Aman boşver. Yol ver gitsin. Ondan sana hayır gelmez bu saatten sonraMesele yaşaman değil yalan söylemen diyor anlatmak istemiyorum kaçınıyorum anlatmaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman boşver. Yol ver gitsin. Ondan sana hayır gelmez bu saatten sonraMesele yaşaman değil yalan söylemen diyor anlatmak istemiyorum kaçınıyorum anlatmaktan
Kendimi o kadar suçlu hissediyordum ki. Ben geçmişimi sırtımda yük gibi sürekli taşıyacak mıyım diye oysa ki en başında sen ne hadle bunu bana sorarsın diyip tepkimi koysam kendime saygımı bozmazdım. Ona karşı saygımı yitirmemek adına kendime olan saygımı bozdum bana o kadar büyük ders oldu ki. Sizlerle konuştukça inanın ki içim rahatladı, açıldı teşekkür ederim hepinizeniye anlatıyorsunuz Allah aşkına. hakim mi bu adam mahkemede miyiz, cürete bak.
Allah'ın sevdiği kuluymuşsunuz, tek kelimeyle kurtulmuşsunuz.
Akıllı ve düzgün bir adam ne geçmişi sorar ne de anlatır. Sırtınızda yük olmasın geçmişiniz. Herkesin hayatında doğrular ve yanlışlar var.Kendimi o kadar suçlu hissediyordum ki. Ben geçmişimi sırtımda yük gibi sürekli taşıyacak mıyım diye oysa ki en başında sen ne hadle bunu bana sorarsın diyip tepkimi koysam kendime saygımı bozmazdım. Ona karşı saygımı yitirmemek adına kendime olan saygımı bozdum bana o kadar büyük ders oldu ki. Sizlerle konuştukça inanın ki içim rahatladı, açıldı teşekkür ederim hepinize
Adam kendini tanıyor.Kalbin gibi insanlarla karşılaş ben kötüysem dedim onu bile beddua diye algıladı çok üzgünüm kendimi çok iğrenç hissediyorum ben suçlu muyum şimdi?
Bu nasıl iğrenç biri, şöyle biyolojik çöplerin üzerine kusun gitsin üzülmeyin bile. Bunlarla evlenseniz ne olacak, bi de üstüne bu biyoloji çöpleri pırtlatıp dünyanın başına bela eden kadınlar ile uğraşacaksınız. Üzülmeyin kızım bayram edin, bunların bi de anası var anası, daha bişey görmediniz.O kadar doğru ki. En sonunda yeter lan deyip ne yaşadıysam anlattım konu yasaman değil başta söylesen böyle olmazdı dedi. Ulan anlatmak zorunda değilim ki. Sen bakire olsun demiyormusun eeee sorun ne? Sanane kaç kere öpüştük kaç kere eve gittik. Eve kaç kere gittiğimizi sordu 50 olmuşmudur dedi yok o kadar değil diyorum o zaman 25 kere mi diyor. Sayı istedi resmen şizofren
Kimin bedduasını aldıysa, ödü patlamış temiz(!) kız bulamıcam diye, ağlar durur artık bulana kadar ahahahah.Bazı yorumlarını okudum şimdi. Fikrim değişmedi. Ağlaya ağlaya geçmiş sormak ne ya takıntılı ruh hastası. Ayrıldığın için bi çocuk falan sevindir. İnan bana her erkek böyle değil adam gibi Bi adam çıkar karşına.
