- 12 Şubat 2010
- 800
- 787
- 158
madem bir sorununuz yok neden buraya topik açma gereksinimi duydunuz
nedense hep böyle oluyo yaa derdini yazıyolar eleştiri yapanları görünce 360 derece dönüyolar :umursamaz:
vereliniortak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
madem bir sorununuz yok neden buraya topik açma gereksinimi duydunuz
nedense hep böyle oluyo yaa derdini yazıyolar eleştiri yapanları görünce 360 derece dönüyolar :umursamaz:
vereliniortak
Bende sizi anlamıyorum kimseyle paylaşamadığı için burada paylaşıyor, ve sizin tavrınızla karşılaşıyor, moral vermeye çalışacağınza aferin diyorsunuz. Zaten çevresinden bu lafları duymamak akıl almak veya duygularını paylaşmak için yazmış. Siz kendini kotu hissedene boyle mi davranıyorsunuz.
yinemi fake konu. yoksa ben iyice pimpiriklimi oldum.
Bayanlar iyi diyorsunuz hoş diyorsunuz da bu hanım kızımıza bir hakaret, üstüne gitme vs olmamış ki
Yaptıysan arkasında dur denmiş veya herkes kendi penceresinden konuya yorum getirmiş.
Hakaret aşağılama olsa herkesten önce biz burdayız, herkes gereken cezayı alır.
Kimse yargılamamış, dikkatinizi çekerim, sadece konu inandırıcı gelmemiş bazı arkadaşlarımıza.
Düşen de yok, tekme atan da :sm_confused:
utanmalısın, içini ferah tutmaya çalışmana gerek yok yaptığın hoş bir şey değil daha minicik kızsın sen,
yapman yaşaman gerekenleri yaşamalıydın kimbilir neler olacak bundan sonra.
Bayanlar iyi diyorsunuz hoş diyorsunuz da bu hanım kızımıza bir hakaret, üstüne gitme vs olmamış ki
Yaptıysan arkasında dur denmiş veya herkes kendi penceresinden konuya yorum getirmiş.
Hakaret aşağılama olsa herkesten önce biz burdayız, herkes gereken cezayı alır.
Kimse yargılamamış, dikkatinizi çekerim, sadece konu inandırıcı gelmemiş bazı arkadaşlarımıza.
Düşen de yok, tekme atan da :sm_confused:
yeterince utanıyorum bunu söylemeniz birşeyi değiştirmiyor
kızlığı giden ve üzülüp foruma destek için yazan bir kız
allah beterinden korusun diye havalı cevaplar vermez,
konu fake... geçmiş olsun bizlere...
e siz böyle düşünürseniz o zaman evlilik sadece özgürce sevişmek için yapılmış olacak.. bu mudur yani ? evlilik farklı cinsel birliktelik farklı... zaten rahat sevişelim diye yapilan evliliklerdeki hüsranlı sonları görüyoruz.. evliliği sadece "özgürce sevişmek" olarak gören zihniyetler yüzünden evliliğin nasıl bir kurum olması gerektiğini, bizlere yüklediği sorumluluğu toplumca yeterince algılayamıyoruz.. bu çiftler sevişti evet.. ama seviştiler diye evlenecekler mi illaki ? hadi bu sorumluluğa hazır değillerse.. hadi evlilik kurumunun ne demek olduğunu yeterince kafalarında oturtmamışlarsa.. sevişince illa evlenmek mi gerekiyor.. hadi her sevişen evlensin sirf sevişme özgürlüğü diye.. sonrasında evliliğin ne olduğunu bilmeyen bir sürü karı koca.. bu işler öyle kolay değil.. evlilik bambaşka bişey.. ben sevişiyorum bu kimseyi ilgilendirmez... e evlenim mi yani sevgilimle ? e hazır değilim.. maddi manevi kendimi hazır hissetmiyorum.. ne olacak şimdi.. tühhhh özgürce sevişemicem mi şimdi... yok yaa... aşmalıyız artık bunları.. bu zar parçasının biz kadınlara yüklediği olumsuzluklardan arınabilirsek sadece genç kızlarımızın bozuk psikolojisi ve erkeklerin megolomanliği son bulmayacak aynı zamanda evlilik kurumu da daha saygın bir hale gelecek....![]()
kızlığı giden ve üzülüp foruma destek için yazan bir kız
allah beterinden korusun diye havalı cevaplar vermez,
konu fake... geçmiş olsun bizlere...