Ah ahhh keşke şikayet etseydiniz onları da, tehditleri vs.
Erkekler çok manipülatif olabiliyorlar, Allen kallem edip senin sırlarını alıp zamanı gelince öyle de Güzel kullanıyorlar ki, tam şu an olduğu gibi.
Bu hayat senin hayatın, şu an sen üzülüyorsun diye kimse üzülmüyor. En büyük zararı sen kendine verirsin yani. O yüzden gerekiyorsa psikiyatrik destek al. Bana da aynı cümle kullanıldı, sonra özürler çiçekler hediyeler kahvaltılar vs vs. evlenmek amacım dendi ama 1 buçuk yıl sonra asıl yüzü ortaya çıktı.
Kendimi iğrenç, değersiz, geçmişi kirli gibi görmeye başladım. Aklımdan ne onu ne de geçmişimi atamıyordum. En son psikiyatriste başladım ve baya rahatlamam oldu.
O kişinin şu an geçmişi nasıl ? Çok bu temiz? Temizlik neye göre bu arada ya? Bir ieyler yaşayınca kirleniyor muyuz biz ? Bez parçasımıyız ki kirlenelim?
Asıl kirli geçmişi olan insanlar, hakka girenler, kötülük yapanlar -insana hayana doğaya - kuyu kazanlar, bilerk kalp kıranlar. Bu insanlar kirli. Yani seni terk eden, ahlaksız teklifte bulunan hıyar kirli. Kendini böyle bir kirden korudun şu an. Bunun farkına var. Kendinden değerlesi de yok bu dünyada, sen olmasaydın kimse olmazdı. Ona göre yaşa hayatını, mutlu olmaya bak. 2 3 iğrenç gereksizin canını bu kadar yakmasına asla izin verme dediğim gibi gerekirse yardım al, asla çekinme