• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben cok mu fesatim ????

Elestiriyede hic gelemezler hemen ben seni kizim gibi gördüm yok cocuklarima nasilsam sanada öyleyim falan filan...
Susup bisey söylemezsen tepene cikar ona ne senin evinin panjurundan hayret bisey.kendileri herseyi elestirince iyi sen elestirince duymak istemiyorum ne komikler.Duymak istemiyorsan herseye karisma karismak zorundamisin.Konustugun iyi olmus bundan sonra belki dikkat eder ...

canım bende senin gibiyim böyle kafama takılan kişilerle görüşmediğim zamanlarda bile içten içe kavga ediyorum sonrada acaba ben mi fesatım yaa falan diyorum...arkadaşların yorumlarını bende seninle birlikte okuyucam:(

canım seni çok iyi anlıyorum valla şuan ben kendim için bi çare bulamadım yani kafada kurma konusunda o yüzden yardımcı olamicam ama yalnız değilsin bunu bil yani

valla dun patladim bir nebze olsun rahatladim.aa bu ne ya? simdiye kadar hic bisey demedim ama artik nerdeyse 30 umdayim ve 1 cocuk annesiyim.cocuk muyum ben ya beni yonetmeye kalkicak.yeter sonradan dank etmeye basladi ama yok artik.ister kirilir ister gucenir umrumda degil.ben sorunumu anlatinca hatali oluyorum o yonetmeye kalkinca gelini degil cocugu oluyorum.bundan sonra gelir torununu gorur oglunu gorur.ben de esimi uzmemek icin sadece selamimi verir gerekirse konusurum ama yok otesi.nerdeyse kisiligim degisicek hayatimi sevgili kayinvalideme gore ayarliycam ya! neyse sorun olmasini istemezdim ama rahatladim o da artik eskisi gibi olmadigimi biliyo.valla icinize atmayin kizlar.bi silkelenin kendinize gelin.saka yollu da olsa verin cevabinizi.

canım seni çok iyi anlıyorum valla şuan ben kendim için bi çare bulamadım yani kafada kurma konusunda o yüzden yardımcı olamicam ama yalnız değilsin bunu bil yani

arkadasim valla simdiye kadar sustuguma yanarim.dun bi patlamisim.o oldu.icim rahatladi.sen sustukca onlar devam ediyolar.bi de uste cikmaya calisirlar.ben senin evin senin istedigin gibiyse sorun deil ama bu evle ben ilgileniyorum sen de kendi evinle ilgilen dedim diye bana kirilmis da o da icinde tutuyomus oyle diyo bana.sanki yanlis,kalbini kircak bisey soylemisim gibi dogrusunu soyledim.ama bulcak ya bisey.valla hic icinde tutma.ben dunden beri niye bu sekilde karsima alip konusmadim da 3 senedir icimde kendime patliyodum diyorum.ohhhh :52:

Bence eşinizden aldığınız cevaın rahatlığı ile sürekli bir kavga etme isteği duyuyorsunuz...
Fesatlık değil elbette ama içinizde bir kin büyütmeniz yanlış bence...
Sonuç olarak ayrılmışsınız. Karışsa bile kırıcı olmadan cevabınızı verirsiniz olur biter...
Kavga etmenin alemi yok bence...

Bence eşinizden aldığınız cevaın rahatlığı ile sürekli bir kavga etme isteği duyuyorsunuz...
Fesatlık değil elbette ama içinizde bir kin büyütmeniz yanlış bence...
Sonuç olarak ayrılmışsınız. Karışsa bile kırıcı olmadan cevabınızı verirsiniz olur biter...
Kavga etmenin alemi yok bence...

ben kavga etmedim sadece karsima alip guzelce konustum sorunlarimi.esimin verdigi rahatlik da soyle: kendimi guvende hissettirdi.konuyu iyi okursaniz anlayabilirsiniz.esim cizgiyi cok guzel ayarladi en bastan ne karisini yani beni ezdirir ne de annesine saygisizlik ettirir.o yuzden kavga etmis olsaydim saygisizlik etmis olurdum ki oda esim ve benim aramin bozulmasina neden olurdu.
ayrica haklisiniz esim beni rahat hissettirdi. cunku simdiye kadar icimde tutmustum herseyi bu duruma geldim esimi de karsima almaktan cekinmistim.cunku burda bi cok arkadas kayinvalidesiyle arasi bozuk oldugu icin kocasindan dayak da yiyorlar,esleri duyarsiz olup yillarca eziliyorlar da. lutfen yazilanlari ve yorumlari daha dikkatli okuyup siz de oyle yorum yapin.

Back
X