Ben çok mu hatalıyım? Geçmiş illa anlatılmak zorunda mı?

Bence bu konuya önem veren bir insan, önce kendisi istediği kriterlere uygun mu ona bı baksın.

Sen hiçbir şey yaşamadı isen, elbette bunu karşıdan talep etme hakkin var. İki taraf içinde bence böyle.

Ama kendisi kafasına göre takılıp, bulduğu her deliğe...neyse.

Fitraten daha seçici olan kadını, kendi yaşadığı iğrenç hayata rağmen suçluyorsa bunda rezil aşağılık bir karakter! Vardır. Uzak olması oldukça iyidir.
Mesele yaşaman değil yalan söylemen diyor anlatmak istemiyorum kaçınıyorum anlatmaktan

6 aylık bir ilişkim vardı o kadar güzel anlaşıyorduk ki bir kere ayrıldık 5 gün sonra özür dileyerek geldi bana ilişkinin başında başından geçenleri anlattı ben senden sadece dürüstlük bekliyorum dedi. Anlatmam gerekenleri anlattım ama en detayına kadar anlatmadım. Uzun ilişkimi anlattım sonrasında ki flörtleri anlattım yakınlaşmalar için detay vermedim ve üstünü örttüm zaman geçtikçe zorladı ve söyledim bana yalan söyledin diye aramız bozuldu sonra düzeldik. Gene geçmişimle alakalı söylenmemesi gereken bir şeyi merak etti söylemedim yalanladım gene zorladı zorladı öyle söyledim gene sen yalancısın dedi. Ayrılalım da demedi bundan sonra eskisi gibi olmayacağım sana da eskisi gibi bakmayacağım içi boş adam olacağım dedi ne demek bu takılcaz yani ciddiyetsiz bir şekilde öyle mi dedim ne anlarsan dedi bunun adı fb öyle mi olcaz yani dedim öyle demedim dedi kabacası bu dedim olmayalım iyi dedi ben ağlıyordum ben ağlamıyorum diye takmıyorum sanıyorsun dedi yüzüne kapattım bu aşağılık teklifi yüzünden. Geçmişimde ki her detayı anlatmak zorunda değilim ben bilmesi gerekenleri söyledim bitti bazı şeyler insanın kendisine kalmalı erkeğin anlatması ile kızın anlatması bir mi oluyor Allah aşkına şu geçmiş yüzünden bitti gitti 1 gün oldu biteli ona tek bir yanlışım olmadı ben bakireyim vs diye kandırmadım etmedim. Hakettim mi ben bu teklifi ya çok dürüstlük bekleyen insansan eğer adam gibi ayrıl karşımda ağlayarak bu teklifte bulunacağına ya hiç saygımı gene bozmadım. Kalbin gibi insanlarla karşılaş ben kötüysem dedim onu bile beddua diye algıladı çok üzgünüm kendimi çok iğrenç hissediyorum ben suçlu muyum şimdi?
Ben artık üzülemiyorum bile ya böyle konulara. Adam size zorla binbir manipülasyonlarla geçmişimizi anlattırıyor siz de anlatıyorsunuz. Sonra ağlıyor yani ciddi değil miyiz artık kızın geçmişiyle erkeğin ki bir mi diyorsunuz.

Bu da size ders olsun böyle öküzlerle olmazsınız bir daha. Başkası sorarsa da ben senin geçmişinle ilgilenmiyorum sen de soramazsın diye anlatma. Ne yaşadıysan yaşadın nesini öğrenecek? Öğrenirse ne değişecek? Hey Allahım ya

Böyle iki yüzlü pisliklerden ayrılanlar üzülmesin. Her zaman dediğim gibi geçmişin çetelesini tutacak adamın kendisinin de elinin kimseye değmemiş olması gerekir. Yok öyle ben her şeyi yaşayayım da evleneceğim kadına ilk ben dokunayım. Ki kendisi bir şey yaşamamışsa bile yargılayamaz sadece beklentisi farklı olduğu için devam etmemeyi seçebilir efendi gibi. Öyle her şeyi didik didik edeyim, istediğin lafları sayayım falan çok aşağılıkça hareketler.

