tüm yazılanları okudukça benim gibi düşünenlerin azlığını anladım ve çok şaşırdım sana geçmiş olsun demiyorum çünkü geçen giden bir şey yok senin bedenin senin duyguların seni yönlendirmişler ve yaşamışsın bunu yargılamak hiçkimseye düşmez..reşit olmuş ve de akli dengen yerinde düşünme yetisine sahip bir kızsan bunun için pişman olmamalısın eğer sen bunu duygusuzca önüne gelen biri ile yaşasaydın pişman olabilirdin ben de bunu anlardım ama inan üzülecek bir şey yok..zaten bekaret kavramının varlığı çok gereksiz sen evlenmeyecek olsan da yaşamayacak mısın cinselliğini bekaretin bozulmasın diye böyle bir mantıksızlık yok cinsellik de annelik gibi bir kadınlık dürtüsüdür ve yaşanması çok ama çok normal pek çok kadın var ki evlenip aradıkları cinsel doyuma ulaşamıyorlar lütfen üzülme kimse kimseyi sahip olduğu bir zarı yitirdi bunu ben bozamadım başkası bozmuş deyip de yolda bırakmaz,bırakırsa da kendi kaybeder..bence senin yapabileceğin en büyük hata hamile kalmak olur bunun için korun canım.. lütfen erkek arkadaşına da evlenecek miyiz,birlikte olduk ben seninim falan deme kendi değerini yitirme..
buarada 23yaşındayım hala kimseyle birlikte olmadım ama olmayacağım anlamına da gelmiyor çünkü insanlara insan oldukları için değer veriyorum ve bedenlerine göre değil kişiliklerine göre değer veriyorum reşit,düşünce yetisi olan insanların da cinselliği yemek yemek,uyumak gibi bir ihtiyaç olarak algılayacağını düşünüyorum..
bence sen de her önüne gelenle değil sana değer verenle birlikte olman gerektiğinin bilincinde olan ve yaşayan bi kızsın,üzülecek bir şey yok...