Dinen geçmişin anlatılması uygun değil6 aylık bir ilişkim vardı o kadar güzel anlaşıyorduk ki bir kere ayrıldık 5 gün sonra özür dileyerek geldi bana ilişkinin başında başından geçenleri anlattı ben senden sadece dürüstlük bekliyorum dedi. Anlatmam gerekenleri anlattım ama en detayına kadar anlatmadım. Uzun ilişkimi anlattım sonrasında ki flörtleri anlattım yakınlaşmalar için detay vermedim ve üstünü örttüm zaman geçtikçe zorladı ve söyledim bana yalan söyledin diye aramız bozuldu sonra düzeldik. Gene geçmişimle alakalı söylenmemesi gereken bir şeyi merak etti söylemedim yalanladım gene zorladı zorladı öyle söyledim gene sen yalancısın dedi. Ayrılalım da demedi bundan sonra eskisi gibi olmayacağım sana da eskisi gibi bakmayacağım içi boş adam olacağım dedi ne demek bu takılcaz yani ciddiyetsiz bir şekilde öyle mi dedim ne anlarsan dedi bunun adı fb öyle mi olcaz yani dedim öyle demedim dedi kabacası bu dedim olmayalım iyi dedi ben ağlıyordum ben ağlamıyorum diye takmıyorum sanıyorsun dedi yüzüne kapattım bu aşağılık teklifi yüzünden. Geçmişimde ki her detayı anlatmak zorunda değilim ben bilmesi gerekenleri söyledim bitti bazı şeyler insanın kendisine kalmalı erkeğin anlatması ile kızın anlatması bir mi oluyor Allah aşkına şu geçmiş yüzünden bitti gitti 1 gün oldu biteli ona tek bir yanlışım olmadı ben bakireyim vs diye kandırmadım etmedim. Hakettim mi ben bu teklifi ya çok dürüstlük bekleyen insansan eğer adam gibi ayrıl karşımda ağlayarak bu teklifte bulunacağına ya hiç saygımı gene bozmadım. Kalbin gibi insanlarla karşılaş ben kötüysem dedim onu bile beddua diye algıladı çok üzgünüm kendimi çok iğrenç hissediyorum ben suçlu muyum şimdi?
Kurtulmussunuz , gecmisini didikleyen adamla olmaz.Basiniza kakacaktir hic sasmaz.6 aylık bir ilişkim vardı o kadar güzel anlaşıyorduk ki bir kere ayrıldık 5 gün sonra özür dileyerek geldi bana ilişkinin başında başından geçenleri anlattı ben senden sadece dürüstlük bekliyorum dedi. Anlatmam gerekenleri anlattım ama en detayına kadar anlatmadım. Uzun ilişkimi anlattım sonrasında ki flörtleri anlattım yakınlaşmalar için detay vermedim ve üstünü örttüm zaman geçtikçe zorladı ve söyledim bana yalan söyledin diye aramız bozuldu sonra düzeldik. Gene geçmişimle alakalı söylenmemesi gereken bir şeyi merak etti söylemedim yalanladım gene zorladı zorladı öyle söyledim gene sen yalancısın dedi. Ayrılalım da demedi bundan sonra eskisi gibi olmayacağım sana da eskisi gibi bakmayacağım içi boş adam olacağım dedi ne demek bu takılcaz yani ciddiyetsiz bir şekilde öyle mi dedim ne anlarsan dedi bunun adı fb öyle mi olcaz yani dedim öyle demedim dedi kabacası bu dedim olmayalım iyi dedi ben ağlıyordum ben ağlamıyorum diye takmıyorum sanıyorsun dedi yüzüne kapattım bu aşağılık teklifi yüzünden. Geçmişimde ki her detayı anlatmak zorunda değilim ben bilmesi gerekenleri söyledim bitti bazı şeyler insanın kendisine kalmalı erkeğin anlatması ile kızın anlatması bir mi oluyor Allah aşkına şu geçmiş yüzünden bitti gitti 1 gün oldu biteli ona tek bir yanlışım olmadı ben bakireyim vs diye kandırmadım etmedim. Hakettim mi ben bu teklifi ya çok dürüstlük bekleyen insansan eğer adam gibi ayrıl karşımda ağlayarak bu teklifte bulunacağına ya hiç saygımı gene bozmadım. Kalbin gibi insanlarla karşılaş ben kötüysem dedim onu bile beddua diye algıladı çok üzgünüm kendimi çok iğrenç hissediyorum ben suçlu muyum şimdi?
