Ben çok kötü birşey yaptım...

canım yorumların için seni tebrik ederim yorumlarına da bu konudaki diğer mesajlarına da içtenlikle katlıyorum ve kadınların dayanışmayı seçeceği yerde aşağılayarak yererek aslında erkekle kadın arasındaki ayrımcılığı oluşturmalarından çok rahatsızım..buarada birbirimize destek olalım öneriler de bulunalım ya da öfeke saçıp,bizim gibi düşünmeyenlere negretimizi kusacağımıza hiç yorumda bulunmamayı deneyelim ..

katılıyorummmm sizeeeee :lepi:hihoyyythihoyyyt

bence acilen bu işi temizle ve hemen evlen o arkadaşınla madem ailenden korkuyorsun delimisin bu işi yaptın allah akıl versin ne dielimm

istemişsin yaşamışsın, bu neyin pişmalığı ki?
rumuzundan çıkardığım kadaryla 21 yaşında olmalısın. tabiki bazı ihtiyaçlar dürtüler harekete geçmiş ve sen de istemişsin. fizyolojik açıdan bi sorun yok. tereddüt ettiğin şey sanırım evlenmeden olması. bunu evlenmeden önce ya da sonra yaşamak senin tercihin. tekrar olup olmaması da...

beni bırakmaz vs. vs. diye %100 güvenmemeni tavsiye ederim. hayat bu....

Durumuna pek üzüldüğümü söyleyemeyeceğim.Çünkü kendi rızanla birlikte olmuşsun.İstemesen olmazdı.
Allah yardımcın olsun,inşallah herşey hayal ettiğin gibi olur..

umarım sonradan pişman olmazsın.dicem ama olmuşşsun sanırım..
hayat bu kimseye tam anlamıyla güvenilmez bence..ki sonuçta erkek karşı taraf..
insan nefsine bir yerde hakim olmalı,sonradan kötü sonuçlarla karşılaşmamak için..
bugün bize güzel gelen yarın pişmanlık yaratbiliyor çünkü..
en kötüsüde ailenin yüzüne bakabilmek..
bilmiyorum büyük konuşmak istemiyorum ama ben,m asla yapmayacağım bir şey bu..
insan kendisine hakim olmalı,en azından ailelere karşı bunu yapmalıyız..

diyorsun ki annem babam bilse beni öldürür.bunun bilincinde ola ola nasıl böyle bir hata yaparsın ki.yalnız unutma bu yaşanmış olay seni hayatın boyunca etkileyecek.senin kızlığını alan adam seni terk ettiğinde vay haline.inş böyle bir şey olmaz tabi ki ama.hayatta neler oluyor.2 günsonra hayatında öyle şeyler olur ki şaşırır kalırsın.sonuçta aranızda daha hiç birşey yok.ne diyelim allah akıl fikir versin.allahım kimselere böyle bir şey yaşatmasın.

slm aleykum kardesim nasilsin ben esra0367 ozellikle mesaj yazmak istedim ama olmadi galiba neyse burda yaziyom senin derdin yuregim acidi canim bak acik soyleyom seni cok anlayorum cunku bu durum bende yasabildim allah sukur olmadi simdi sen istersen bu konu ve ayri konudan konusabilcez ozelde insallah beni anlarsin cunku benim annem fransiz babam turk onun icin iyi yazmayom turkceyi benim yasim 23 fransadayim kendini sakin yanliz hissetme bay konusuruz insallah

ister 3 olsun ister 5. birsey fark etmiyor..ben sevgilimle 6 yil ciktim,tam evlilik icin ilk adimlari atmamiza iki ay kala beni birak ve yetmiyormus gibi ustelikte aldatti...Allahtan ben delilik yapmadim..ama bukadar yasadiklarim bile dunyami yikti..ki lafi getirmek istedigim yer ise bende guveniyordum beni asla birakmaz artik omur boyu beraberiz diyordum...ama bekledigin gibi olmuyor iste...size gelincede bukadar ileri gitmenizin ne anlami, ne evlisiniz neden nisanli..ha nisanli olsanizda fark etmez sonucta ben evlenince esiyle birlikte olmaktan yanayim..Allah yardimciniz olsun yinede umarim, aklima gelenleri yasamak zorunda kalmazsiniz..

bence acilen bu işi temizle ve hemen evlen o arkadaşınla madem ailenden korkuyorsun delimisin bu işi yaptın allah akıl versin ne dielimm
ya lütfen makul olun arkadaşlar sevgilisi,sözlüsü ya da nişanlısıyla birlikte oldu diye evlenmek zorunda mı insalar.. değerinizi bilin kadınlar bizler birer bireyiz ve yaşadıklarımız yüzünden kimseye yamanmak zorunda değiliz kadınların toplumda küçümsenip alt sınıf muameleye tutulmadan yaşayabilmesini istiyorsanız önce kafanızdaki bu acaip düşünceleri atın lütfen bizler birer bireyiz ve her birey gibi yaşama,nefes alma,okuma-eğitim görme gibi cinsel özgürlüğümüz de olabilmeli.. bu demek değil ki her önümüze gelenle birlikte olmalıyız ama biriyle birlikte olmamız da o kişiye yamanıp yapışıp kalmamızı gerektirmez elbet yaşamda kızlık zarımıza değil,bize biz olduğumuz,kadın olduğumuz için değer veren insanlar çıkacaktır karşımıza..

Pişmanlık duyuyorsan yanlış yapmışsın demektir.
Doğru zaman doğru yer ve doğru insansa pişman olmanı gerektirecek bir durum olmazdı diye düşünüyorum.Demek ki sen bu üçlüden birini es geçmişsin.
Şunu da unutma namus iki bacak arasında değildir olmamalıdır.
Öpüştük, ileri gittik ama iş ona gelinci durdur evlenene kadar bekledik eeeee ne anlamı oldu ki bunun? Böyle olunca namuslu mu olduk yani? ılk gece kan geldi ya gerisinin önemi yokkk!!! Bu düşünce tarzı da çok yanlış yanlıştan da öte yalancılık. Herşeyi yaşadın ama kızlığın bozulmadı için rahat mı olacaktı?

ah canım sen ne yaptın keşke olmasaydın pişman olacağın şeyler yaşamsaydın zevk için ama artık olan olmuş insan 30 yıllkı kocasına güvenmiyor sen daha 3 yıl diyorsun ve çok güveniyorsun işllahh seni yarı yolda bırakmaz ama dinnede çok günah hakında hayırlısı olsun

yani ben bir buçuk yıl nişanlı kaldım.hatta düğünümüze 3 ay kala resmi nikah oldu biz yine nişanlımla aşırıya kaçacak bir münasebette bulunmadık.iyikide irademize sahip çıkmışız en ilerisi bizim için elele dolaşmaktı bundan daha fazlasını ne ben ne de o istedi en güzeli kendini sahip olacağın erkeğe saklamaktır böyle olunca kendine de eşine de gayet saygılı olursun ama özellikle kendine diyorum çünkü kendine saygısını ve güvenini yitirmiş bir insana ne çevresi ne arkadaşı ne de ailesi saygı ve güven duyar..onun için artıkatacağın adımlara çok dikkat et inşallah daha büyük pişmanlıklar yaşamazsın ve ne olur kimseye fazla güvenme..

ilk yazdığını okuyamıyorum ama anladığım kadarıyla bekarken sevdiğin adamla birlikde oldun bakire değilsin artık öylemi ?
yorumlar çok sert olmuş eğer bundan ibaretse tabi , günümüzde bi çok insan bunu yaşıyor zaten hiç üzülme çözümsüz bişey değil kesinlikle her insan hata yapar önemli olan ders alabilmek yanındayım cnm özeldende yazabilirsin üzülme

evlenmeden böyle birsey yaptigin icin utanmalisin bride utannmadan burda itiraf ediyorsun...nasil milletin yüzüne bakcaksan artik...igrenc.

canım sen burada seni rencide edici yorumlarda bulunanlara kulak asma.birşey yaşamışsın tamam pişman olmuşsun.pişmanda olmayabilirdin bu senin kendi özel hayatın.tatlım niceleri varki sevmeden onla bunla birlikte oluyor sen zaten onlarla bir değilsin.kendini aşağılaman üzmene luzum yok.olmuş bitmiş.şöylede birşey var sakın ha bunu yaptım diyede kendini o insana mecbur görme başını dik tut eskisi gibi.ona artık beni almaya mecbursun izlenimini verme.
diğer arkadaşlarım insanın başına ne geleceği belli olmaz bizimde kızlarımız olacak insanları yargılama hakkı yalnızca ve yalnızca allaha aittir.büyük konuşmayın zaten üzülmüş bir insanın üstüne giderek ne şekilde yaralar açacağınızı bilemessiniz .tamam sanal ortam ama söylediğiniz bir kelime bile belki bir insanın hayatına son verebilir
tatlım namus bacak arasında değil.olan olmuş bundan sonrasını düşün temizce yaşa sen kalbini kirletme yeter.ona bakarsan ne bakireler varki senin yaşadığının doksan katını yaşıyor.

İşte bu yaa alkisalkisalkis Şeniz
Kesinlikle ben de senin gibi düşünüyorum zynpsgl herbir sözün o kadar doğru ki..Acaba kadınlarımız ne zaman bilinçlenip, erkeklerin bi zar parçası yüzünden yaptıkları baskılara karşı gelebilecek çok merak ediyorum... Aslında ne kadar vahim bi durum bu yaa :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…