bölüm editörümüz gerekli uyarıyı yazmış,
lütfen konuyla ilgili yorumlarınız varsa yazın,
konu dışı mesaj yazmayınız...
sevgiler...

boshayallersmile
ayrica konu nasil sinilir diye bir baslik acip sormus kendisi.tek konusu bu olduguna göre silmek istedigi konuda bundan baskasi degildir diye düsünüyorum.

Arkadaşlar konu kapatmak için denklem çözmemize gerek yok,
Konu sahibi arkadaşın konusunda da yazmıştım bölüm editörüne bildirin diye,
Ben böyle bir bildirim almadım.

Ayrıca istemiyorsanız artık yorumda bulunmayın, daha fazla konu dışı mesajlar da olmasın.
Konu halen açık olduğuna göre konu hakkındaki yorumlarınızı sunun.

Hayret hala konu kapanmamis hala yorum yazabiliyoruz, ne mutlu bana.
Canim benim sakin üzülme ve utanma, hepimiz genctik ve inan hayatta daha önemli seyler var.
Demin baska bir konuda bir genc kizimiz bakireligi savunuyor ama ters iliskiye giriyormus nisanlisinla.
Onun icin sana tühhh tüühhh diyenlerden kork aslinda, onlar ne findik kiranlardandir.
Sen daha cok gencsin, isine, okulun varsa okuluna, evine, yönel. Bunlar inan hic önemli degil.
Yeterki senin kalbin temiz olsun, namus iki bacak arasinda degildir canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…