Bir bayanın ve erkeğin evlendikten sonra birbirlerinin ilki olması mı kötü? Bundan mı utandınız?
ınsanın dürtülerine hakim olması gerek. Tamam demokrasi, hak, adalet, özgürlük doğru. Ben de kadından yana feminist bir insanım. Mutasıp olmayan bir ailede yetiştim, özgür yaşadım. Fakat bir yere kadar.. bu kadar da olmaz canım.. Bir bayanın onlarca sevgilisi oldu diyelim. Birbirlerini arzuladılar diye hepsiyle yatması mı lazım? Allah insana irade vermiş. Hem ileride evlenip çocuk sahibi olunca ne olacak? O çocuk, onlarca sevgilinin değdiği yerden çıkmayacak mı? Normal mi bu? Böyle olsa kötü yorum demezsiniz, bundan utanmazsınız ama..
Örümcek kafalılık değil bu. Bir bayan tecavüze uğrar. Öldürülür. ışte bu örümcek kafalılık. Kadın evlenmeden ilişkiye giremez ama erkektir elinin kiridir istediği kadar yapsın demek, işte bunlar örümcek kafalılık. Yoksa bir bayanla bir erkeğin evlendikten sonra birbirinin ilki olması gayet normal. Erkek evlenmeden önce bir sürü ilişki yaşadı diye ben de gidip ilişkiye girecem diye bir olay yok. Bu erkeğin ayıbı. Her şeyden önce bayanların erkek çocuklarını bu şekilde yetiştirmelerinin ayıbı.
Bu benim şahsi fikrim. Başkası bana katılmaz ve hayatını ona göre yaşar. Beni ilgilendirmez. Herkesin kötüsü kendine. Benim fikrime katılmadı diye kimsenin yorumuna kötü demem. Utanma meselesine gelince benimde bu topicte okuduğum ve çok utandığım yorumlar da var.
bu durumda ,2ci evlilikler ve de çocuklarda olmasın.
nede olsa o çocuk iilk eşin değdiği yerden çıkıyor.
böyle mantığa böyle cevap işte.