- 25 Ağustos 2014
- 20.943
- 49.996
- 798
Manyak mı, deli mi, sapık mı, takıntılı herif, derdi ne ki yalvarıyo, didikliyo, zorluyo?Bana sordu başında yalvararak sordu kaç kişi oldu söyle vs ya söylemek istemedim yalan söyledim kaç kişi olduysa oldu şu an sen varsın sana ihanet etmedim. Sonra zorlaya zorlaya öğrendi bezdim söyledim bana yalan söyledin dedi iğrenç duruma geldik ayrılmadık barıştık. Sonra başka çok özel bir konu daha var onu üsteledi üsteledi gene söylemek istemedim gene üsteledi söyledim gene yalan söyledin oldu. Tek yapmak istediğim şey ona geçmişimi silip onunla bir hayat kurmak istediğimi ve gündemde asla eskiyle alakalı bir şeyin olmamasını istememdi yemin ederim ki yalan söylemek için yapmadım. Bu yüzden bitti diye kendimi aşırı kötü hissediyorum ben kendimi kusurlu görüyorum
Israrcı, yapışkan bi de ve olayı hemen saptirip manipüle etme hizi da inanilmaz, benim gozumde tam seytan boyleleri. Yalana bozulmuş güya, yersen.
Herif ruh hastasi, sen el değmemiş gül goncasi olsaydın başka bi sorun bulup oradan eziyet edecekti sana, bundan emin olabilirsin.
Insanlar neler yazmış bak; aklın yolu bir.
Son düzenleme: