Ben çok kötü birşey yaptım...

bekar bir kiz kendini hemen birakmamali ,birde 3 aylik sevgililer cok kisa bir süre,annem hep derdi kiz dedigin kendini agirdan almali hemen üstüne atlamamli diye,birde ilerde evlendin diyelim her evlilikde oldugu gibi tartisma illaki olcak belki ileriye gidecek senin gecmisin basina kakilcak,iyi biri olaydinda evlenmeden koynuma girmeseydin felan filan bunun tarzinda,cok siddetli kavgalar bile yasanabiliyor evlilikde insan ne dedigini bilmedigi zamanlar olabiliyor .keske olmasaydi ,oldu madem biran önce evlenmeye bak istersen hamile felanda olabilirisn belki

çok sorun ediyorsan kızlık problemini diktir. kimseyede deme bir dahada böyle birşey yapmassın evlenene kadar olur biter.

bekar bir kiz kendini hemen birakmamali ,birde 3 aylik sevgililer cok kisa bir süre,annem hep derdi kiz dedigin kendini agirdan almali hemen üstüne atlamamli diye,birde ilerde evlendin diyelim her evlilikde oldugu gibi tartisma illaki olcak belki ileriye gidecek senin gecmisin basina kakilcak,iyi biri olaydinda evlenmeden koynuma girmeseydin felan filan bunun tarzinda,cok siddetli kavgalar bile yasanabiliyor evlilikde insan ne dedigini bilmedigi zamanlar olabiliyor .keske olmasaydi ,oldu madem biran önce evlenmeye bak istersen hamile felanda olabilirisn belki

ne demek istediniz burda tam olarak?

yaptıysan o işi evlenmeye gider bu iş yoluna gitmiş bu söz canım açık ve net kimse onaylamaz bu durumu tabi herseyin en güzeli zamanında yaşananıdır ama kimsede kızlığını verdi diye o kişiyle evlenmek zorunda değildir önemli olan bundan sonra dogru adımlar atman.....benim fikrim bu

sıkma canını tammammı... toplum için değer yargıları genelde hep kadınlar içindir.. cinsellik normalleşmez bu ülkede yemek yemek su içmek kadar doğal olan bu olgu nedense hep tukaka olur. erkek arkadaina güveniyosan sorun yok hem güvenmesende yıne sorun yok bence. iilerde hayatını birleştireceğin adam bu meselelere senin şahsiyetinden daha çok önem veriyosaa zaten evlenme o adamla. eğitimini tamamla kendi ayaklarının üstünde dur bak ozaman nasıl çözülecek bu sorun. sakın sıkma canını bu normal bişey kendinden de nefret edeceğin zaman su an degıl ne zaman baska bı ınsanın hayatını yerlebir edersin yalan söylersin edepsizlik hırsızlık edersin işte ozaman utan kendinden. sakın kımseye aldırma b senin hayatın... kimseye hesap vermek zorunda değilsin hele bu erkek egemen toplumda saçma dayatmalar yüzünden güçlü ol zaten kimse dokunamamz sana ozaman.. sakın sıkma canını öptüm

ne denilebilir ki olan olmuş zaten
bundan sonra inş seni yarı yolda bırakmaz sevdigin kişi evlenip mutlu olursun
ama bu bütün genc kızlara ders olmalı öyle sevdim alcak diye böyle bişeyi asla yapmayın !

haline cok uzuldum gercekden cok uzuldum ama artik donus yok onude biliyon degil mi? simdi gerisiye dusunmelisin arkadasinla konustun mu o hata oldukdan sonra o ne diyor peki seni istemeye gelcek mi allah size af etsin insallah ama artik bu hata yenilemeden evlenmelisiniz hem senin icin daha guvenli olur anlayon mu beni cunku benim turkce baya bozuk yurtdisindayim beni habersiz birakma boyle konular cok uzuluyom allah kimseye gostermesin

