Ben çok mu hatalıyım? Geçmiş illa anlatılmak zorunda mı?

Asla anlatma asla. Ne münasebet ya.
11 yıldır hayatımda olan eşim bilmez kaç kişi oldu hayatımda. Ne münasebet neden anlatayım.
Doğrusu anlatmamakta, bu saygıdır asıl.
İstesem kullandığın ilaçlarına vararak ortaya çıkartırım bana dürüstçe anlat diyerek zaten ordan vurdu. Mesleğinden gem vurarak yani

İstesem kullandığın ilaçlarına vararak ortaya çıkartırım bana dürüstçe anlat diyerek zaten ordan vurdu. Mesleğinden gem vurarak yani
Bu bildiğim kadarıyla yasak. Bunun için şikayette bulunacağınızı söyleyip masadan kalkıp gidip engelleseydiniz keşke. En güzeli size bu tehditi ettiğinde bitti benim böyle başlıya şantaja tehdite boyun eğmeyeceğimi de bil diyip basıp gitseydiniz. Boyun eğmeyin

Bu bildiğim kadarıyla yasak. Bunun için şikayette bulunacağınızı söyleyip masadan kalkıp gidip engelleseydiniz keşke. En güzeli size bu tehditi ettiğinde bitti benim böyle başlıya şantaja tehdite boyun eğmeyeceğimi de bil diyip basıp gitseydiniz. Boyun eğmeyin
Bunu yapmadığım için bu kadar manipüle edildim ya zaten :(

Güya çok medeni olduğunu iddia ediyordu yalan söylemeyip dürüstçe anlatsan böyle olmazdık güvenim gitti dedi yaptığı başka hiçbir açıklama yok

çok haklısınız
Ortadoğu toplumunda yaşıyoruz burdaki en modern erkek '' çalışabilirsin aşkım.'' diyen erkektir, sizi resmen yemlemiş ağzınızdan laf almak için bu çok çirkin . Kendinizi hiç suçlu hissetmeyin ve size aklınca yaptığı bu ağzınızdan laf almaya çalışmasını düşünün .

Ortadoğu toplumunda yaşıyoruz burdaki en modern erkek '' çalışabilirsin aşkım.'' diyen erkektir, sizi resmen yemlemiş ağzınızdan laf almak için bu çok çirkin . Kendinizi hiç suçlu hissetmeyin ve size aklınca yaptığı bu ağzınızdan laf almaya çalışmasını düşünün .
Nefret ettim hayatıma girmiş çıkmış erkeklerden de çok kötü tercih yapmış olduğum için kendimden de tam yeni bi sayfa açarken böyle şeylerin olmasına müsaade ettiğim için en çok kendime kızıyorum

Kızlan ben neler okuyorum. Memeni emdimi nedir. Zorla anlattırıp kendilerini tiksndiriyorlar. Yeni nesil gençlik böyle mi ya.
Ben eşime anlatsam geçmişi. Kes sesini merak eden olmadı der. Ha bende anlatmam orası ayrı

Daha 1 haftalıkken sordu bunu üstelik. 1 haftalık adama ben niye anlatayım bunu olmuş olsa bile hayır olmadı derim buna

Ben çok hazır cevabım bu konularda 😅

Bana da bi mal sürekli soruyordu ikna olmayınca da iftira attı ee ben de durur muyum ‘ sen de g…ünü v… mişsin duydum herkesten’ dedim Apıştı kaldı daha da açamamıştı bu konuyu tabi iğrenç biri olduğu için başka bir nedenden yine tekmeyi bastım. Hâlâ peşimde deprem bahanesiyle bile aradı engel attım.

Tavsiye ederim geçmişi açan erkeklere siz de ‘ hiç pasif anal seks yaptın mı’ diye sorun.’Ne alakası var’ derse ‘bak benim için önemli değil ama günümüzde yapan çok böyle bir şey varsa bana söyle’ diyin Bu zihniyettekiler ondan anlar. Onları onların silahıyla vurun 🔫

Y yagmursr_ hani sen diyorsun ya erkeğin geçmişi anlatmasıyla kadınınki bir değil sen de ona bunu sor bakalım da görsün

Son düzenleyen: Moderatör:

Bana da bi mal sürekli soruyordu ikna olmayınca da iftira attı ee ben de durur muyum ‘ sen de g…ünü v… mişsin duydum herkesten’ dedim Apıştı kaldı daha da açamamıştı bu konuyu tabi iğrenç biri olduğu için başka bir nedenden tekmeyi bastım. Hâlâ peşimde deprem bahanesiyle bile aradı engel attım.

Tavsiye ederim geçmişi açan erkeklere siz de ‘ hiç pasif anal seks yaptın mı’ diye sorun.’Ne alakası var’ derse ‘bak benim için önemli değil ama günümüzde yapan çok böyle bir şey varsa bana söyle’ diyin Bu zihniyettekiler ondan anlar. Onları onların silahıyla vurun 🔫

Y yagmursr_ hani sen diyorsun ya erkeğin geçmişi anlatmasıyla kadınınki bir değil sen de ona bunu sor bakalım da görsün
Efsanesin sen ya bayıldım cevaplarına😍

