Ben cok mu alinganim? (Lutfen duzgun yorum yapin cok ihtiyacim var)

Kardesiniz kaç yaşında?
Yani küçükse ve pantolonu yirtiliyorsa alınması normal değil mi?
Harçlık konusunu bir de anneye sormak lazım.
Harçlık alınca nereye harciyorsunuz?
İnternet, gereksiz kontör, sigara gibi???
Annenin lafları ağır tamam tasvip etmiyorum.
Dövmesini hele hiç tasvip edemeyiz.
Ama siz anneye nasıl davraniyorsunuz?
Evde yardım ediyor musunuz mesela?
Gece sabaha kadar yatmayip öğleden sonra kalkan geclerdenseniz inanın hiç cekilmiyorsunuz.
Anlattiginiz konuya gelince sizinle alakası olmayan şeye ne kızıp sinirleniyorsunuz ki?
Havadan nem kapmayin.
Hayat geçmez böyle..
20 yasinda asil kendisi sigara alkol kullanir parayi car cur eder okul varken eve 4 de geliyorum yardim edebildigim kadar ediyorum ders calisiyorum saglik sorunlarim var anneme yaranamiyorum ona gore hep alinganim mutsuzum problemliyim sevimsizim

konuyu yeni okuyanlar anneme yaklasilmiyor cok zor birisi hep beni elestiriyor modumu dusuruyor uzun uzun dusundum sorun ben de mi degil ya degil ayiriyorlar beni para gordugum yok ya ogluna her istedigi aliniyor 100 lira 50 lira 30 lira veriyor ip (orgu ipi) bu arada para yok diye atki bile almadilar kendim ördüm ogullari bu sene 5. pantolonunu aldi 7 lira anne para ver dedim yok dedi oglu istedi once ona da yok dedi aa surda varmis deyip verdi ogullari asiri kiymetli evde esek basi gibi hissediyorum kendimi surekli ona para veriliyor her istedigi aliniyor kavga edilse bile hakli cikariliyor ben evde aniran bir esek gibiyim afedersiniz herkes duyuyor ama kimse takmiyor beni :KK43:
Sen eski üyesin demi? Nickini hatırlayamadım ama yaşın ailen konuların bile aynı.

20 yasinda asil kendisi sigara alkol kullanir parayi car cur eder okul varken eve 4 de geliyorum yardim edebildigim kadar ediyorum ders calisiyorum saglik sorunlarim var anneme yaranamiyorum ona gore hep alinganim mutsuzum problemliyim sevimsizim
O zaman haklısınız ne diyeyim.
Hobi ya da hobiler edinin.
Kafanızın içi boşalır böylece.
Bazı insanlara ne yapsaniz yaranamazsiniz.
Evlat ayrımını hissetmek de gerçekten çok acı.
Ama annenizle mücadeleye girmeyin, tartismayin ya da atismaya başladıysanız alttan alın çünkü oyleleri hep haklıdır.
Olan size olur.

O zaman haklısınız ne diyeyim.
Hobi ya da hobiler edinin.
Kafanızın içi boşalır böylece.
Bazı insanlara ne yapsaniz yaranamazsiniz.
Evlat ayrımını hissetmek de gerçekten çok acı.
Ama annenizle mücadeleye girmeyin, tartismayin ya da atismaya başladıysanız alttan alın çünkü oyleleri hep haklıdır.
Olan size olur.
Keske okul acilsa kurtulsam bu sene son senem univi kazanip gidicem

Keske okul acilsa kurtulsam bu sene son senem univi kazanip gidicem
Hayırlısıyla deyin.
Hayatta sizi neler bekliyor bilemezsiniz.
Allah hayirlisina yoneltsin sizi.
Sakin olun ılımlı düşünün biraz.
Sizin de tepkileriniz yerli yersiz gibi.
Biraz psikoloji bilimi ile ilgili kitaplar okuyun derim.

Back
X