İlişkilerde detayların anlatılmaması gerektiğini düşünüyorum. Bunun ay ben kadınım benim söylememle onun söylemesi bir miyle de bir alakası yok. Evet her iki tarafın da anlatması bir. Sen kadınsın diye senin yaşadığın utanılası bir olay erkeğinki gurur mu? Herkes bilmesi gerekeni bilsin yeter.

bu seni ilgilendirmez diyemiyor musun. sen sana sorulan her soruya cevap vermek zorunda mısın. kaç paran var diye önümüze gelene soruyor muyuz. kaç sevgilinle öpüştün diye arkadaşımıza baskı yapıyor muyuz.ne münasebet. sorgu masasında mısın. geçmiş onu ilgilendirmez. beğenmiyorsa hiç başlamasın. annesinin bulduğu ile evlensin. başta restini çekmeliydin. özgüvensiz davranınca erkekler ezer. sen bir sonraki ilişkinde de ona yaranmak için her şeyini anlatma. şüphesi olan gitsin. seni seven yanında kalsın.

Böyle iki yüzlü pisliklerden ayrılanlar üzülmesin. Her zaman dediğim gibi geçmişin çetelesini tutacak adamın kendisinin de elinin kimseye değmemiş olması gerekir. Yok öyle ben her şeyi yaşayayım da evleneceğim kadına ilk ben dokunayım. Ki kendisi bir şey yaşamamışsa bile yargılayamaz sadece beklentisi farklı olduğu için devam etmemeyi seçebilir efendi gibi. Öyle her şeyi didik didik edeyim, istediğin lafları sayayım falan çok aşağılıkça hareketler.

İlişkilerde detayların anlatılmaması gerektiğini düşünüyorum. Bunun ay ben kadınım benim söylememle onun söylemesi bir miyle de bir alakası yok. Evet her iki tarafın da anlatması bir. Sen kadınsın diye senin yaşadığın utanılası bir olay erkeğinki gurur mu? Herkes bilmesi gerekeni bilsin yeter.
Yalan sahte gözyaşları arkadaşıyla ayrılığın akşamı güle oynaya fotoğraf paylaştı ben üzüldüğümle kaldım

Engin tecrübelerime dayanarak söylüyorum bu adamlara geçmişle alakalı hiç bir şey anlatmamak lazım ona da sormamak lazım.O soruyorsa oldu uzun bi ilişkim bitti uzun zaman önce diyip geçmek gerekiyor.Ne anlatıcaksım yahu incik cincik detayına kadar.Geçmiş geçmişte kalmıs.Bu da tribe girmiştir şimdi kendi kendine arar seni yine merak etme ama özgüvensiz böyle geçmişi kurcalayan adamlar genelde fos cıkar.Barıssanızda toksik bi ilişkiye döner bu
O kadar üzgünüm ki anlatamam çok üzgünüm

O kadar üzgünüm ki anlatamam çok üzgünüm

Ya kıyamam inan burda hepimiz yaşamısızdır böyle şeyler hatta çok daha beterlerini ama geçiyor.Her şey geçiyor.Şu an çok zor ve hiç geçmicekmiş gibi geliyor biliyorum.
Al eline bi defter kalem yaz.Ne hissettiğini, neden böyle hissettiğini, bu ilişkinin sana artılarını eksilerini yaz ve oku.Bazen sorunlarımız kafamızda o kadar büyük gözüküyor ki yazıp okuyunca daha mantıklı düşünüp okurken küçülüyor.