''almulalal' arkadasımın yazdıklarına aynen katılıyorum..ya tamam bır hata yapmıs olablırsın ama kendını bukadar dusurme bence..ne demek ya senı alacakmı yarı yolda bırakacakmı bılmemne..hangı cagda yasıyoruz? sen zaten bole bıseyı ona hıssettırdıgın an bıttın canım.(bole bısı yaptın dıe eblenmek zorunda hıssettırınce yanı) sen esyamısın ya nedemek almak? ole bısı yaptın dıe o kısıyle evlenmek zorunda deılsın.sakın bole bı hata yapma..ASLA!! senı seven sana deger veren ve bır omur mutlu olacagına ınandıgın kısıyle evlen..unutma namus ıkı bacak arasında deıldır..ancak bu yaptıgın bır kenarda kalsın ve tekrarlama..hayat senın hayatın..kendını rezıl de vezır de etmek senın elınde..

allah herkese irade vermiş canım ayrıca evlenmeden erkeğe teslim olmak kadının değerini düşürür bence tüm gizemi bitirir

arkadaşım yaşamak istemişsin yaşamışsın. hemcinslerime inanamıyorum bazıları çok ağır eleştiriler yapmışlar. yani erkekler evlenmeden istedikleri haltları yiyorlar hatta bazıları evlendikten sonrada devam ediyorlar. biz kadınlar bunu yaptığımız zaman adımız kötüye çıkıyor. ben 30 yaşında evlendim. evlenene kadar kendime söz vermiştim hiç kimseyle cinsellik yaşamadım evlendiğim gece eşim bana senin kızlığını bozmakla uğraşamam dedi ne oldu yani deydimi birkaç damla kan. açık yüreklilikle itiraf edin bakire evlenenler ne oldu? eşiniz size çok teşekkür ederim ilk defa benimlemioldun dedi. eğer bir erkek bir kaç damla kanla ilişkiye yön verecekce veya bana saygı duyacaksa duymasın. arkadaşım sende çok fazla yıpratma kendini sonuçta sevdiğin insanla birlikte olmuşsun her önünle gelenle birlikte olmuyorsunya gayet insani duygular bunlar. kendine saygını yitirme bundan sonrada daha dikkatli ol. herşey gönlünceolsun.

yok artık :1shok:
dakkasında bosardım o adamı, ben!!

tüm yazılanları okudukça benim gibi düşünenlerin azlığını anladım ve çok şaşırdım sana geçmiş olsun demiyorum çünkü geçen giden bir şey yok senin bedenin senin duyguların seni yönlendirmişler ve yaşamışsın bunu yargılamak hiçkimseye düşmez..reşit olmuş ve de akli dengen yerinde düşünme yetisine sahip bir kızsan bunun için pişman olmamalısın eğer sen bunu duygusuzca önüne gelen biri ile yaşasaydın pişman olabilirdin ben de bunu anlardım ama inan üzülecek bir şey yok..zaten bekaret kavramının varlığı çok gereksiz sen evlenmeyecek olsan da yaşamayacak mısın cinselliğini bekaretin bozulmasın diye böyle bir mantıksızlık yok cinsellik de annelik gibi bir kadınlık dürtüsüdür ve yaşanması çok ama çok normal pek çok kadın var ki evlenip aradıkları cinsel doyuma ulaşamıyorlar lütfen üzülme kimse kimseyi sahip olduğu bir zarı yitirdi bunu ben bozamadım başkası bozmuş deyip de yolda bırakmaz,bırakırsa da kendi kaybeder..bence senin yapabileceğin en büyük hata hamile kalmak olur bunun için korun canım.. lütfen erkek arkadaşına da evlenecek miyiz,birlikte olduk ben seninim falan deme kendi değerini yitirme..
buarada 23yaşındayım hala kimseyle birlikte olmadım ama olmayacağım anlamına da gelmiyor çünkü insanlara insan oldukları için değer veriyorum ve bedenlerine göre değil kişiliklerine göre değer veriyorum reşit,düşünce yetisi olan insanların da cinselliği yemek yemek,uyumak gibi bir ihtiyaç olarak algılayacağını düşünüyorum..
bence sen de her önüne gelenle değil sana değer verenle birlikte olman gerektiğinin bilincinde olan ve yaşayan bi kızsın,üzülecek bir şey yok...