Oha benim yaşadığım şeyi yaşamışsın acaba aynı kişiylemi beraberiz diye düşündüm. Bizde 2 aydır beraberiz. Banada bakiremisin bu konu benim için önemli dedi bende evet dedim. Sonra başladı geçmişi didiklemeye o kadar ayrıntı şeyler soruyor ki onun yerine ben utanıyorum. Göğsünü emdimi eski iliskin diye sordu resmen sen düşün. Bende geçmişimi anlatmak istemedim ilerde başıma kakınç yapar diye bide söylediğim seylere inanmayıp yemin ettiriyordu. Bende geçmişi sorma seni ilgilendirmez anlatmak zorunda değilim bakiremisin diye sordun evet dedim bitti gitti başka şeyler sorma dedim. Evleneceğim ciddi düşündüğüm bir kadının tabiiki herseyini bilecem soracam dedi. Bende mecburen senin gibi çoğu şeyde yalan söylemek zorunda kaliyordum anlatmak istemediğim için bu sefer zorla anlatırıp yalan söyledin bana diyordu aynı senin ki gibi yani. Öyle manipule etmiş ki özür diliyordum bide salak kafam. Ve bu yaptığım hatayı kullanarak seni affetmem için onu giymiceksin bi daha demeye başladı. En sonunda ayrildik dün. O ayrıldı. Midem almıyor dedi. En son o kadar ileri gitti ki kizlik zarını diktirdin mi deyip yemin ettirdi. Diktirsende söylemezsin zaten dedi
ıyyykkk böyle rezil adamları nereden buluyorsunuz gerçekten

Efsanesin sen ya bayıldım cevaplarına😍

Sen de böyle ol asla prim verme canım,
kimseye de hesap verme, ananem erkeklere ‘2 popon varsa birini sakla’ derdi erkek milletine anlatılmaz bişi hemen vurmaya çalışırlar.

Hikaye atıyorsa da atsın arkadaşı çıkar arkadaşlıktan ‘neden’ diye sorarsa ‘çok iğrenç biri ile hikaye atmışsın midem bulandı fotosunu görünce kusura bakma canım’ de o mort olsun 😇

Haysiyetli biri olsa bakire olmadığını öğrendiği kadına FB lik teklif etmezdi iyi kurtulmuşsun

iyi de zaten sevişiyormuşsunuz nesini anlatacaktınız ki. pozisyonları mı merak etmiş?
daha önce seviştiğini biliyorsa geçmiş geçmiş diye nesini sordu cidden?

Söylemiş ya ciddi ilişki sorumluluğu almadan takılmak için böyle iğrenç biri işte karşıdaki herif

Bana da bi mal sürekli soruyordu ikna olmayınca da iftira attı ee ben de durur muyum ‘ sen de g…ünü v… mişsin duydum herkesten’ dedim Apıştı kaldı daha da açamamıştı bu konuyu tabi iğrenç biri olduğu için başka bir nedenden yine tekmeyi bastım. Hâlâ peşimde deprem bahanesiyle bile aradı engel attım.

Banada öyle biri denk gelmişti. Herseyi net bi şekilde anlatsan bile olur ya atladığın bişey oldu diyelim ve baska bişey anlatırken onu hatırlayıp örnek versen 'vay efendim sen bana yalan söyledin' diye tutturuyorlar. Çok şüpheci oluyo bu tipler. doğruyu söylesen de yakanı kurtaramıyorsın

Banada öyle biri denk gelmişti. Herseyi net bi şekilde anlatsan bile olur ya atladığın bişey oldu diyelim ve baska bişey anlatırken onu hatırlayıp örnek versen 'vay efendim sen bana yalan söyledin' diye tutturuyorlar. Çok şüpheci oluyo bu tipler. doğruyu söylesen de yakanı kurtaramıyorsın

En güzeli benim dediklerimi demek kesin çözüm 🍆 😅🍑

Ben yalancı olmuş olmuyorum dimi
yaaa gerçekten şunu merak ediyorum :D

'' kusura bakma ama diyelim ki fb olacağız neden tercihim sen olasın ki coni sins misin amk sen'' diyemedin mi allah için bana biri bu cümleyi kuracak bu cümleyi kurardım küfür için özür dilerim ama ben cümleyi kurarım gerisini o düşünüp ağlasın yetersiz herif hayır yani erkeklerin kendini bu kadar kaf dağında görmesine katlanamıyorum . hemcinslerimin kendini bu kadar ezdirmesine katlanamıyorum resmenn bu kadar ezileceğine sen onu ezseydin ya . benim kadınlık gururum kırılacağına onun erkeklik gururu kırılsın.

28 yaşındayım ergen gibi davrandım bi dik durup sen kimsin de soruyorsun diyemedim ilk başta öyle bir çizgim vardı sonra onu koruyamadım
Sizin sahsiniza degil ama fark ettigim bi sey var. Bu kadar taviz vermenin altinda yasim geciyor, herseye gec kaliyorum hissi yatiyor bazi kadinlarda. "Tolstoyun bisikleti" deyimini bilir misiniz, hic bisey icin gec degildir anlami tasiyor. Tolstoy bisiklete binmeyi 67 yasinda iken ogrenmis. Ben 31 yasimda evlendim, 35 yasimda anne oldum. 40ta 2. cocugumu dogurdum. Hic biseye gec kalmiyorsunuz, hayat sizin hayatiniz dilediginiz gibi yasayin.

28 yaşındayım ergen gibi davrandım bi dik durup sen kimsin de soruyorsun diyemedim ilk başta öyle bir çizgim vardı sonra onu koruyamadım
Çünkü zaten sen kendini suçlu, kötü, değersiz görüyorsun, bu enerjiyi yayıyorsun, bunu hisseden adi herif de ordan yürüyor, egosunu senin üzerinden tatmin etmek için.
Farkında olmasan da "ben kötü şeyler yaptım, yaşadım, haklı tabii kabullenmemekte" kafasındasın, o yüzden de ağzının payını verip haddini bildiremiyorsun, kendini iyice kötü hissedip perişan oluyorsun. Sende de bu anlamda sıkıntı var bence.

Back
X