Kullanmadı kavga sırasında sadece bana 1 kere daha yalan söylemiştin o zaman affettim gene yalan söyledin diye ayrıldı bu seferSonradan kullanıyorlar mı yani kavga sırasında?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullanmadı kavga sırasında sadece bana 1 kere daha yalan söylemiştin o zaman affettim gene yalan söyledin diye ayrıldı bu seferSonradan kullanıyorlar mı yani kavga sırasında?
Bence kullanırlar. Bide 1 haftalık adama yaşadığım cinsel şeyleri niye anlatayım ki in mi cin mi bilmiyorum bileSonradan kullanıyorlar mı yani kavga sırasında?
Kafayı yemişlerKullanmadı kavga sırasında sadece bana 1 kere daha yalan söylemiştin o zaman affettim gene yalan söyledin diye ayrıldı bu sefer
Karşısında dik durdum ilk başta bunu sana anlatmak zorunda değildim diye yerinde olsam yalan söylediğim için az biraz mahcup olup kafamı eğerdim mesele bunu yaşamış olman değil sana çok iyi yaklaştım sen yalan konuştun zorlayınca söyledin dürüst olmanı istedikçe yalan konuştun diye üstüme gele gele zorla ağlattı beni hüngür hüngür. Kendimi zorla suçlu hissettirdiŞuan manipüle ediliyorsun o kişi tarafından. Tamda istediği bu bence
Bitirdiniz dimiSenin ki gene benim ki kadar detay istememiş. Benim durum seninkinden daha vahim
1 haftalık adam soruyosa acaba ne tür seyler yasayabiliriz die soruyordur. Sapıklıktn kısacaBence kullanırlar. Bide 1 haftalık adama yaşadığım cinsel şeyleri niye anlatayım ki in mi cin mi bilmiyorum bile
Ya isterse 1 senelik olsun canım anlatmak zorunda değiliz. Ben kendimi suçlayacak kadar aptalca düşünmemeye çalıştıkça benim şu an canım yanıyor ve tamda o kadar aptalca düşünüyorum daha sabah bitti ve iğrenç bi teklifle geldi uyuyamıyorum resmenBence kullanırlar. Bide 1 haftalık adama yaşadığım cinsel şeyleri niye anlatayım ki in mi cin mi bilmiyorum bile
Offf ne saçmaKarşısında dik durdum ilk başta bunu sana anlatmak zorunda değildim diye yerinde olsam yalan söylediğim için az biraz mahcup olup kafamı eğerdim mesele bunu yaşamış olman değil sana çok iyi yaklaştım sen yalan konuştun zorlayınca söyledin dürüst olmanı istedikçe yalan konuştun diye üstüme gele gele zorla ağlattı beni hüngür hüngür. Kendimi zorla suçlu hissettirdi
Ben yalancı olmuş olmuyorum dimiOfff ne saçma
Evet o ayrıldı. Hala seviyorum ama midem almıyor dedi bitirdi. Üstelik bakireyim öyle arkadan vs falanda yapmadım yani. Yüzeysel sevisme yaşadım ve anlatmayıp yalan söyledim diye bitti. O kadar komik ki saka gibi yaBitirdiniz dimi
Offff yemin ederim aynı durum benimki yaOfff ne saçma
İyi seninkinde en azından midem almıyor diyip ayrılacak karakter varmış. Benimkinde ben sana karşı artık bomboş bir adam olacağım takılmayı kabul edersen burdayım etmezsen gidebilirsin dedi özetle ayrılmadı bile hala derdi başkaydı ayrılsa saygısını yitirmezdi en azındanEvet o ayrıldı. Hala seviyorum ama midem almıyor dedi bitirdi. Üstelik bakireyim öyle arkadan vs falanda yapmadım yani. Yüzeysel sevisme yaşadım ve anlatmayıp yalan söyledim diye bitti. O kadar komik ki saka gibi ya
Diğer yorumlarımı da okudunuz mu? Herkese soruyorum bunu ama çok kötü hissediyorum kendimi o yüzdenİyi olmuş ayrılmışsınız. Ezkaza evlenseydiniz sürekli kafana kakıp dururdu.
Off oda çok ağır yaİyi seninkinde en azından midem almıyor diyip ayrılacak karakter varmış. Benimkinde ben sana karşı artık bomboş bir adam olacağım takılmayı kabul edersen burdayım etmezsen gidebilirsin dedi özetle ayrılmadı bile hala derdi başkaydı ayrılsa saygısını yitirmezdi en azından
Bazı yorumlarını okudum şimdi. Fikrim değişmedi. Ağlaya ağlaya geçmiş sormak ne ya takıntılı ruh hastası. Ayrıldığın için bi çocuk falan sevindir. İnan bana her erkek böyle değil adam gibi Bi adam çıkar karşına.Diğer yorumlarımı da okudunuz mu? Herkese soruyorum bunu ama çok kötü hissediyorum kendimi o yüzden
O adam sana gelecek canım bak göreceksin tıpış tıpış hemdeİyi seninkinde en azından midem almıyor diyip ayrılacak karakter varmış. Benimkinde ben sana karşı artık bomboş bir adam olacağım takılmayı kabul edersen burdayım etmezsen gidebilirsin dedi özetle ayrılmadı bile hala derdi başkaydı ayrılsa saygısını yitirmezdi en azından
Kürtaj muhabbetini anlatmak zorunda mıyım ben kötü biri mi oldum bu yüzdenBazı yorumlarını okudum şimdi. Fikrim değişmedi. Ağlaya ağlaya geçmiş sormak ne ya takıntılı ruh hastası. Ayrıldığın için bi çocuk falan sevindir. İnan bana her erkek böyle değil adam gibi Bi adam çıkar karşına.
Bak sabah bitti dedik akşamına gitmiş arkadaşıyla içmeye ben bu iğrenç teklifi yüzünden sildim her şeyini sosyal medyadan falan arkadaşı bende ekli diye ordan gülerek fotoğraf attılar story sonra ben burda kafayı yedim hiç mi acıma da saygısı yok diye bide sabah demiştim hastayım bugün diye onu bile sallamadan. Mesajıma görüldü atıp numaramı sildi oda. Aradım açmadı arkadaşına yazdım hooop bir story daha arabadan şarkılar falan bende arkadaşını da sildim daha ne ararım ne yazarım kendi kendimi yer dururumO adam sana gelecek canım bak göreceksin tıpış tıpış hemde
Hmm yani bunu niye itiraf ettin ki. Aslında anlatmadığın için değil de bunu kaldıramadığı için ayrılmıştır. Açıkçası ben de eşimin böyle Bi geçmişi olsa çok rahatsız olurdum ayrılırdım gibi üzmek istemiyorum seni ama. Başkasıyla birlikte olması ayrı bu noktaya gelmiş olmak ayrı. Keşke anlatmasaydın. İleride ilişkinde de bahsetme. Herkes kaldıramaz bunu.Kürtaj muhabbetini anlatmak zorunda mıyım ben kötü biri mi oldum bu yüzden![]()