Siz bana ilk sorduğunda ben anlatmak istemeyip reddettiğimde ki ısrarını görseydiniz birde daha sonrasında da ben sana Doğruları anlattım en başında sen bana yalan konuştun bebek mevzusu saklanacak şey miydi bizi kendi ellerinle yaktın ben sana fb olalım demedim ama eskisi gibi de olamam anlamında dedim sen öyle anladın ben seni geçmişinle yargılamıyorum sadece yalan söylemene takılıyorum dedi suçladı suçladı..Bu nasıl iğrenç biri, şöyle biyolojik çöplerin üzerine kusun gitsin üzülmeyin bile. Bunlarla evlenseniz ne olacak, bi de üstüne bu biyoloji çöpleri pırtlatıp dünyanın başına bela eden kadınlar ile uğraşacaksınız. Üzülmeyin kızım bayram edin, bunların bi de anası var anası, daha bişey görmediniz.
Nasıl ki geçmişin izlerinden kurtulmak için insan zorlanır ya yıllardır o zorluğu çekip aştığım için kafam bulanık değildi tekrar yerinden oynattı ve şu an eskisinden de kötü hissediyorumKurtulmussunuz , gecmisini didikleyen adamla olmaz.Basiniza kakacaktir hic sasmaz.
Kime ne ya,ne munasebet ?
Tabi böyle de bir şDinen geçmişin anlatılması uygun değil
sözde takılmıyormuşKimin bedduasını aldıysa, ödü patlamış temiz(!) kız bulamıcam diye, ağlar durur artık bulana kadar ahahahah.
Allah'tan takılmıyormuş ya, bi de takılsa hıkk diye genç yaşında gidecek kalpten. Kız sen de patlat bi beddua, "İnnnşallah benim gibi saftorik olmayan ayak üstü 40 yalanı gözünü kırpmadan sıralayan, ser verip sır vermeyen dikilmiş birini bulur da bütün marifetlerini 2 çocuktan sonra öğrenirsin." diye, o korku onun hayatını yıllarca zehir etmeye yeter ahahahahhahahah.sözde takılmıyormuş
Allah'tan takılmıyormuş ya, bi de takılsa hıkk diye genç yaşında gidecek kalpten. Kız sen de patlat bi beddua, "İnnnşallah benim gibi saftorik olmayan ayak üstü 40 yalanı gözünü kırpmadan sıralayan, ser verip sır vermeyen dikilmiş birini bulur da bütün marifetlerini 2 çocuktan sonra öğrenirsin." diye, o korku onun hayatını yıllarca zehir etmeye yeter ahahahahhahahah.
Sen beni dinle sal korkuyu içine. Yılan sokmuş fare gibi karnını tuta tuta kıvranmasını seyret. Kabusları ol.Öyle olmak gerek demek ki
Pek tarzım değil beddua etmek son konuşmayı yaptığımız zaman her şeye rağmen sana ve kendime olan saygımdan susuyorum hoşçakal dedim kafasını eğmiş dinliyordu biliyor benim beddua etmeyip çirkinleşmeyeceğimi çok iyi biliyorSen beni dinle sal korkuyu içine. Yılan sokmuş fare gibi karnını tuta tuta kıvranmasını seyret. Kabusları ol.
Ona küçük sürprizler yap. Senin asaletini anlayacak biri değil. Onda o kapasite yok. Arada bunların seviyesine ineceksin ki tesirli olabilesin.Pek tarzım değil beddua etmek son konuşmayı yaptığımız zaman her şeye rağmen sana ve kendime olan saygımdan susuyorum hoşçakal dedim kafasını eğmiş dinliyordu biliyor benim beddua etmeyip çirkinleşmeyeceğimi çok iyi biliyor
bitti zaten sildik birbirimizi daha beddua edecek bir durum söz konusu bile değilOna küçük sürprizler yap. Senin asaletini anlayacak biri değil. Onda o kapasite yok. Arada bunların seviyesine ineceksin ki tesirli olabilesin.