Ben çok kötü birşey yaptım...

çok büyük bir hata yapmışsın.ama yapmışsın geçmiş yani!!!bundan sonra evlenirsen evlenirsin evlenemezsen diktirirsin.nerde nasıl yapılır bilmem ama ona bağımlılıktan seni kurtarabilir.ancak asla tekrarlama!ama yol açık diye seninki durmayabilri yalnız evlere gitme.gene de kendin bilirsin!!!

arkadaşlar diktirirsin ne demektir yaa, perde mi diktiriyosunuz? beraber oldunsa olmuşsundur, kendini ruhen aşağılamaya ne gerek var diktirip miktirip. akannehir

olan olmuş,keşke olmasaydı ama olmuş bundan sonra dövünmenin alemi yok.ama buda okuyanlara ibret olsun,bi anlık zevk için bu riske girmeye değmez,ve şöylede birşey var seven erkek kız istese bile böyle bi olaya kalkısmaz.bence sırf birlikte oldunuz diye evlenme arkadasının sevgisinden emin ol.hatana hata ekleme,çünkü evlenince bitmiyo,evliligin ufak tefek kahırları anca sevgiyle aşılır.

ya bende şu diktirme konusuna takıldım neyi diktiriyosunuz anlamadım, kumaş mı bu hadi diktirdin kimi kandırıyosun sen kendin ve Allahın bildiği birşey kimi kandırıyosun yani!Bahsettiğin kişiyle olmazsa yeni biri çıksa karşına kandırmak için değil mi neyin ispatıdır bu ya birde eğitimciymişsiniz betül19 sizin gibi eğitimcilerimiz varsa korktum ben valla çok üzüldüm tabi ki arkadaşın yaşadığı durum hoş değil oda neden hoş değil kendisi pişman olmuş kendine yakıştıramamış yoksa o kadar takılınıcak bir durum değil bence, bişey olmuşsa olmuştur yani, konuyu açan arkadaş herşey umarım beklentileriniz doğrultusunda gerçekleşir.

ya bende şu diktirme konusuna takıldım neyi diktiriyosunuz anlamadım, kumaş mı bu hadi diktirdin kimi kandırıyosun sen kendin ve Allahın bildiği birşey kimi kandırıyosun yani!Bahsettiğin kişiyle olmazsa yeni biri çıksa karşına kandırmak için değil mi neyin ispatıdır bu ya birde eğitimciymişsiniz betül19 sizin gibi eğitimcilerimiz varsa korktum ben valla çok üzüldüm tabi ki arkadaşın yaşadığı durum hoş değil oda neden hoş değil kendisi pişman olmuş kendine yakıştıramamış yoksa o kadar takılınıcak bir durum değil bence, bişey olmuşsa olmuştur yani, konuyu açan arkadaş herşey umarım beklentileriniz doğrultusunda gerçekleşir.

vereliniortak alkisalkisalkis agzına saglık canım yaa

arkadaşlar diktirirsin ne demektir yaa, perde mi diktiriyosunuz? beraber oldunsa olmuşsundur, kendini ruhen aşağılamaya ne gerek var diktirip miktirip. akannehir

Evet haklısın kaydirigubbakcemile5

Anca kendini kandırır başka kimi kandırabilir ki günahı da kendi boynuna olur.

Benim dikişim iyidir, bir gizli dikiş atayım hemde fazla masraf olmaz. Biz bize lazımız ama di mi kızlar? Ya benimde dişim ağrıyor. Buna çözüm bulacak kimsa yok mu?

yok canim kimse senin disinle ilgilenemez
ama varsa kizlik sorunun yada biriyle yattiysan falan
hemen cizerler sanada 40 sayfa kaydirigubbakcemile3

Benim dikişim iyidir, bir gizli dikiş atayım hemde fazla masraf olmaz. Biz bize lazımız ama di mi kızlar? Ya benimde dişim ağrıyor. Buna çözüm bulacak kimsa yok mu?

o arkadaş kızlıgını diktiriversin.....bu kadar basit...akannehirakannehirakannehir

sende dişini söktürüver çektiriver...rahatla gitsinsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

yok canim kimse senin disinle ilgilenemez
ama varsa kizlik sorunun yada biriyle yattiysan falan
hemen cizerler sanada 40 sayfa kaydirigubbakcemile3

ne kızlık sorunu, yaş olmuş 37, 9 yıllık kocadan boşanmışım, şimdi yollarda bulurum seni havasında başka bir şehre gidip hayat kurmaya çalışıyorum. Hala kızdır diyorsunuz 0900900 ü değildir diorsanız 0800800 ü filan aramayın bu numaralrı şimdi uydurdum, karşınıza biri çıkarsa karışmam haaa...

bencede bıraz fazlaca genıs davranmısın hayatım sen bence kendınden baska kımseye guvenme sevgilinede

hala diktirmeyi çözüm bulan insanlar mı var.hadi diktirdi diyelim ruhundaki delikleri nası kapatıcak ve kimi kandırıcak.birlikte olanlara asla lafım yok herkezn kndı ınancı ama madem bsy yaptın dur arkasnda kendını alcaltma,sorumlulugnu yuklen.pişman olmakda tövbedir,bi kere yaptın die de koyverme,kimse sütten cıkmıs akkasık deıl herkez once kendıne baksın bırını yargılamadan,

ne kızlık sorunu, yaş olmuş 37, 9 yıllık kocadan boşanmışım, şimdi yollarda bulurum seni havasında başka bir şehre gidip hayat kurmaya çalışıyorum. Hala kızdır diyorsunuz 0900900 ü değildir diorsanız 0800800 ü filan aramayın bu numaralrı şimdi uydurdum, karşınıza biri çıkarsa karışmam haaa...

kaydirigubbakcemile3 lafin gelisi canim sizde yani dis sorunuyla ilgilenen olmaz anlaminda
37 yasindada degildir artik cannimmmmmmmkaydirigubbakcemile3

Olan olmus artik umarim sonu evlilikle biter bu olayin...Insallah sana ve yasadiklarina sahip cikar sevdigin....

melis kandırmak için deiğil mutlu olmak için biz okulda çocuklara tabiki doğruyu öğretiyoruz ama mustafa karataş hoca olup bitmiş bir olay eşlere anlatılmamalı diyor.tabi bu diktirme olayı biraz adice.zor bir durum karar arkadaşın.

Hayırdır burası, muayehaneye dönmüş heralde, dikme, diş çekme filan. Benim de başım ağrıyor.

Dürüst olalım da hangi konuda, olan olmuş, biten bitmiş. Önemli olan bundan sonra senin ne kadar dürüst olacağın. Yapacak birşey yok.

Back
X