Delirdiniz mi yahu, kim ne hakla sizin hayatınız hakkında bu kadar sorgulama yapabilir? Hiçkimseye hiçbir şey anlatmak, kanıtlamak zorunda değilsiniz.
Bunu sormaya "cüret" edene o dakika yolu gösteririm.
+1
Bir de eksik hissettirip açıklama yapma mecburiyetinde bırakmış, hanzo. Gelmeyin şöyle kompleksli, hadsiz heriflerin oyunlarına.

Mesele yaşaman değil yalan söylemen diyor anlatmak istemiyorum kaçınıyorum anlatmaktan
Hayır, mesele yaşamış olman tam olarak. Takıntılı, kıskanç ve kompleksli, bu şekilde duygusal triplere girerek manipüle etmeye çalışıyor. Yalan söylemenmişmiş.. bu kadar duyarlı, hassas (!) biri, karşısındaki insana böyle çirkin muameleler çekerken de biraz duyarlı olsun madem. Kendini suçlu, kötü, eksik hissedip ona yalvardıkça pisliğe saracak iş. Bu saatten sonra tadı olmaz bu ilişkinin.
Sakın geçmişim yüzünden bitti diye üzülme, herif sorunlu olduğu için bitti.
Kendi cinselliği yaşarken birinin geçmişte yaşamış olmasına bu kadar takılanları anlamıyorum ben, ulan madem senin için tabu, sen niye yapıyorsun? Düşüncelerinle yaşantın paralel olsun bi.
Ayrıca, kimseye detaylı bi şey anlatma bundan sonra; mecbur değilsin.

YALAN YALAN YALAN.
HEMEN SANA ERKEK NEYNİNİ ANLATIYORUM.
Bu şimdi senin ağzını aradı, zorla söylettirdi. Şimdi senin geçmişinden rahatsız oldu bir yandan, ciddi ilişki kurmam kafasına girdi ama bir yandan da takılırız diye düşündü. Yani şartlara göre hareket ediyor.
Konu asla, kalıbımı basarım ki asla, senin yalan söylemen değil. -Ki söylememişsin de. O kendini ve seni böyle kandırmaya çalışıyor. Konu senin geçmişin ve onun surtlanlığı

Evlilik dışı cinsellik yaşadığı kadına evlilik dışı cinsellik yaşadığı için ahkam kesmeye çalışan bir hödük. Böyle okuyunca sana mantıklı geldi mi bu durum? Arkadaşın kafasında başka bir plan var. Konu senin geçmişin değil, senin sözde kirli(!) Geçmişini kullanarak manipülasyon yapıyor. Ayrıldığına dua et, ne yaparsa yapsın barışma.Bir daha da kimseye hesap verme, böyle didikleme potansiyeli olan hödükleri baştan paketle.

Evlilik dışı cinsellik yaşadığı kadına evlilik dışı cinsellik yaşadığı için ahkam kesmeye çalışan bir hödük. Böyle okuyunca sana mantıklı geldi mi bu durum? Arkadaşın kafasında başka bir plan var. Konu senin geçmişin değil, senin sözde kirli(!) Geçmişini kullanarak manipülasyon yapıyor. Ayrıldığına dua et, ne yaparsa yapsın barışma.Bir daha da kimseye hesap verme, böyle didikleme potansiyeli olan hödükleri baştan paketle.
Güya diyor ki ben geçmişine karşı değilim sorduğum halde yalan söylemene karşıyım. Kaç kişi ile yaptın bunu vs vs ya bu detaylar verilir mi ya

Eee cinsellik yaşamışsıniz. Yani neden usteliyor soruyor o zaman? Ya da neden sinirleniyor? Madem ona ters bir durum neden cinsel ilişki yaşıyor?
Yaşamış olmam değil yalan söylemem problemmiş. Yalan kısmı da bakireyim demedim ben kaç kişi oldu vs vs