Son düzenleme:
tüm yazılanları okudukça benim gibi düşünenlerin azlığını anladım ve çok şaşırdım sana geçmiş olsun demiyorum çünkü geçen giden bir şey yok senin bedenin senin duyguların seni yönlendirmişler ve yaşamışsın bunu yargılamak hiçkimseye düşmez..reşit olmuş ve de akli dengen yerinde düşünme yetisine sahip bir kızsan bunun için pişman olmamalısın eğer sen bunu duygusuzca önüne gelen biri ile yaşasaydın pişman olabilirdin ben de bunu anlardım ama inan üzülecek bir şey yok..zaten bekaret kavramının varlığı çok gereksiz sen evlenmeyecek olsan da yaşamayacak mısın cinselliğini bekaretin bozulmasın diye böyle bir mantıksızlık yok cinsellik de annelik gibi bir kadınlık dürtüsüdür ve yaşanması çok ama çok normal pek çok kadın var ki evlenip aradıkları cinsel doyuma ulaşamıyorlar lütfen üzülme kimse kimseyi sahip olduğu bir zarı yitirdi bunu ben bozamadım başkası bozmuş deyip de yolda bırakmaz,bırakırsa da kendi kaybeder..bence senin yapabileceğin en büyük hata hamile kalmak olur bunun için korun canım.. lütfen erkek arkadaşına da evlenecek miyiz,birlikte olduk ben seninim falan deme kendi değerini yitirme..
buarada 23yaşındayım hala kimseyle birlikte olmadım ama olmayacağım anlamına da gelmiyor çünkü insanlara insan oldukları için değer veriyorum ve bedenlerine göre değil kişiliklerine göre değer veriyorum reşit,düşünce yetisi olan insanların da cinselliği yemek yemek,uyumak gibi bir ihtiyaç olarak algılayacağını düşünüyorum..
bence sen de her önüne gelenle değil sana değer verenle birlikte olman gerektiğinin bilincinde olan ve yaşayan bi kızsın,üzülecek bir şey yok...

kesinlikle katiliyorum..

Kızlar, arkadaş birşey sordu, kız sorduğun asoracağın apişman oldu. Güzelim, yaptığın hiçbirşeyden pişman olma, sen oadamı sevmişsin ve birlkte olmuşsun. Bunda pişman olacak, çözüm arayacak birşey yok. ılişkiniz olmamış ve bitmiş. Eğer sevdiğin adamla birlikte olma amacaın seninle evlenmeini garantiye almaksa o zaman sorun var. Bakıyorum, bekar ve öğrenci gözüken kızların yorumuna. ışte olay bu. Artık bu bilinç oluşmuş. Beden senin, namus senin, kalp senin. Bunu normal olarak karşılaman lazım. Bana garip gelen sadece pişman olup, evlenmeden önce çözüm yolu aramandı. Kimse seni sevdiğin için suçlayamaz, bunu da doğal olarak kabul et.Artık bazı şeylerin değişmesi lazım. Kendini suçlama, ben çok kötü birşey yaptım fikrini de aklından çıkar. Sen sadece sevdiğin adamla birlikte oldun.

Evlenmeden böyle birşey yapman çok yanlış:kızgın:
Ama artık yapılacak birşey yok...Bundan sonrasında daha dikkatli ol.
Nasıl olsa oldu diye birlikte olmaya devam edip kendinden taviz verme...
Sevdiğin erkeğe güveniyorsan neden pişmansın? Evlenmeyi düşünmüyor mu?:a015:

okudumda yorumları bazıları çok sert eleştirmişşş,bazıları anlayışla karşılamiş vs...benim fikrimce ihtirasa bu kadar yüklenilmemesi kendisi de farkında bunun olmaması gerektiğinin zaten...her insanın bu dünyada hatası yanlişi olmuştur sizz ağir eleştirilerde bulunanlar sizin olmadı hatalarınız,hep mi hayatınız doğrularla dolu...önemli olan yanlişı tekrar etmemen ,sen sen ol 2.sini tekrarlatmaa,kendinide ona mecbur kılma sakın,tabikide evlen ama sırf bu olay oldu die de kendini üzmee sakın,,ama sana tavsiyem 2.sini yaşama..güçlü olmaya devamm canımmmm,ben bu konunun fake olduğunu sanmıyorum,başka bi konu olabilirken neden bu..?

çok zor bidurum keşke olmaaydı bu zmanda kocaya bile güven yok canım ben 10 yıllık evliyim öle bi angeldiki eimle düşman olduk..
Nediyeyim inş hüsra olmaz

Back
X