YALAN YALAN YALAN.
HEMEN SANA ERKEK NEYNİNİ ANLATIYORUM.
Bu şimdi senin ağzını aradı, zorla söylettirdi. Şimdi senin geçmişinden rahatsız oldu bir yandan, ciddi ilişki kurmam kafasına girdi ama bir yandan da takılırız diye düşündü. Yani şartlara göre hareket ediyor.
Konu asla, kalıbımı basarım ki asla, senin yalan söylemen değil. -Ki söylememişsin de. O kendini ve seni böyle kandırmaya çalışıyor. Konu senin geçmişin ve onun surtlanlığı
Kabul etmedim takılalım demesini ve sildim her yerden arkadaşı bende ekliydi gitmiş arkadaşı story atmış gülerek dayanamadım biraz saygın yok mu diye silmiş oda benim numaramı aradım açmadı arkadaşı da açmadı benim derdim dönmesi de değil ben burda mide krampları geçirirken bu kadar aşağılık hissettirmesi bana takmasın etmesin ama göreceğimi bile bile. Ben aradıktan sonra da arkadaşı göndermeli şarkı sözlü story atmış gene gördüm onu da takipten çıktım. Sildim daha asla aramam nasıl geçer bu hissim bilmiyorum sadece çok üzgünüm çok

Yalan soyleyen kendisi. Bu cumle komple yalan. Cok sinirlendim. Lutfen boyle erkeklerin yaninda aglamayin bundan ego sisiriyorlar kendilerini bir halt saniyorlar. Guclu durun gecmisinizle de gurur duyun. Yuzune de gidip gecmiste iyi ki bunlari yapmisim deyin, o ezilip buzulup aglasin.

Hayır, mesele yaşamış olman tam olarak. Takıntılı, kıskanç ve kompleksli, bu şekilde duygusal triplere girerek manipüle etmeye çalışıyor. Yalan söylemenmişmiş.. bu kadar duyarlı, hassas (!) biri, karşısındaki insana böyle çirkin muameleler çekerken de biraz duyarlı olsun madem. Kendini suçlu, kötü, eksik hissedip ona yalvardıkça pisliğe saracak iş. Bu saatten sonra tadı olmaz bu ilişkinin.
Sakın geçmişim yüzünden bitti diye üzülme, herif sorunlu olduğu için bitti.
Kendi cinselliği yaşarken birinin geçmişte yaşamış olmasına bu kadar takılanları anlamıyorum ben, ulan madem senin için tabu, sen niye yapıyorsun? Düşüncelerinle yaşantın paralel olsun bi.
Ayrıca, kimseye detaylı bi şey anlatma bundan sonra; mecbur değilsin.
Bana sordu başında yalvararak sordu kaç kişi oldu söyle vs ya söylemek istemedim yalan söyledim kaç kişi olduysa oldu şu an sen varsın sana ihanet etmedim. Sonra zorlaya zorlaya öğrendi bezdim söyledim bana yalan söyledin dedi iğrenç duruma geldik ayrılmadık barıştık. Sonra başka çok özel bir konu daha var onu üsteledi üsteledi gene söylemek istemedim gene üsteledi söyledim gene yalan söyledin oldu. Tek yapmak istediğim şey ona geçmişimi silip onunla bir hayat kurmak istediğimi ve gündemde asla eskiyle alakalı bir şeyin olmamasını istememdi yemin ederim ki yalan söylemek için yapmadım. Bu yüzden bitti diye kendimi aşırı kötü hissediyorum ben kendimi kusurlu görüyorum

Yalan soyleyen kendisi. Bu cumle komple yalan. Cok sinirlendim. Lutfen boyle erkeklerin yaninda aglamayin bundan ego sisiriyorlar kendilerini bir halt saniyorlar. Guclu durun gecmisinizle de gurur duyun. Yuzune de gidip gecmiste iyi ki bunlari yapmisim deyin, o ezilip buzulup aglasin.
Aşağıda bir iki yorum cevapladım onları da okur musunuz mide krampları geçiriyorum şu an

Back
X